Dreamhair kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Dreamhair kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Dreamhair kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Dreamhair kokemuksesi

Dreamhair kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Dreamhair kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Dreamhair kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Norrköping raivaussaha 52cc kokemuksia

Ostin jo toisen kun vanha oli jo vuosia käytössä. Itse mokasin kun hajosi. Tosi hyvä peli mökillä. Pienet näreet menee nurin ja ylikasvanut nurmi saa ... Lue lisää

Kiwi.com kokemuksia

Myyvät liput asiakkaan toivomaan paikkaan mutta todellisuudessa lippu on ihan jonnekin muualle.. Asia paljastuu vasta lentokentällä! Lentoyhtiö ei ota... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Dreamhair kokemuksellesi

Voit valita Dreamhair kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Dreamhair ansaitsee

Kuinka monta tähteä Dreamhair mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Dreamhair kokemuksesi autat muita

Jakamalla Dreamhair kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Dreamhair kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Virtasen uusi terassiöljy kokemuksia

Erittäin huono! Meillä on talossa 200neliöä pihaterassia ja saatiin suositus v laita Oy Lapualta ja myös TV stä nähtiin jossain huvila hussi ohjelmas ... Lue lisää

Hoivakoti Hopea kokemuksia

Hoito ja hoiva on puutteellista ja liian paljon on epäkohtia jatkuvasti. Huomautukset ja valitukset eivät johda parempaan. Toimitusjohtajan asenne on ... Lue lisää

Mielipiteesi Dreamhair aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Dreamhair on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Dreamhair asiasta.

Dreamhair kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Dreamhair kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Dreamhair kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Dreamhair kokemuksia

4 kommenttia

 1. Olga sanoo:

  Surkeaa asiakaspalvelua, tuotteet eivät ole aitoa hiusta, eikä palautuslomakkeeseen vastata mitään ja ilman palautusohjeita et voi palauttaa tuotteita, vaikka olisi tullut väärä tuote tai väärä väri. En suosittele kenellekään!

  0
  0
 2. Elise sanoo:

  Ei ole aitoa hiusta, mukana paljon eri värisiä hiuksia ja langanpätkiä. Hius ei pysy kiinni nauhassa, voit samantien harjata koko tukan irti päästä, tai viimeistään ekan pesun jälkeen jäljellä on hiirenhäntä. Asiakaspalvelu on huono ja epäystävällinen. Palautus tai vaihto ei onnistunut, koska olisi pitänyt lähettää heille jokainen hius takaisin (nekin, jotka olin jo harjannut päästä ja vienyt roskiin). Itsellä reilu 10v. kokemus pidennyksistä, joten tätä huonompaa laatua ja asiakaspalvelua on vaikea löytää. En suosittele kokeilemaan.

  0
  0
 3. En suosittele sanoo:

  Slaaviteipit katkesi teipinvaihdon yhteydessä useampi osio repesi. Hiukset olleet viikon päässä mutta halusin vaihtaa eri kohtaan ettei erotu teippi. Tein reklamaation ei hyvitystä. Minua syytettiin että olen itse rikkonut osiot luvattiin pelkkää teippiä korvaukseksi että saisin itse korjata osiot joilla kuitenkin takuu. Asiakaspalvelu surkeinta mitä olla voi jos on negatiivista sanottavaa muuten kyllä vastaavat ystävällisesti

  0
  0
 4. Pettynyt asiakas en suosittele sanoo:

  Huonolaatuista premium teippihius, takkuutuu ja myttyyntyy hiukset et koko ajan pitäis harjata myös karheat vaikka kuinka hoidat hyvillä aineilla mitkä pidennyksille tarkoitettu.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *