Cap autokoulu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Cap autokoulu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Cap autokoulu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Cap autokoulu kokemuksesi

Cap autokoulu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Cap autokoulu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Cap autokoulu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ava room päiväpeite kokemuksia

Kiertäkää kyseinen yritys (AVARoom)kaukaa. Tilasin päiväpeiton 8/2021 enkä ole sitä vieläkään saanut, 1/2022. Rahoja ei palautettu. Viesteihin vastata... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Tuote tilattu reilu kuukausi sitten. Seurantamerkintä päivittynyt reilu kuukausi sitten yhden kerran. Tiedusteluihin vastaa Google-kääntäjä. Aina sama... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Cap autokoulu kokemuksellesi

Voit valita Cap autokoulu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Cap autokoulu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Cap autokoulu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Cap autokoulu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Cap autokoulu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Cap autokoulu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Boozlet kokemuksia

Ei enää ikinä tilausta Boozlet.comista! Tilasin kahdet kengät verkkokaupasta, toiset niistä olivat juuri siirtyneet Boozt.comin sivuilta Boozlet.comin... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Sänky ostettiin joulukuussa -21. Myyjä möi Resurs Bankin Freya Beds rahoituksen samana päivänä eli toimivat luotottajan asiamiehenä. Toimitus luvattii... Lue lisää

Mielipiteesi Cap autokoulu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Cap autokoulu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Cap autokoulu asiasta.

Cap autokoulu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Cap autokoulu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Cap autokoulu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Cap autokoulu kokemuksia

8 kommenttia

 1. Make Miettinen sanoo:

  Täysin surkeaa toimintaa, miniä on käynyt autokoulua yli puoli vuotta, ajotunteja tarjotaan parin kuukauden välein. Ei saa nopeammassa tahdissa opetusta. Näin ainakin Tikkurilassa ja Malmilla.

  0
  1
 2. Niko sanoo:

  Palvelun tarjonta todella huonoa. Ajotuntien välit ovat todella pitkiä, nyt odoteltu 2 kuukautta viimeistä ajotunti, että pääsee käsittelykokeeseen. (Jos haluat saada ajokortin nopeammin, niin valitse joku toinen autokoulu. Tässä kyseisessä autokoulussa ajokortin ajaminen vie 6kk – vuoden.)

  0
  0
 3. Liisa sanoo:

  Työn ohella ei kannata tätä autokoulua käydä. Ajotunteja saa huonosti ja useinmiten keskipäivän aikaan (silloin kun normaali työssäkäyvä on töissä) ainakin Herttoniemen piste. Materiaalit ja tehtävät eivät täsmää.

  0
  1
 4. Peke sanoo:

  Laskut nopeasti ja kortti vuodessa

  0
  0
 5. Svetlana sanoo:

  Huono kokemus, nukuin pommin, en kerinnyt ajotunnille, koska pitkä matkaa pisteeseen. Ilmoitin asiasta opettajalle etukäteen. Lähetetty minulle järkyttävä lasku 79€ peruuttamattomasta ajotunnista. Pyysin, että laskua mitätöidään, koska itelleni lasku on liian suuri. Alueen päälikkö ei millään suostunut, vetänyt vain omaa linjansa. Olen pettynyt aukokouluun, siitäkin että ajotunteja ei saa lyhyellä aikavälillä, pitää pitkään odottaa seuraavan ajotuntiin. Vaihdan toiseen autokouluun.

  0
  2
 6. Niko sanoo:

  Talvella ainakin saanut hyvin ajoja ja aikoja on ollut tarjolla aamusta tai iltapäivästä, itse on pystynyt niitä varaamaan heidän sovelluksen kautta.

  0
  0
 7. Alex sanoo:

  Ajotunti aina hukassa jostain syystä: ei sopiva varustelua, muita esteitä jne. Olin miettimässä kortin kesän ajan valmiiksi mutta tuskin saan. Valitettavasti ilman turhaa frictiota ei saa kokeeseen. CAP – suosittuin ympäri Suomea?!

  0
  0
 8. Tarja Sinervo sanoo:

  Autokoulu-uudistuksen jälkiäkö lie vai mikä, mutta lapselleni ei opetettu tärkeitä perusasioita. Ei osannut mäkilähtöä, parkkeerausta ja liukasajoakin harjoiteltiin simulaattorilla! Ei tullut korttia ekalla kerralla, lisätunteja ja isän kanssa treenaus tuotti vihdoin tokalla inssiajolla kortin. En suosittele.

  0
  1

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *