Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksesi

Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ruka911 kokemuksia

Ei yhtään tähteä. Ruka911 huoltomies kävi ja sain naljailua osakseni kun mainitsin erään liittyvän toimenpiteen tärkeydestä työn ollessa ko paikassa o... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Kamala paikka, ei voi suositella. Sänky tilattu heinäkuu 21 ja luvattu syyskuuksi, ei näkynyt eikä kuulunut. Vaikea saada heitä kiinni tai mitään vast... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksellesi

Voit valita Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Bosch ilmalämpöpumppu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Bosch ilmalämpöpumppu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Bosch ilmalämpöpumppu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksia

Minulla on jatkuvasti käytettävä lääke, jota lääkäri määräsi 800 kapselia. Kun olin käyttänyt reseptin, tilasin uuden Reseptorilta. Ensimmäisellä kerr... Lue lisää

Savon aurinkoenergia kokemuksia

Mikään luvattu ei pitänyt paikkaansa. Jopa erilaiset panelit lähetettiin kysymättä asiakkaalta. Nyt niitä on pariton määrä katolla, ja ne eivät ole ri... Lue lisää

Mielipiteesi Bosch ilmalämpöpumppu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Bosch ilmalämpöpumppu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Bosch ilmalämpöpumppu asiasta.

Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Bosch ilmalämpöpumppu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Bosch ilmalämpöpumppu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Bosch ilmalämpöpumppu kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

15 kommenttia

 1. Raikke sanoo:

  Takuukorjaus ei toimi, ei mitään vastuuta myydystä laitteesta. En suosittele.

  2
  0
 2. Älä osta Boschia sanoo:

  Boschia en suosittele kellekään (paitsi ehkä pahimmalle vihamiehelle). Käytön alkuvaiheen ongelmissa huollolla oli sormi suussa ”En minä tiedä mistä tämä johtuu…”
  Laitteen taloudellinen käyttöikä oli noin kuusi vuotta. Sen jälkeen sen lämmönottokyky ulkoilmasta oli laskenut niin, että se alkoi käyttää sähkövastusta ulkolämpötilan ollessa nollan tienoilla.

  2
  0
 3. Kalle sanoo:

  WiFi ongelmat jatkuvat huolto miehen käynnistä huolimatta. En suosittele kenellekään. Ostin kaksi ja vain toinen toimii välillä.

  3
  0
 4. Petteri sanoo:

  ÄLÄ IKINÄ OSTA BOSCH ILMALÄMPÖPUMPPUA!!!!
  Kaikki mikä laitteessa voi mennä rikki menee rikki. Ulkoyksikkö vaihtoon, kesti 13kk. Laakerit menee reilussa vuodessa. Puhallinmoottori alle vuodessa. Muoviosat vääntyilee.Eivät ota mitään vastuuta viallisesta laitteesta. Joudun viemään jutun kuluttaja-asiamiehelle.

  3
  0
 5. Heko sanoo:

  Meille asennettiin lokakuu 2022 uusi Bosch ilmalämpöpumppu , oli viallinen ei toiminut kuin kuukauden. Korjattiin 3 kertaa ja 4 kerralla vaihdettiin ulkoyksikkö uuteen. Toimi 1 kuukauden, nyt vaihdetaan sisäyksikkö , jos se sitten toimisi. Tätä on kestänyt jo 8 kuukautta, alkaa mennä hermo ! Vanha IVT toimi. 15 vuotta ei ongelmia.
  Onko Bosch nykyään huono laatu ?

  4
  0
 6. Joke sanoo:

  Alle kaksi vuotta uusi huippu bosch 8100i ..vaihdettu ulko ja sisäyksikkö….ei vaikuta laatu hyvältä…takuuta vielä 4v.🤔

  2
  0
 7. Matti Meikäläine sanoo:

  Napsii, rutisee ja sammuu noin tunnin välein.. Sitten pikku hiljaa käynnistyy ja pysähtyy taas. Ja käynnistyy. Nollakelilläkin. Ei vaikuta kovin toiminta varmalta . Miten lie kun pakkasta enämpi …?

  3
  0
 8. pettynyt sanoo:

  Kyllä tää Bosch on täys susi, ollut nyt toista talvee tää 8100i, sisäyksikkö jo vaihdettu, ulkoyksikkö on luvattu vaihtaa, nyt pitää taas sisäyksikkö melkoista meteliä, alussa kaasut hävis. Laitettu nyt kakskertaa uudet kaasut. Ois ees kestänyt tuon takuuajan niin ois kuolettanut itsensä,
  virtaa vie niin että lämpöpuhallin ois ollut viisaampi ratkaisu.

  3
  0
 9. ihmeissään sanoo:

  Kyllä nää Bosch:n ilmalämpöpumpun tekeleet on tosi surkeita.Kyllä pitäis toi asentajan taito tarkastaa kun näitä vehkeitä annetaan asennettavaksi noille tee se itsemiehille. Sähkötkin otetaan suoraa lähimmän pistorasian alta. Onkohan ees mitään lupia moisille asennuksille. 2 vuotta ja kolmas sisäyksikkö vaihtoon. Kaasut 3:ssa vuorokaudessa sisäilmaan, käy kohta terveyden päälle.

  2
  0
 10. Heikki sanoo:

  Yksikin tähti on liian hyvä, kun puhutaan boshin ilmalämpöpumkusta. pelkkiä vikoja ollut 2 vuoden ajan. Ulkoyksikkö vaihdettu, sisäyksikön odottaa vaihtamista. kumpikin on nyt sanonut työsopimuksen irti. Uskomatonta miten huonoja rempuloita myydään kaupoissa. Älkää hyvät ihmiset ostako. Itse olin mainoksen uhri.

  1
  0
 11. Leena Repo sanoo:

  Yksikin tähti on liian hyvä, ei päivääkään toiminut kunnolla. vaihdettu sekä ulko- että sisäyksikön, eikä toimi vieläkään.

  1
  0
 12. kunski sanoo:

  Varoitettu!
  Kyllähän sain noita varoituksia, älä osta missään tapauksessa Bocs:a. No nyt on oppirahat maksettu, myyjäliikkeen asentaja käynyt 3 kertaa,
  arvuuttamassa, viimeisin syy toimimattomuuteen on 6w ulkojouluvalot mitkä on otettu pistorasiasta minkä alta virta on otettu ilmalämpöpumppuun. No otin valot pois, ei auttanut, he,he. Pitäisköhän sammuttaa kaikki valot ja sähkölaitteet jos sit toimis, kokeiltava kesällä.

  1
  0
 13. E.A sanoo:

  Laitatin kaksi ilmalämpöpumppua kahteen eri taloon. Panasonikin yhteen ja Bosch toiseen. Näin tosi kylmänä pakkastalvena on suuri ero ollut näiden kahden pumpun välillä. Panasonik on toiminut erittäin hyvin, ei mitään ongelmaa, mutta Bosch on jäätynyt jatkuvasti. Joka toinen päivä oli sulatettava ulkoyksikkö. Rasittavaa. Ei kestä kovia pakkasia näköjään. Harmittaa kun teetättää ylimääräistä työtä. Antaisinko yhden tähden tai puolikkaan.

  1
  0
 14. Sulevi Nyman sanoo:

  Pumpun pohjalevy jäätyy kun pakkasta on vain 5 astetta ja tukkii vesireiät. Takuuasiat toimii surkeasti.

  1
  0
 15. käsittämätön sanoo:

  Minulle Bocsh asennettiin 2021, ei ole pelannut kunnolla, on nyt sisäyksikkö vaihdettu, 2:s huoltomiestä käynyt 5 kertaa, kaasut laitettu
  3 kertaa, viimeisin käynti julukuussa viimevuonna, siitälähtiin ei ole
  pelannut ollenkaan, on luvattu käydä sisäyksikkö vaihtamassa, ei ole
  jeppejä näkynyt, on saanut kyllä osoittaa lähipiirille ja vähän etemmäksikin syyn kiertää nää Bocsit kaukaa.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *