Bellavita kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Bellavita kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Bellavita kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Bellavita kokemuksesi

Bellavita kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Bellavita kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Bellavita kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

KL BEAUTY Oy kokemuksia

Odotin paljon enemmän mitä sain.. Kulmani olivat eri paria ja lisäksi toisessa kulmassa keskellä kulmakarvoja paljon tummempi ja hyvin syvään jurrattu... Lue lisää

Cellbes kokemuksia

Isoja kokoja hyvin, erittäin hyvät mallit. Harmi että esim trikoomekot kutistuvat jopa 158 senttiselle liian lyhyiksi jo ensimmäisissä, pesulapun muka... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Bellavita kokemuksellesi

Voit valita Bellavita kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Bellavita ansaitsee

Kuinka monta tähteä Bellavita mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Bellavita kokemuksesi autat muita

Jakamalla Bellavita kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Bellavita kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Xbil kokemuksia

Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Auton myynti ei ollut aikaan sidottua, kysyessäni n. klo 18 lainatarjousta seuraavalle päivälle, myyjä sellai... Lue lisää

Natura Viva Oy kokemuksia

Natura Vivan varaussovellus peri kaksinkertaisen hinnan tehtyäni majoitusvarauksen. Otettuani itse yhteyttä, sain kyllä ylimääräisen maksun palautukse... Lue lisää

Mielipiteesi Bellavita aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Bellavita on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Bellavita asiasta.

Bellavita kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Bellavita kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Bellavita kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Bellavita kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Irma Aaltonen sanoo:

    Jo äitini aikoinaan käytti Bellavitaa ja minä 72 v olen käyttänyt sitä paljon. Enpäs käytä jatkossa. Voidetuubin ulkonäkö oli muuttunut kauniimmaksi. Voide oli Oriolan keräyskamppanjassa ja ostin kaksi tuubia päivävoidetta ja yövoidetta. Tuloksena hehkuvan punainen ja kuumottava iho. Tuubissa, jonka ensiksi avasin käyttöön ei ollut ohjeistusta. Kun naama punoitti niin tutkin tarkemmin avaamatonta tuubia ja siellä oli korkissa ohjetarra. Pitää aloittaa varovasti ja aurinkoa pitää välttää ja käyttää korkeakertoista aurinkorasvaa. Tänään kysyin apteekista voisiko avaamattomat tuubit palauttaa. Ei voi. Menevät siis roskiin. Asiakaspalvelija sanoi, että kaulan iholle ei laittaisi lainkaan. Loistava tuote pilattu!

    1
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *