Cap autokoulu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Cap autokoulu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Cap autokoulu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Cap autokoulu kokemuksesi

Cap autokoulu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Cap autokoulu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Cap autokoulu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Reseptori kokemuksia

Hieman erikoista toimintaa, ei herättänyt luottamusta. Mietin onko toisessa päässä lääkäri vai jokin muu. Luvattiin sairausloma mutta sitä ei koskaan ... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Ihan samat kokemukset. tilauksen tulo kesti pitkälle toista kuukautta. tuli kuitenkin lopulta. Ärsyttävintä ole kun sähköposteihin ei vastattu. laitoi... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Cap autokoulu kokemuksellesi

Voit valita Cap autokoulu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Cap autokoulu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Cap autokoulu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Cap autokoulu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Cap autokoulu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Cap autokoulu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Joulukuussa 2021 tilattu moottorisänky, toimitus luvattu maaliskuussa 2022. Eikä vieläkään (huhtikuu 2022) ole tietoa, milloin sänky oikein tulee. Säh... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Kesäkuussa tehty tilaus – ja se tuli toimitettuna kotiin viime viikolla. Nämä myöhästyneet tuotteet taitavat olla suurelta osin isojen erien, nimenoma... Lue lisää

Mielipiteesi Cap autokoulu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Cap autokoulu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Cap autokoulu asiasta.

Cap autokoulu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Cap autokoulu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Cap autokoulu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Cap autokoulu kokemuksia

8 kommenttia

 1. Make Miettinen sanoo:

  Täysin surkeaa toimintaa, miniä on käynyt autokoulua yli puoli vuotta, ajotunteja tarjotaan parin kuukauden välein. Ei saa nopeammassa tahdissa opetusta. Näin ainakin Tikkurilassa ja Malmilla.

  0
  1
 2. Niko sanoo:

  Palvelun tarjonta todella huonoa. Ajotuntien välit ovat todella pitkiä, nyt odoteltu 2 kuukautta viimeistä ajotunti, että pääsee käsittelykokeeseen. (Jos haluat saada ajokortin nopeammin, niin valitse joku toinen autokoulu. Tässä kyseisessä autokoulussa ajokortin ajaminen vie 6kk – vuoden.)

  1
  0
 3. Liisa sanoo:

  Työn ohella ei kannata tätä autokoulua käydä. Ajotunteja saa huonosti ja useinmiten keskipäivän aikaan (silloin kun normaali työssäkäyvä on töissä) ainakin Herttoniemen piste. Materiaalit ja tehtävät eivät täsmää.

  0
  1
 4. Peke sanoo:

  Laskut nopeasti ja kortti vuodessa

  0
  0
 5. Svetlana sanoo:

  Huono kokemus, nukuin pommin, en kerinnyt ajotunnille, koska pitkä matkaa pisteeseen. Ilmoitin asiasta opettajalle etukäteen. Lähetetty minulle järkyttävä lasku 79€ peruuttamattomasta ajotunnista. Pyysin, että laskua mitätöidään, koska itelleni lasku on liian suuri. Alueen päälikkö ei millään suostunut, vetänyt vain omaa linjansa. Olen pettynyt aukokouluun, siitäkin että ajotunteja ei saa lyhyellä aikavälillä, pitää pitkään odottaa seuraavan ajotuntiin. Vaihdan toiseen autokouluun.

  0
  4
 6. Niko sanoo:

  Talvella ainakin saanut hyvin ajoja ja aikoja on ollut tarjolla aamusta tai iltapäivästä, itse on pystynyt niitä varaamaan heidän sovelluksen kautta.

  0
  0
 7. Alex sanoo:

  Ajotunti aina hukassa jostain syystä: ei sopiva varustelua, muita esteitä jne. Olin miettimässä kortin kesän ajan valmiiksi mutta tuskin saan. Valitettavasti ilman turhaa frictiota ei saa kokeeseen. CAP – suosittuin ympäri Suomea?!

  0
  0
 8. Tarja Sinervo sanoo:

  Autokoulu-uudistuksen jälkiäkö lie vai mikä, mutta lapselleni ei opetettu tärkeitä perusasioita. Ei osannut mäkilähtöä, parkkeerausta ja liukasajoakin harjoiteltiin simulaattorilla! Ei tullut korttia ekalla kerralla, lisätunteja ja isän kanssa treenaus tuotti vihdoin tokalla inssiajolla kortin. En suosittele.

  0
  2

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *