Consti kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Consti kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Consti kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Consti kokemuksesi

Consti kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Consti kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Consti kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Reseptori kokemuksia

Miehelläni selvät keuhkoputken tulehduksen oireet. Hänellä korona ollut yli viikon. Ei otettu vakavasti oireita. Itse olen hoitaja ja tiedän oireet. E... Lue lisää

Varde takka kokemuksia

Varder nordik 3 takka on ok mutta pieniä ongelmia ja tietoa olen vailla mutta en saa mistään maahantuojan tietoa ei edes jälleenmyyjästä ole ollut apu... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Consti kokemuksellesi

Voit valita Consti kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Consti ansaitsee

Kuinka monta tähteä Consti mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Consti kokemuksesi autat muita

Jakamalla Consti kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Consti kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Imatran kylpylä kokemuksia

Imatran kylpylä on vastapäistä Rauhassa sijaitsevaa Holiday Club Saimaan venäläisille turisteille rakennettua kylpylää tunnelmallisempi, miljöö jotenk... Lue lisää

Iikan Pyörävarikko kokemuksia

Pyöränhuoltokokemus huono. 99eur perushuollon jälkeen pyörä jätti tielle, kun kaikki kolme ketjunsuojan ruuvia puuttui (ketjun vaihto) ja se jumettui ... Lue lisää

Mielipiteesi Consti aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Consti on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Consti asiasta.

Consti kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Consti kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Consti kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Consti kokemuksia

11 kommenttia

 1. Kuoppamäki & Co sanoo:

  Consti ilmoittaa toimivansa korjausrakentamisen alueella mutta ei tiedä mitä se on. Se on vastuuta korjauksen suunnittelusta, työn valvonnasta, työn toteutuksesta ja työn lopputuloksesta.

  0
  0
 2. J.Koski sanoo:

  Taloyhtiössä julkisivu ja ikkunaremontti mennyt erittäin huonosti. Remontin ”päätyttyä” yli vuoden päästä laatuvirheet ja totaaliset hölmöilyt on korjaamatta. Nyt on jouduttu ottamaan toinen firma huolehtimaan korjauksista ja kustannukset velotaan Constilta. Remontti on ollut totaalinen katastrofi.

  0
  0
 3. Julkisivuremppaa sanoo:

  Erittäin epämmattimaista julkisivuremppaa. ei ainuttakaan suomalaista taikka suomea puhuvaa työmiestä työmaalla. Joka paikka röökintumppeja ja roskaa täynnä. Erittäin epämiellyttävä kokemus.

  1
  0
 4. Tarzan sanoo:

  Samanlaiset kokemukset myös meidän taloyhtiön julkisivuremontista. 7 vuotta myöhemmin sain osan asioista korjattua, kun oli pakko todeta, ettei 5v-tarkastuksenkaan myötä saatu remontin tekijöiltä korjauksia. Pihalta löytyy yhä nauloja ja kellariin jätettiin kuranttia tavaraa, jota me emme toki tarvitse. Eivät näköjään kadonneet edes noiden jälkitarkastusten jälkeen.

  0
  0
 5. Anonyymi sanoo:

  Jyväskylä. Linjasaneeraus 2021 alkoi juhannukselta ja kestää edelleen. Koko remontti ollut fiasko vesivahingoista sähköiskuihin.
  Käyttävät koulusta valmistuneita vuokrafirman kautta ja sen huomaa,
  Varokaa!
  Halvalla ei saa edes siedettävää

  0
  0
 6. Hki sanoo:

  Anonyymin kanssa samoilla linjoilla. Viime kesänä 2021 alkanut linjasaneerauspainajainen jatkuu edelleen. Alusta lähtien kaikki pielessä, mikään ei mene kuin Strömsössä. Kaikesta saa olla sanomassa erikseen eikä epäkohtiin puututa ripeästi. Odotan vain tämän loppumista.

  0
  0
 7. Constitta paras sanoo:

  Jos vois antaisin -5 ☆ .
  Consti on surkein ja törkein yhtiö, jonka remontti ainoastaan laskee asunnon arvoa. Tiedottivat asuntoyhtiölle, että asunto linja jossa asun on luovutettu asuinkäyttöön.
  Consti kirjaimellisesti ”LUOVUTTI” remontin : viemäröinti, vesilinjat, sähkölinjat + valaistukset puuttuivat keittiöstä ja kylpyhuoneesta ja lisäksi keittiö oli täysin tyhjä ja kaapistot olivat vain hukkuneet (yrittivät saada minua hankkimaan uudet, koska ennen remonttia tehdyssä katsauksessa allekirjoitetut asiakirjat olivat kadonneet.)
  Taloyhtiö kokouksessa kannattaa Consti raakata listalta välittömästi, jos haluaa laadukkaan ja vaivattomasti hoidetun remontin.

  0
  0
 8. Päivänsäde sanoo:

  Meillä consti teki julkisivu remontin. Tekivät seinään reikiä (reijät kuuluvat kuulemma remonttiin) ruuvit ruuvattu ulkoa päin karmeista läpi jättivät parvekkeet siivoamatta vaikka lupasivat. Alaarvoista jälkeä huoneistoon tulleet vauriot edelleen korjaamatta. Todella surkeaa toimintaa en suosittele.

  0
  0
 9. Julius sanoo:

  Antaisin nolla tähteä, mutta ei kai voi. Täysin ammattitaidotonta toimintaa, virheitä, huolimatonta asennusta ja ylimielistä työnjohtoa. Yksi kiintiösuomalainen työntekijä muodon vuoksi, jotta saa ”kotimaisen” leiman. ÄLKÄÄ VALITKO TÄTÄ YRITYSTÄ!!

  0
  0
 10. Julius sanoo:

  Ammattitaidotonta, huonoa jälkeä. Varokaa tätä firmaa!

  0
  0
 11. Nimetön sanoo:

  Täysin ala arvoista toimintaa. Taloyhtiömme remontti jatkunut kohta 2 vuotta, ei taida valmista tulla. Työporukka ammattitaidotonta, työnjohto vaihtuu jatkuvasti kukaan ei ota vastuuta mistään. EI VOI CONSTIA SUOSITELLA KENELEKKÄÄN

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *