Haagan Terveysasema kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Haagan Terveysasema kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Haagan Terveysasema kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Haagan Terveysasema kokemuksesi

Haagan Terveysasema kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Haagan Terveysasema kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Haagan Terveysasema kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Savon aurinkoenergia kokemuksia

Suomen selkeästi isoin aurinkosähköjärjestelmiä myyvä yhtiö. Hyvä palvelu ja eurooppalaiset huipputuotteet. Kiitos myyjälle Petrus Kokkonen. Saatiin a... Lue lisää

Meiliboxi kokemuksia

Jumissa. Tulevat viestit tulee. Ei saa lähetettyä mitään. Huono asiakaspalvelu. Sitä ei olekkaan. Pitäs olla sähköposti palvelutkin tele lain piirissä... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Haagan Terveysasema kokemuksellesi

Voit valita Haagan Terveysasema kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Haagan Terveysasema ansaitsee

Kuinka monta tähteä Haagan Terveysasema mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Haagan Terveysasema kokemuksesi autat muita

Jakamalla Haagan Terveysasema kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Haagan Terveysasema kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Facebookissa tuli yrityksen mainos vastaan, oltuani yhteydessä liikkeeseen ja luettuani näitä kommentteja kysyin sängystä ja sen toimitusajasta tuli v... Lue lisää

DB Schenker kokemuksia

Sanoisin, että on yleensä ihan ajallaan ja toimii ihan hyvin ainakin omalla kohdallani, ei ole ollut moitteen sijaa tosin ehkä fragile merkittyyn pake... Lue lisää

Mielipiteesi Haagan Terveysasema aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Haagan Terveysasema on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Haagan Terveysasema asiasta.

Haagan Terveysasema kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Haagan Terveysasema kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Haagan Terveysasema kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Haagan Terveysasema kokemuksia

2 kommenttia

 1. Hyvin huolestunut pikkusisko sanoo:

  Sisko Savonlinnasta on huolissaan yksin Helsingissä asuvasta vanhasta veljestään, joka on käynyt asemallanne. Toivoisin aralle ja huonokuuloiselle veljelleni tarkempaa ja kokonaisvaltaisempaa huomiota! Ulkonäkö saattaa olla jo ”ränsistynyt”, mutta sisällä on ikänsä töitä tehnyt, veroja maksanut kiltti mies! Itse on alistuva, eikä osaa/uskalla pyytää esim.jatkohoitoon lukuisista sairauksista huolimatta. Ulkopuolinen ei valitettavasti saa lain mukaan hoidella toisen asioita, joten koitan tätäkin kautta saada ymmärrystä tälläisiä vanhuksiakin kohtaan.

  0
  0
 2. " Hinkuyskä" sanoo:

  Kiitos nopeasta ja ystävällisestä palvelusta jota sain, että ei tarvinnut lähteä mökiltä tulemaan kaupunkiin lääkkeen uusimisen takia.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *