Dreamhair kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Dreamhair kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Dreamhair kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Dreamhair kokemuksesi

Dreamhair kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Dreamhair kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Dreamhair kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksia

Voisiko jättää tuon yhdenkin tähden antamatta? Ikävä asenne, ylimielinen, outoja selityksiä, ihmeellistä laskutusta, ei jatkoon. Työntekijänsä teki hy... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Olemme tyytyväisiä! Kaikki hoitui lopulta sovitun mukaisesti. Sänky on erinomaisesti tehty, laadukas ja hinta oli ylivoimaisesti edullisin verrattuna ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Dreamhair kokemuksellesi

Voit valita Dreamhair kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Dreamhair ansaitsee

Kuinka monta tähteä Dreamhair mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Dreamhair kokemuksesi autat muita

Jakamalla Dreamhair kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Dreamhair kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Finlayson unipussi kokemuksia

Unipussit ovat käteviä ja hienoja. Poikain tykkää käyttää niitä koko ajan vaihdellen eri pussien välillä. Huono puoli on, ne eivät kestä käyttöä kovin... Lue lisää

Virtanen Botique Helsinki kokemuksia

Jatkan edellistä kommenttiani, sain viesteihini vastauksen, kun uhkailin sosiaalisella medialla. Lähetin kuvat rikkinäisistä sandaaleista ja kysyin ma... Lue lisää

Mielipiteesi Dreamhair aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Dreamhair on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Dreamhair asiasta.

Dreamhair kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Dreamhair kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Dreamhair kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Dreamhair kokemuksia

6 kommenttia

 1. Olga sanoo:

  Surkeaa asiakaspalvelua, tuotteet eivät ole aitoa hiusta, eikä palautuslomakkeeseen vastata mitään ja ilman palautusohjeita et voi palauttaa tuotteita, vaikka olisi tullut väärä tuote tai väärä väri. En suosittele kenellekään!

  1
  0
 2. Elise sanoo:

  Ei ole aitoa hiusta, mukana paljon eri värisiä hiuksia ja langanpätkiä. Hius ei pysy kiinni nauhassa, voit samantien harjata koko tukan irti päästä, tai viimeistään ekan pesun jälkeen jäljellä on hiirenhäntä. Asiakaspalvelu on huono ja epäystävällinen. Palautus tai vaihto ei onnistunut, koska olisi pitänyt lähettää heille jokainen hius takaisin (nekin, jotka olin jo harjannut päästä ja vienyt roskiin). Itsellä reilu 10v. kokemus pidennyksistä, joten tätä huonompaa laatua ja asiakaspalvelua on vaikea löytää. En suosittele kokeilemaan.

  1
  0
 3. En suosittele sanoo:

  Slaaviteipit katkesi teipinvaihdon yhteydessä useampi osio repesi. Hiukset olleet viikon päässä mutta halusin vaihtaa eri kohtaan ettei erotu teippi. Tein reklamaation ei hyvitystä. Minua syytettiin että olen itse rikkonut osiot luvattiin pelkkää teippiä korvaukseksi että saisin itse korjata osiot joilla kuitenkin takuu. Asiakaspalvelu surkeinta mitä olla voi jos on negatiivista sanottavaa muuten kyllä vastaavat ystävällisesti

  1
  0
 4. Pettynyt asiakas en suosittele sanoo:

  Huonolaatuista premium teippihius, takkuutuu ja myttyyntyy hiukset et koko ajan pitäis harjata myös karheat vaikka kuinka hoidat hyvillä aineilla mitkä pidennyksille tarkoitettu.

  1
  0
 5. Tyytymätön sanoo:

  Tukka mielettömän huonolaatuista hintaansa nähden. myös asiakaspalvelussa paljon parantamisen varaa.

  0
  0
 6. Uskomatonta kuraa sanoo:

  Teippipidennykset olleet päässä nyt viikon. en oo elämäni aikana kohdannu ennen näin huonolaatusta hiusta 🤦🏽‍♀️ aivan järkyttävää tavaraa. Tukka takkuuntuu muutamassa minuutissa harjauksen jälkeen, tukka katkailee ja sitä irtoaa hyvin paljon. En suosittele kellekkään.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *