Hobbybox kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Hobbybox kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Hobbybox kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Hobbybox kokemuksesi

Hobbybox kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Hobbybox kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Hobbybox kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Polygon finland kokemuksia

Mittaaja myöhässä , mittauksen mukaan huoneistossa ei kosteutta, kauppojen teon jälkeen selvisi, että keittiön laminaattilattian alla muhi yllätys: ru... Lue lisää

Husqvarna 550 Xp Mark 2 kokemuksia

Saha huutaa välillä täysillä kierroksilla ja kokoajan jälkikäyntiä. Talvella lumikelillä saha ei toimi ollenkaan hirttää kaasun täysille kierroksille.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Hobbybox kokemuksellesi

Voit valita Hobbybox kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Hobbybox ansaitsee

Kuinka monta tähteä Hobbybox mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Hobbybox kokemuksesi autat muita

Jakamalla Hobbybox kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Hobbybox kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lämpöykkönen kokemuksia

Lämpöykkösen myyjä teki maalämmön asentamisesta tarjouksen avaimet käteen pakettina. Paketti hajosi ja sain tilalle lapio käteen paketin ts. jouduin i... Lue lisää

Miseva oy kokemuksia

osti..e alkukesästä asuntoauton miehen sairauden takia emme voi ajaa enää pitempiä matkoja joten hinnoitimme Uton eräällä asuntovaunu myyjällä hän tot... Lue lisää

Mielipiteesi Hobbybox aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Hobbybox on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Hobbybox asiasta.

Hobbybox kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Hobbybox kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Hobbybox kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Hobbybox kokemuksia

7 kommenttia

 1. Pekka sanoo:

  Toimitus luvattiin 1-2 päivässä kotipihaan toimitettuna. Toimitus ei ole tullut kahdessa viikossakaan. Posti kertoo, että hobbybox ei ole maksanut toimitusta ja haluaa asiakkaan hakevan kolmemetrisen paketin. Hobbybox ei vastaa puheluun eikä selvyyttä tule sähköpostitse.

  1
  0
 2. Matti sanoo:

  Eivät näytä julkaisevan muuta kuin positiivisia tuotearvioita. Ostamani tuote oli laadultaan surkea, mutta arviotani ei ole vielä kuukausienkaan jälkeen julkaistu! Suosittelen välttämään Hobbybox-verkkokauppaa.

  0
  0
 3. Marjut sanoo:

  Olen iloisesti yllättynyt. Tilasin tiistaina 8.3 nastalenkkarit tasan omaa kokoani ja tänään 10.3 ne jo tuli ja oli tosi hyvät ja just sopivat. Kiitos paljon. Ei mitään huonoa sanottavaa. Tulee varmaan tilattua täältä toistekin.

  0
  0
 4. Erkki sanoo:

  Tuotteen saapuminen luvattiin 1-2 päivässä mutta eipä näy en tykkää kun lupauksia ei pidetä

  0
  0
 5. Ex Asiakas sanoo:

  Tilaamani tuote tuli hyvin perille. Siihen se hyvyys sitten jäikin. Tuote oli viallinen. Tein reklamaation ohjeiden mukaan. Vastausta ei ole kuulunut.Lähetin uuden kyselyn, tuloksetta. Ei näköjään vastata asiakkaiden sähköpostiin. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun tuolta tilasin. Kiertäkää kaukaa tämä yritys. Rahat pois vaan asiakkailta ,ei muuta.

  0
  0
 6. Antero sanoo:

  Kolmatta kertaa en edes yritä tilata. Kaksi ensimmäistä olleet ”matkalla” kohta kaksi kuukautta.
  Asiakaspalvelu ei vastaa puheluihin eikä meileihin, pelkkää shittiä.

  0
  0
 7. Anne K. sanoo:

  Tilasin urheiluvälineet joululahjaksi, ei ole tullut vielä tammikuussakaan. Eivät suostu palauttamaan rahoja. Älä tilaa täältä ikinä mitään!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *