Attendo olarinpuisto kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Attendo olarinpuisto kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Attendo olarinpuisto kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Attendo olarinpuisto kokemuksesi

Attendo olarinpuisto kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Attendo olarinpuisto kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Attendo olarinpuisto kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Lämpöykkönen kokemuksia

Myyjä lupasi vesilämpöpumpun asennuksen kahdessa päivässä. Töitä tehtii löysästi kolme päivää ja sitten homma jäi kesken. Ketään ei kuulunut viikkoon,... Lue lisää

DB Schenker kokemuksia

En suosittele valitsemaan tätä noutopisteenä. Ei edes paketin siirto hoidu oikein. Ennemmin maksan lisää muista toimitus vaihtoehdoista ja saa paketin... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Attendo olarinpuisto kokemuksellesi

Voit valita Attendo olarinpuisto kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Attendo olarinpuisto ansaitsee

Kuinka monta tähteä Attendo olarinpuisto mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Attendo olarinpuisto kokemuksesi autat muita

Jakamalla Attendo olarinpuisto kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Attendo olarinpuisto kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Kränzle painepesuri kokemuksia

Kranzle 1152TS, jonka painemittari lopetti toimintansa heti uutena.. toimii muuten. Noin vuoden ikäsenä hajosi viuhkasuutin... turbo suutin edelleen t... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Sänky ostettiin joulukuussa -21. Myyjä möi Resurs Bankin Freya Beds rahoituksen samana päivänä eli toimivat luotottajan asiamiehenä. Toimitus luvattii... Lue lisää

Mielipiteesi Attendo olarinpuisto aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Attendo olarinpuisto on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Attendo olarinpuisto asiasta.

Attendo olarinpuisto kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Attendo olarinpuisto kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Attendo olarinpuisto kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Attendo olarinpuisto kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

3 kommenttia

 1. Omainen sanoo:

  Henkilökunta kielitaidotonta, välttelevät katsekontaktia, ruoka on ala-arvoista ja ilmapiiri on kireä.

  2
  0
 2. Ritva Jormakka sanoo:

  Hei. Ystäväni muutti Attendon Olarinpuiston hoivakotiin, vuoden 2021 alusta. Kaikki näytti aluksi oikein hyvältä. Pian huomasimme että asukkaan vaatteita alkoi kadota, uusia, muka pyykissä sekaantuneet, kuitenkin kelpasi kaikki vielä käyttämättömät vaattet (Ei tähän päivään mennessä palautuneet). Ulkoilu ei toteutunut odotetusti lainkaan. Kyllä näyttää olevan ulkoilupuisto kauniskin, vaan ei siellä kesähelteelläkään ulkoiltu henk.kunnan toimesta. Kun ryhdyin ystävääni ulkoiluttamaan, alkoi suuri valitus kun tulen heille epäsopivaan aikaan ulkoiluttamaan klo 14-16 ja koituu liian paljon nostoja kaksikertaa päivässä. Ystäni poliohalvauksen vuoksi liikunta kyvytön (pidettiin oikein palaveri asian suhteen). Kun asukas pyysi vaipan vaihtoa, omahoitajan vastaus oli että klo kuudelta heille sopii vaihtaa vaippa (tapahtui useita kertoja). Tämä omahoitaja sai akaan myös muiden hoitajien suhtautumisen minuun tylysti. Nyt joulukuun alussa ystäväni poistui keskuudestamme. Häneltä jäi paljon lääkkeitä käyttämättä, kysyin onko lääkkeet palautettu apteekkiin. Ei. Olivat kuulemma hävittäneet en tiedä miten. Olin ystäväni henk.koht.avustaja jatkuvasti vuodesta 2012 lähtien virallisesti.

  1
  2
 3. Omainen sanoo:

  Eipä ole ainakaan parantunut hoito Attendo Olarinpuistossa.

  Henkilökunta on töykeää eikä tunnu työt kiinnostavan. Vanhus istuu aamusta iltapäivään märissä vaipoissa. Nimikoidut vaatteet ja tavarat katoavat. Lonkkahousut, jotka hoivakodin pyynnöstä hankittiin, ovat vain harvoin jalassa. Osa tärkeistä hoitotoimenpiteistä jätetään jatkuvasti tekemättä.
  Henkilökuntaa on jatkuvasti liian vähän, reilusti alle mitoituksen(2/15vanhusta vuorossa). Hoitajista juuri kukaan ei puhu suomea saati edes ymmärrä sitä. En suosittele, kehotan karttamaan tätä laitosta.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *