1arenkaat kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea 1arenkaat kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa 1arenkaat kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro 1arenkaat kokemuksesi

1arenkaat kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen 1arenkaat kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä 1arenkaat kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Stubhub kokemuksia

liput jotka ostin olivat väärät enkä saanut lukuisten yhteydenottojen jälkeen mitään vastausta tiedusteluihin.Konsertin jo mentyä kolmeviikkoa sitten ... Lue lisää

Työplus Oy kokemuksia

Lääkäri oli todella aliarvostava. Tuntui, että hän ajatteli itsensä paljon paremmaksi kuin muut. Puhui muista lähihoitajista aliarvoisasti, kuinka ott... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä 1arenkaat kokemuksellesi

Voit valita 1arenkaat kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä 1arenkaat ansaitsee

Kuinka monta tähteä 1arenkaat mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla 1arenkaat kokemuksesi autat muita

Jakamalla 1arenkaat kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita 1arenkaat kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Nyt odoteltu omaa sänkyä 5 kuukautta, eikä tuota näy. Reklamaatio tehty kuukausi sitten, eikä heistä kuulu eikä näy mitään. Tänään päästäänkin sitten ... Lue lisää

Smeg kahvinkeitin kokemuksia

Keitin on kaunis ja hyvin toimiva, kahvi on kuumaa. Epämiellyttävä piirre on, että kahvinkeitin ei käynnisty ohjekirjan mukaisesti yhdellä painallukse... Lue lisää

Mielipiteesi 1arenkaat aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. 1arenkaat on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä 1arenkaat asiasta.

1arenkaat kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää 1arenkaat kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita 1arenkaat kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

1arenkaat kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

7 kommenttia

 1. Jaska sanoo:

  Varaudu odottamaan renkaita. 2 viikkoa. Asiakaspalvelusta ei voi edes puhua.

  0
  0
 2. Nimetön sanoo:

  Viikko meni ja maksettu kuriiritoimitus 25€ yhdestä renkaasta saapui matkahuoltoon josta itse noudettava. Kuriiritoimitus ei ole näköjään kotiosoitteeseen niin kuin muilla joilta olen renkaita tilannut.

  0
  0
 3. Jarmo sanoo:

  Ei tule sama tuote mikä on ilmoituksessa.

  0
  0
 4. Sofija sanoo:

  Hyvä palvelu ja edulliset hinnat.

  0
  0
 5. T.K. sanoo:

  Tilasin Gislaved Nord Frost 200 dot17
  ja sain Gislaved Nord Frost 100 dot15
  Lisäksi menivät väärään osoitteeseen jouduin ajamaan 60km turhaan.
  Meni rahat ja aika hukkaan.

  0
  0
 6. Turun suunnalta kaupoille sanoo:

  Tilasin liikkeen kautta käytetyt harvinaisemmat alkuperäiset vanteet autooni. Kuntoluokitus ilmoituksessa kuvien kanssa oli erinomainen. Poikkeuksellisesti maksoin kauppasumman etukäteen. Vanteet ilmoitettiin tulleen sovitusti ja sovin noutopäivän ulkopaikkakuntalaisena lauantaiksi. Noudin ja katsoin vanteet yksitellen liikkeessä varaston puolella ja kannoin autoon. Vasta alleasennuksen yhteydessä huomasin, että yksi vanteista eroaa lievästi kolmesta muusta. Liike suostui korjaukseksi vain maalaamaan yhden vanteen 150€ lisähintaan. Tähän en lähtenyt. Jäi vähän harmittamaan 700€ hankinta, jonka vuoksi nostan asian esille tällä foorumilla. Opiksi: maksu vasta hyvän tarkastuksen jälkeen, kun tuote vastaa ilmoitusta.

  0
  0
 7. Max sanoo:

  Aikataulut eivät pitäneet. Aika varattuna 17:00 mutta väittivät muuta vaikka näytimme heille ajan varauksemme tiedot, jonka olimme tehneet heille. Jouduin odottamaan tunnin, että sain sovitun palvelun.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *