Alppilan Autohuolto Konala kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Alppilan Autohuolto Konala kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Alppilan Autohuolto Konala kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Alppilan Autohuolto Konala kokemuksesi

Alppilan Autohuolto Konala kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Alppilan Autohuolto Konala kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Alppilan Autohuolto Konala kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Menevä taksi kokemuksia

Pakko antaa 1 tähti kun vähempää ei saa laitettua. 30min odottelun jälkeen "keskus" soitti takaisin että valitettavasti tänään ei ole autoja vapaana l... Lue lisää

Nordic Health Academy Oy kokemuksia

Erittäin huonoa palvelua. Viesteihin ei vastata ja kurssilla veloitetaan lisäkuluja joista ei ilmoittautuessa ole kerrottu. Lisäksi opetus ei sisällä ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Alppilan Autohuolto Konala kokemuksellesi

Voit valita Alppilan Autohuolto Konala kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Alppilan Autohuolto Konala ansaitsee

Kuinka monta tähteä Alppilan Autohuolto Konala mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Alppilan Autohuolto Konala kokemuksesi autat muita

Jakamalla Alppilan Autohuolto Konala kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Alppilan Autohuolto Konala kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Tokoitech kokemuksia

Illalla tilatttu Oneplus 5T:n akku lähti tulemaan heti seuraavana päivänä ja oli perillä kaksi päivää tilauksen jälkeen. Akku vaikuttaa toimivan hyvin... Lue lisää

Tripmonster kokemuksia

TRIPMONSTER MYY HAAMULENTOJA. Ostettiin liput Tripmonsterin kautta meno-paluu Helsinki- Bromma 27.5-30.5.Maksettiin liput ja saatiin vahvistukset ja l... Lue lisää

Mielipiteesi Alppilan Autohuolto Konala aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Alppilan Autohuolto Konala on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Alppilan Autohuolto Konala asiasta.

Alppilan Autohuolto Konala kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Alppilan Autohuolto Konala kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Alppilan Autohuolto Konala kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Alppilan Autohuolto Konala kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Piritta sanoo:

    Auto hinattiin tähän korjaamoon, kun ei lähtenyt käyntiin. Viikon kuluttua ilmoitettiin, että akku on loppu. Sen vaihto maksaa 350€. Sitten on mahdollisesti vielä muutakin. Akku vietiin ja vaihdettiin itse. Auto seisoi korjaamolla vielä kaksi viikkoa sen jälkeen. Sitten piti taas kysellä. Perjantaina katsotaan autoa, sieltä vastattiin. Ja sitten se oli valmis haettavaksi. Eivät tehneet muuta kuin ohjelmoivat akun ja ajelivat autolla 27 km. Mittarilukemasta oli valokuva. Tämä kaikki maksoi reilu 350€. Asiakaspalvelu korjaamolla oli tympeää ja epäystävällistä jopa nokkava. Tätä korjaamoa en ikinä suosittele kenellekään. Yhden päivän korjaus kolmen viikon sisällä, huono asiakaspalvelu.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *