Hoivakoti Hopea kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Hoivakoti Hopea kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Hoivakoti Hopea kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Hoivakoti Hopea kokemuksesi

Hoivakoti Hopea kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Hoivakoti Hopea kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Hoivakoti Hopea kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Hirudoid forte kokemuksia

Auttaa todellakin, jalat hyvässä kunnossa. Ei jälkiä suonikohjuista. Hyvä tuoksu ja miellyttävä käyttää. Vuoden olen käyttänyt 4 kertaa vko. Vähän hin... Lue lisää

Rieker kengät kokemuksia

Aiemmat kokemukseni Riekereistä ovat olleet tosi hyviä! Nyt ostamieni Riekereiden pinta meni puhki muutamassa viikossa. Materiaali oli aivan kelvotont... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Hoivakoti Hopea kokemuksellesi

Voit valita Hoivakoti Hopea kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Hoivakoti Hopea ansaitsee

Kuinka monta tähteä Hoivakoti Hopea mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Hoivakoti Hopea kokemuksesi autat muita

Jakamalla Hoivakoti Hopea kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Hoivakoti Hopea kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sulamo kokemuksia

Olen kokeillut arviolta 10 eri ohjelmaa painonhallinnassa ja kartuttanut samalla paljon tietoa ravinnosta ja ravitsemuksesta. Aina paino onkin pudonnu... Lue lisää

Iikan Pyörävarikko kokemuksia

Pyöränhuoltokokemus huono. 99eur perushuollon jälkeen pyörä jätti tielle, kun kaikki kolme ketjunsuojan ruuvia puuttui (ketjun vaihto) ja se jumettui ... Lue lisää

Mielipiteesi Hoivakoti Hopea aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Hoivakoti Hopea on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Hoivakoti Hopea asiasta.

Hoivakoti Hopea kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Hoivakoti Hopea kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Hoivakoti Hopea kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Hoivakoti Hopea kokemuksia

1 kommentti

 1. Omainen sanoo:

  Hoito ja hoiva on puutteellista ja liian paljon on epäkohtia jatkuvasti. Huomautukset ja valitukset eivät johda parempaan.

  Toimitusjohtajan asenne on sellainen, että hän ei halua ottaa vastaan negatiivista palautetta, jotenka mikään asia ei silloin voikaan parantua.

  Valitukset johtavat siihen, että asukkaalle kostetaan omaisen tekemät valitukset. Näin paha ja raskas on tilanne, ettei enää uskalla valittaa mistään, jottei toisten armoilla oleva asukas joudu enempää kärsimään.

  Jokaisen pitäisi miettiä, että millaista kohtelua ja hoitoa itse haluaa, kun joutuu toisten armoille ja avun varaan.

  Yhteiskunnan tehtävä on huolehtia riittävästi rahaa vanhojen hoitoon ja hoivaan, jotta jokainen saa hyvän ja inhimillisen hoidon ja hoivan.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *