Danfoss Living Connect kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Danfoss Living Connect kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Danfoss Living Connect kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Danfoss Living Connect kokemuksesi

Danfoss Living Connect kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Danfoss Living Connect kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Danfoss Living Connect kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Esky kokemuksia

Koronan vuoksi matka peruuntui ja rahat (yli 400€) laitettiin esky wallettiin josta rahat piti saada takaisin. Rahojen takaisin saanti osoittautuu mah... Lue lisää

Holiday Club Airisto kokemuksia

Jo mones vuosi kävi, että terassilta tullaan viemään kalusteet varastoon viikon lomasta 6. päivänä ja tänä vuonna jopa rännit tultiin myös putsaamaan ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Danfoss Living Connect kokemuksellesi

Voit valita Danfoss Living Connect kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Danfoss Living Connect ansaitsee

Kuinka monta tähteä Danfoss Living Connect mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Danfoss Living Connect kokemuksesi autat muita

Jakamalla Danfoss Living Connect kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Danfoss Living Connect kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lämpöykkönen kokemuksia

Tilasin Lämpöykkösen kautta ilmalämpöpumppuhuollon "premium". Paikalle tuli henkilö, joka ilmoitti ettei osaa tehdä kyseistä työtä normaalipumppuun ja... Lue lisää

Menevä taksi kokemuksia

Olen ollut hyvin tyytyväinen Menevään. Antaisin mielelläni viisi tähteä lempitaksiyhtiölleni, mutta kahdesti olen kaivannut tilataksia ja molemmilla k... Lue lisää

Mielipiteesi Danfoss Living Connect aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Danfoss Living Connect on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Danfoss Living Connect asiasta.

Danfoss Living Connect kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Danfoss Living Connect kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Danfoss Living Connect kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Danfoss Living Connect kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. lauri haapala sanoo:

    Oma kokemukseni Living connect järjestelmästä, ”aloituspaketista”, jossa ohjausyksikkö ja kolme patteritermostaattia, on täysi pettymys. Sen lisäksi, ettei Link CC Central Controlleria saa yhdistettyä patteristermostaatteihin, ovat koko järjestelmää koskevat ohjeet varsin heikot. Ns. vianmäärittelyä ei mielestäni asianmukaisesti löydy ja manuaalikin kirjoittaminen on jäänyt kesken. Kokonaisuutta ei viedä loppuun, esim. se jää kertomatta, esittelemättä, miten asennustilasta palaudutaan näytön normi eli ohjauskäyttötilaan.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *