Kivikon terveysasema kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kivikon terveysasema kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kivikon terveysasema kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kivikon terveysasema kokemuksesi

Kivikon terveysasema kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kivikon terveysasema kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kivikon terveysasema kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Happy Vaipat kokemuksia

5 koon happy vaipat ostin käyttöön. Muuttuvat raskaiksi pienestäkin pissa määrästä. Lisäksi joka toisessa vaipassa kiinnitysteipit hajoavat käteen kii... Lue lisää

Huolto Vuorio Oy kokemuksia

Palvelussa kesti erittäin kauan. Soitin huoltoon, josta vastannut henkilö oli todella töykeä puhelimessa, kyselin häneltä milloin huoltomies saapuu jo... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kivikon terveysasema kokemuksellesi

Voit valita Kivikon terveysasema kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kivikon terveysasema ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kivikon terveysasema mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kivikon terveysasema kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kivikon terveysasema kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kivikon terveysasema kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Gree amber kokemuksia

Sisäyksikön äänitaso aivan liian kova. Olohuoneessa 2 m päässä korvasta oleva Mitsubishi Heavy Kazan 25 pitää vähemmän ääntä kuin yläkerrassa kahden n... Lue lisää

Vova kokemuksia

Eivät vastaa yhteyden ottoihin. Lähettävät tuotteet väärään maahan eivät paluta rahoja vaikka kaikki dokumentit on lähetetty kuljetuksesta tuotteeni m... Lue lisää

Mielipiteesi Kivikon terveysasema aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kivikon terveysasema on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kivikon terveysasema asiasta.

Kivikon terveysasema kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kivikon terveysasema kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kivikon terveysasema kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kivikon terveysasema kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Anneli sanoo:

    Kävin aamulla kipeän polven kanssa terveysasemalla. Jonotin noin tunnin kun pääsin ilmoittautumaan. Virkailija keskusteli ovenraosta lääkärin kanssa vaivastani. Koin itse tarpeelliseksi päästä lääkärille näyttämään polvea. En päässyt. Tuli aliarvostettu olo, ihan kuin olisin ollut henkilö jonka asiaa ei oteta vakavasti.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *