Kartanonväki Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kartanonväki Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kartanonväki Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kartanonväki Oy kokemuksesi

Kartanonväki Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kartanonväki Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kartanonväki Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Kamala paikka, ei voi suositella. Sänky tilattu heinäkuu 21 ja luvattu syyskuuksi, ei näkynyt eikä kuulunut. Vaikea saada heitä kiinni tai mitään vast... Lue lisää

Fysikaalinen Hoitolaitos Matin Kunto Oy kokemuksia

Ammattitaitoinen hieroja, antaa hyviä neuvoja ja harjoituksia kotona tehtäväksi liikkuvuuden parantamiseksi. Hieronnan vaikutus tuntui jo paikan pääll... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kartanonväki Oy kokemuksellesi

Voit valita Kartanonväki Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kartanonväki Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kartanonväki Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kartanonväki Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kartanonväki Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kartanonväki Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lämpöykkönen kokemuksia

Tilasin Lämpöykkösen kautta ilmalämpöpumppuhuollon "premium". Paikalle tuli henkilö, joka ilmoitti ettei osaa tehdä kyseistä työtä normaalipumppuun ja... Lue lisää

Tiivi ikkunat kokemuksia

Hyväksyttiin tarjous ja parin kuukauden päästä tuli tilausvahvistus. Vasta kun ikkunat oli paikallaan, huomattiin että tilausvahvistus oli ihan erilai... Lue lisää

Mielipiteesi Kartanonväki Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kartanonväki Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kartanonväki Oy asiasta.

Kartanonväki Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kartanonväki Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kartanonväki Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kartanonväki Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Anonyymi sanoo:

    En laittaisi omaistani Iin kartanoväkikotiin. Hoitajat tappelevat keskenään, huutavat asukkaille, pilkkaavat omaisia keskenään, eivät keksi asukkaille mitään tekemistä, asukkaiden säilytyspaikka vain ilman mitään virikkeitä. Eivät ohjaa ja opasta, harjoittelija laitetaan yksin opettelemaan kantapään kautta asukkaan kanssa keskenään. Nuoremmat työntekijät ok. Vanhemmat työntekijät ei.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *