Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksesi

Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Mustekasetti.com kokemuksia

Tilasin Brotherin tulostimeen kaikki värit sisältävän paketin. Paketista paljastui väärät, eri malliin tarkoitetut mustekasetit. Asiakaspalvelu ei vas... Lue lisää

Heo kokemuksia

Heo: liikuntatieteet ja pt-pätevyys. Haluaisin että opettajana toimisi sellainen, jolla on vuosien kokemus alasta sekä liikunta-alan tai ravitsemusala... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksellesi

Voit valita Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Bosch ilmalämpöpumppu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Bosch ilmalämpöpumppu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Bosch ilmalämpöpumppu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Koirakeidas Oy kokemuksia

Hirveä paikka. Kolme hallia mutta yksi eteinen missä pyörii sitten ryhmien vaihtuessa noin 30 koiraa omistajineen. Koirat rähjää siinä kaaoksessa ja i... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Marita. Ei sinun olisi tarvinnut maksaa niitä,koska olit perunut tilauksesi. Olin samasta asiasta yhteydessä kuluttajasuoja asiamieheen. Verkkokaupast... Lue lisää

Mielipiteesi Bosch ilmalämpöpumppu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Bosch ilmalämpöpumppu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Bosch ilmalämpöpumppu asiasta.

Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Bosch ilmalämpöpumppu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Bosch ilmalämpöpumppu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Raikke sanoo:

  Takuukorjaus ei toimi, ei mitään vastuuta myydystä laitteesta. En suosittele.

  0
  0
 2. Älä osta Boschia sanoo:

  Boschia en suosittele kellekään (paitsi ehkä pahimmalle vihamiehelle). Käytön alkuvaiheen ongelmissa huollolla oli sormi suussa ”En minä tiedä mistä tämä johtuu…”
  Laitteen taloudellinen käyttöikä oli noin kuusi vuotta. Sen jälkeen sen lämmönottokyky ulkoilmasta oli laskenut niin, että se alkoi käyttää sähkövastusta ulkolämpötilan ollessa nollan tienoilla.

  0
  0
 3. Kalle sanoo:

  WiFi ongelmat jatkuvat huolto miehen käynnistä huolimatta. En suosittele kenellekään. Ostin kaksi ja vain toinen toimii välillä.

  0
  0
 4. Petteri sanoo:

  ÄLÄ IKINÄ OSTA BOSCH ILMALÄMPÖPUMPPUA!!!!
  Kaikki mikä laitteessa voi mennä rikki menee rikki. Ulkoyksikkö vaihtoon, kesti 13kk. Laakerit menee reilussa vuodessa. Puhallinmoottori alle vuodessa. Muoviosat vääntyilee.Eivät ota mitään vastuuta viallisesta laitteesta. Joudun viemään jutun kuluttaja-asiamiehelle.

  0
  0
 5. Heko sanoo:

  Meille asennettiin lokakuu 2022 uusi Bosch ilmalämpöpumppu , oli viallinen ei toiminut kuin kuukauden. Korjattiin 3 kertaa ja 4 kerralla vaihdettiin ulkoyksikkö uuteen. Toimi 1 kuukauden, nyt vaihdetaan sisäyksikkö , jos se sitten toimisi. Tätä on kestänyt jo 8 kuukautta, alkaa mennä hermo ! Vanha IVT toimi. 15 vuotta ei ongelmia.
  Onko Bosch nykyään huono laatu ?

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *