Gosse Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Gosse Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Gosse Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Gosse Oy kokemuksesi

Gosse Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Gosse Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Gosse Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ähtärin Hammas ja Suu Oy kokemuksia

0 tähteä oikeasti. Valikoi asiakkaansa laittomasti. Lukekoon lakia yhtä tarkkaan kuin muitakin tärkeitä kirjoja yms. . Ystäväni ei päässyt hoitoon, ko... Lue lisää

Rde.fi kokemuksia

Törkeää palvelua, kun haluat palauttaa tuotteen. Ei vastata posteihin, lopulta parin viikon päästä syytetään asiakasta palautetun tuotteen rikkomisest... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Gosse Oy kokemuksellesi

Voit valita Gosse Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Gosse Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Gosse Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Gosse Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Gosse Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Gosse Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Danfoss Living Connect kokemuksia

Oma kokemukseni Living connect järjestelmästä, "aloituspaketista", jossa ohjausyksikkö ja kolme patteritermostaattia, on täysi pettymys. Sen lisäksi, ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Syyskuussa 2021 tilasin sängyn. Mitään toimitus aikoja ei ilmoitettu. Kun kyselin lokakuussa sänkyä, luvattiin marras-joulukuun vaihteessa.. ei näkyny... Lue lisää

Mielipiteesi Gosse Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Gosse Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Gosse Oy asiasta.

Gosse Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Gosse Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Gosse Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Gosse Oy kokemuksia

6 kommenttia

 1. Anu sanoo:

  Epäammattimaista ja ajoittain jopa epäasiallista toimintaa.

  0
  0
 2. Markku Sivenius sanoo:

  Aivan loistava ja ystävällinen palvelu.
  Täysi kymppi!

  0
  0
 3. Raimo Hämäläinen sanoo:

  Täysin ala-arvoista palvelua. Luvattu tulla huoltamaan mutta ei edes yhteydenottoa selitykseksi miksei tultu. Asiakkaiden hoito ei kiinnista. Välttäkää.

  0
  0
 4. Jokke sanoo:

  ala arvoinen palvelu, sanoi että lautaa pitää ladata välillä. Sanoin että tietenkin on ladattu. Asiakkaan aliarvioimista. väitti vikakoodiksi es2 vaikka ko. laudassa ei edes ole kyseistä vikakoodia. ihan urpoa jengiä.

  0
  0
 5. Kalevi Saarilammi sanoo:

  Sain hyvää palvelua GOSSE OYSTÄ ja työ sujui erinomaisesti.

  0
  0
 6. Omena sanoo:

  Hidasta ja heikkoa. Näyttö otettiin huoltoon, kesti kaksi viikkoa. Kun sain näytön takaisin, paneeli oli likainen. Sitten näyttö otettiin huoltoon uudestaan, kahden viikon kuluuttua ilmoitettiin, että sitä ei saada korjattua. Hyvitystä sai odottaa seuraavan viikon.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *