Hetki Salaatti kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Hetki Salaatti kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Hetki Salaatti kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Hetki Salaatti kokemuksesi

Hetki Salaatti kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Hetki Salaatti kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Hetki Salaatti kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Femeda kokemuksia

Lähtökohtaisesti en halua koskaan maksaa mistään epämukavasta kohtelusta. Varmaan lääkäri osasi työnsä, mutta en mene enää koskaan hänen vastaanotolle... Lue lisää

Kuntokauppa.fi kokemuksia

Olen ostanut sähköavusteisen pyörän, mutta etuakselin pikalinkku liian pitkä. Kaksi viikkoa jo kulunut reklamaatiosta ja viikko siitä kun lupasivat to... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Hetki Salaatti kokemuksellesi

Voit valita Hetki Salaatti kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Hetki Salaatti ansaitsee

Kuinka monta tähteä Hetki Salaatti mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Hetki Salaatti kokemuksesi autat muita

Jakamalla Hetki Salaatti kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Hetki Salaatti kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lumo asunnot kokemuksia

Vuokraus on helppoa, mutta siihen se jääkin. Vuokraa korotettiin heti kuin vain voitiin. Muuttosiivouslasku tuli pienistä pölypalleroista, vaikka asun... Lue lisää

Hymer asuntoautosta kokemuksia

Ostin 2020 uuden Hymer B-Klassen I-690 asuntoauton MB Sprinterin koneella, auton kanssa on ollut vähän taistelua. Viimeisin huomattiin viime syksynä j... Lue lisää

Mielipiteesi Hetki Salaatti aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Hetki Salaatti on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Hetki Salaatti asiasta.

Hetki Salaatti kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Hetki Salaatti kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Hetki Salaatti kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Hetki Salaatti kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

7 kommenttia

 1. Tuntematon sanoo:

  En tule jatkossa ostamaan, löysin salaatistani kiven

  0
  0
 2. Nimetön sanoo:

  viimeksi hiekkaa ja ötököitä, nyt kivi- hammas lohkesi.

  0
  0
 3. Petri Parviainen sanoo:

  Hetki Ceasar salatti. Salatinlehdet ruskeita, päiväystä vielä 2pv, bioskaan meni salaatti.

  0
  0
 4. Heli Vento sanoo:

  ostin MOZZARELLA salaatin 20.7, jonka viimeinen käyttöpäivä oli 22.7.
  Jälleen kerran keräsin 1/3 syötäväksi kelpaamatonta vihreää salataatti pois☹️. Joka kerran sama juttu, miksiköhän sitä vielä joskus hyvässä uskossa ostan🤔. Se ei näy ennenkuin aukaisee paketin, muutenkin lisukkeiden määrä vähentynyt huomattavasti. Laatu ei todellakaan vastaa hintaa.

  1
  0
 5. Suvi sanoo:

  Salaatti oli aikaisemmin hyvä ja riittoisa. Ei ole enää. Esim. kanapastasalaatti puolet pienempi. Ei löydy enää sipulia, paprikaa eikä persikkaa. Pasta vaihdettu puolta pienemmäksi. Kastike vaihdettu. Ei kannata enää ostaa. Ei riitä päivän ruuaksi niinkuin ennen riitti.

  0
  0
 6. Heini sanoo:

  Kana-taco salaatissa oli vielä 2 päivää päiväystä jäljellä.Kuutioissa oli selkeä paha pilaantunut maku, joten jätin syömisen kesken ja kävin oksentamassa ulos. En osta enää mitään tämän tuoteperheen salaatteja, tuli epäilyttävä olo nyt.

  0
  0
 7. Ari sanoo:

  Hetki kanasalaatista löytyi luunpalanen, onneksi hampaat säilyi, en osta enää

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *