Care.com kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Care.com kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Care.com kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Care.com kokemuksesi

Care.com kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Care.com kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Care.com kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Care.com kokemuksellesi

Voit valita Care.com kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Care.com ansaitsee

Kuinka monta tähteä Care.com mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Care.com kokemuksesi autat muita

Jakamalla Care.com kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Care.com kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Care.com aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Care.com on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Care.com asiasta.

Care.com kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Care.com kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Care.com kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Care.com kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Inka sanoo:

    Yritin kerätä lisätienestejä Care.comin kautta ravintolatöiden ollessa tiukilla korona-aikaan. Huomasin nopeasti, ettei juuri kukaan vastaa lähettämiini työhakemuksiin. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että Care.com ei vaivaudu ilmoittamaan työn tarjoajille, että saatuihin työhakemuksiin vastaaminen maksaa. Kaikista lähettämistäni hakemuksista sain vastauksen vain yhteen.

    Palvelun keskihinnat ovat naurettavan alhaiset, mutta korkeammalla hinnalla saa vieläkin vähemmän töitä ilman loistavia asiakaspalautteita. Profiilikuvani koiranhoitajana otettiin alas, koska poseerasin siinä oman koirani kanssa. Lisäksi, kun elämäni on löytänyt taas rytminsä, en ole voinut hakea enempää koirakeikkaa, koska lomakkeen avulla automaattisesti luodut työtarjoukset ovat epäselviä ja mitään sopimattomia. Jokaiseen työtarjoukseen pitäisi kuitenkin lähettää hakemus, jotta voi esittää kysymyksiä, että mistä työssä oikein on kysymys.

    Kaikin puolin pettymys.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.