Chubb vakuutus kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Chubb vakuutus kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Chubb vakuutus kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Chubb vakuutus kokemuksesi

Chubb vakuutus kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Chubb vakuutus kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Chubb vakuutus kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Halikon sairaala kokemuksia

Jo valmiiksi sairaita ihmisiä psyykataan lisää negatiivisella tavalla. Uskomatonta, että tälläinen paikka on olemassa. Toivottavasti viranomaiset puut... Lue lisää

Perhekoti Koramo Oy kokemuksia

Minulta särkivät polvet. toiset nuoret mutta tästä ei tehty juttua koska nuoret olivat ehdonalaisessa suojeltiin vankilalta. Polvet nyt reistaavat eik... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Chubb vakuutus kokemuksellesi

Voit valita Chubb vakuutus kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Chubb vakuutus ansaitsee

Kuinka monta tähteä Chubb vakuutus mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Chubb vakuutus kokemuksesi autat muita

Jakamalla Chubb vakuutus kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Chubb vakuutus kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

KoskiHoiva Oy kokemuksia

En voi suositella kenellekään!! Työvuorot ovat tuhottoman pitkiä, ei aikaa pitää taukoja eikä syödä. Töihin pyydetään vapailta ja lomilta. Jos et suos... Lue lisää

Boozlet kokemuksia

Ei enää ikinä tilausta Boozlet.comista! Tilasin kahdet kengät verkkokaupasta, toiset niistä olivat juuri siirtyneet Boozt.comin sivuilta Boozlet.comin... Lue lisää

Mielipiteesi Chubb vakuutus aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Chubb vakuutus on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Chubb vakuutus asiasta.

Chubb vakuutus kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Chubb vakuutus kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Chubb vakuutus kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Chubb vakuutus kokemuksia

5 kommenttia

 1. Semmosta sanoo:

  Asiakaspalvelu yleensä puhelimitse ok. Kuolinpesän asioita hoitaessa todella takkuista. Unohtivat kahteen otteeseen lähettää maistraattiin vahvistuspyynnön kuolemasta ja palautus summastakin sai soittaa erikseen ennen kuin postittivat laput. Perunkirjan tekemiseen kuitenkin aikaa vain 3kk. En suosittele.

  0
  0
 2. Tuoppi sanoo:

  Henkivakuutuksen osalta melko surkea kokemus. Päättäjät ruotsissa, rahat jenkeissä. Eli hautauskuluvakuutus tuli ihan ok. Henkivakuutuspäätös roikkunut ilmassa yli kuukauden. Yhteyttä vakuutustarkastajiin ei juurikaan saa, asiakaspalvelu ei osaa vastata.

  0
  0
 3. Elsa sanoo:

  Yli 2 kk korvauspäätöksen kesto ei edes vielä tehty mut kun lasku oli pv myöhässä maksettu johan vakuutus oli joo irtisanouttu heidän toimesta , en suosittelen !

  0
  0
 4. Toni sanoo:

  Tosi surkea kokemus. Niin korvauskäsittelijästä kuin asiakaspalvelusta.
  Yli 3kk jouduin odottamaan yhteydenottopyyntöä kunnes lopulta sitten sain, kun otin puheeksi oikeustoimet.

  Tällä hetkellä asia viety eteenpäin Finelle.

  0
  0
 5. Erno sanoo:

  Vakuutuksen irtisanominen oli hankalaa. Piti tehdä kirjallisesti, eikä heiltä saaduissa tiedoissa ollut annettu tätä osoitetta. Kun tiedustelin sähköpostitse mihin osoitteeseen irtisanomus lähetetään, sain automaattivastauksen, ettei sähköpostiosoitettani ole heidän järjestelmässä. Lopulta sain puhelimitse tiedusteltua osoitteen, johon voin kirjeen lähettää. Laskujen tulo ainakin loppui.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *