Esky kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Esky kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Esky kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Esky kokemuksesi

Esky kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Esky kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Esky kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Kaukokiito kokemuksia

Kaukokiito kotiin kuljetus näköjään tarkoittaa, että kuski jättää tuotteen rapun eteen ja on hyvin töykeä, jos kehtaat ehdottaa, että kuski auttaisi n... Lue lisää

KoskiHoiva Oy kokemuksia

Asiat hoidetaan luokattoman huonosti. Perehdytys onnetonta ja suhtautuminen työntekijöihin ja asiakkaisiin välinpitämätöntä. Kohtelu muuttuu vielä huo... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Esky kokemuksellesi

Voit valita Esky kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Esky ansaitsee

Kuinka monta tähteä Esky mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Esky kokemuksesi autat muita

Jakamalla Esky kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Esky kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Epoq keittiö kokemuksia

Lyhyesti. Tilasimme epoq keittiön Helmikuuta 2022. Toimituksen kanssa isoja ongelmia. Epäluotettava asiakaspalvelu. Tarjosivat 100 euroa hyvitystä (na... Lue lisää

Scandia rent kokemuksia

Ystäväni ulkomailta varasi auton ScandiaRentin kautta ja vain huonoja kokemuksia: kentällä autot ovat parkkitalossa ilman henkilökuntaa, autossa paloi... Lue lisää

Mielipiteesi Esky aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Esky on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Esky asiasta.

Esky kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Esky kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Esky kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Esky kokemuksia

4 kommenttia

 1. Vulle sanoo:

  Kaikki meni pieleen, lento peruuntu.
  Hoyelli oli 15 prosenttia kalliimpi kun paikalta tilatessa.
  Ei enää koskaan eSky.

  0
  0
 2. Inkeri sanoo:

  Ostin lentolippua ostaessani oikeuden tehdä muutoksia lippuun. Ostaessani lippuun Helsingistä Floridaan kuului vain käsimatkatavara. Halusin myöhemmin lisätä tsekatin laukun ruumaan. Kysyessäni hintaa laukulle sain hinnaksi 640€! Meno lento Finnairilla, jolla laukku maksaa 64 €. Onkohan tuossa näppäilyvirhe??? Lisäksi luottokortilta mennyt summa ei ollut sama kuin lipun hinta. Se oli muutamia kymppejä halvempi. Ihme sekoilua.

  0
  0
 3. Jouko sanoo:

  Karttakaa. Hyi!

  0
  0
 4. Jaana sanoo:

  Koronan vuoksi matka peruuntui ja rahat (yli 400€) laitettiin esky wallettiin josta rahat piti saada takaisin. Rahojen takaisin saanti osoittautuu mahdottomaksi. Pitää ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *