Autolle.com kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Autolle.com kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Autolle.com kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Autolle.com kokemuksesi

Autolle.com kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Autolle.com kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Autolle.com kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Roope Tikkanen Psychiatry Solutions Oy Ab kokemuksia

Roope diagnosoi minulle ADHD:n mutta sen jälkeen en ole saanut häneltä mitään yhteydenottoa vaikka hän lupasi soitella kolmen viikon kuluttua lääkekok... Lue lisää

Hotelli Kivitippu kokemuksia

Huone ja muut tilat olivat suht. Siistejä. Asiakaspalvelu töykeää ja hidasta. Aamupala niukka, lounaalla ja päivällisellä mauttomat ruuat, joita sai o... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Autolle.com kokemuksellesi

Voit valita Autolle.com kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Autolle.com ansaitsee

Kuinka monta tähteä Autolle.com mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Autolle.com kokemuksesi autat muita

Jakamalla Autolle.com kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Autolle.com kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Menevä taksi kokemuksia

Ajattelin kokeilla Menevän taksia keskellä arkipäivää Helsingissä. Soitto ja sain tekstarin että tilaus otettu vastaan. Tasan 15min. ulkona pakkasessa... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Missään ei oikeita yritystietoja ALV/VAT tietoja. Myyvät usean kuukauden toimitusviiveellä Kiinalaista epäkuranttia tavaraa. Pyysin oikeaa laskua usei... Lue lisää

Mielipiteesi Autolle.com aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Autolle.com on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Autolle.com asiasta.

Autolle.com kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Autolle.com kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Autolle.com kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Autolle.com kokemuksia

6 kommenttia

 1. Tuomas Oinonen sanoo:

  Asioita käsiteltäessä yritys jättää vastaamatta eli reklamointi mahdotonta. Omalla kohdalla auton huollot oli laiminlyöty. Olkaa varovaisia.

  0
  0
 2. Anna sanoo:

  Auto oli kolaroitu eikä sitä kerrottu. Hattuhylly rikki ja se oli piilotettu jalkatilaan. Kiertäkää kaukaa.

  0
  0
 3. Maija sanoo:

  Jos katsot autoa kauempaa, mene paikan päälle. Minulle välttämättä haluttiin toimittaa lähimpään liikeeseen, paikan päällä oleva työntekijä joka auton minulle luovutti, nosti kädet ilmaan kun yritti kysellä hinna alennusta vioista, koska kaikki olisi pitänyt hoitaa myyjän kanssa etukäteen. Myöhemmin ilmaantuvissa vioissa myyjälle valittaessa ilmoitti hän kuinka asiat olisi pitänyt selvittää paikan päällä ja hoitaa ne sielä? Siis miten ihmeessä pitäisi hoitaa ostohetkellä miätään jos paikan päälle millekkään ei mitään kumminkaan voimut tehdä?? Kiertäkää kaukaa

  0
  0
 4. Turkka sanoo:

  Toimii

  0
  0
 5. Piia sanoo:

  Reklamointiin ei vastata. 4 päivää kaupanteon jälkeen tuli häiriö. Testaus täytyy tehdä omalla kustannuksella ja vikoja löytyi useita. Yhteydenpito loppui kokonaan.
  Välttäkää asioimista. Kaupan purkua mahdoton toteuttaa, kun liikkeeseen ei saa yhteyttä.

  0
  0
 6. Nimetön sanoo:

  Kuntotarkastus ei tarkoita mitään, kun sieltä menee läpi suurimmatkin viat. Osa autoista tulee suoraan kuluttajien tilimyynnistä. Sinne ne on laitettu, koska kukaan muu ei suostu rikkinäisiä autoja myymään.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *