Kiwi.com kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kiwi.com kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kiwi.com kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Kiwi.com kokemuksesi

Kiwi.com kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kiwi.com kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kiwi.com kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Palloilukeskus Hutunki Oy kokemuksia

Todella ystävällistä ja huomaavaista palvelua Hutungin vastaanotossa 27.9-28.9! Menimme luokan kanssa keilaamaan, ja kaikki toimi erinomaisesti alusta... Lue lisää

Shasha beauty nails iso omena kokemuksia

Kävin täällä jalkahoidossa vaikka olin lukenut negatiiviset palautteet. Jalat hoidettiin todella hyvin ja käyn kyllä jatkossakin täällä. Otin myös gee... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kiwi.com kokemuksellesi

Voit valita Kiwi.com kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kiwi.com ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kiwi.com mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kiwi.com kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kiwi.com kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kiwi.com kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

RH Entertainment Oy kokemuksia

Toto Kaisaniemi Livessä 6.8.2022 Ei mitään kunnollista ennakkoinformaatiota tapahtumapaikasta, sisäänkäynneistä, turvallisuuskäytänteistä, konserttial... Lue lisää

Reseptori kokemuksia

Aloitin chatin kertomalla miettineeni erään lääkkeen aloittamista. Kirjoitin jokaisen terveyskeskuslääkärin hyvin tunteman lääkkeen nimen ensin hieman... Lue lisää

Mielipiteesi Kiwi.com aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kiwi.com on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kiwi.com asiasta.

Kiwi.com kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kiwi.com kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kiwi.com kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kiwi.com kokemuksia

5 kommenttia

 1. Lentokenttävirkailija sanoo:

  Myyvät liput asiakkaan toivomaan paikkaan mutta todellisuudessa lippu on ihan jonnekin muualle.. Asia paljastuu vasta lentokentällä! Lentoyhtiö ei ota välttämättä edes kyytiin sillä tulee kuluja enemmän.

  0
  0
 2. Pekka Pilotti sanoo:

  Kiwi oli siirtänyt lentoa monta tuntia aikaisemmaksi kertomatta siitä lipun varanneille. Näin ollen myöhästyimme lennolta ja Kiwistä ei kukaan vastaa puhelimeen. Ala-arvoista toimintaa siis!

  0
  0
 3. Paljon Reissannut sanoo:

  Kun tulee hankaluuksia – et saa yhteyttä firmaan. Ohjaavat sinut toisen maan kentälle kuin mihin piti matkustaa, vaikka tiedossasi on edullinen vaihtoehto pisteestä A pisteeseen B. Älä valitse tätä yritystä!

  0
  0
 4. Maija Matkustaja sanoo:

  Lentoja peruuntui useaan kertaan ja uusille lennoille maksaa väliraha. Itse viimein matkan peruttuani, koskaan en saanut hyvitystä, vaikka olin vakuutuksenkin ottanut

  0
  0
 5. Olli sanoo:

  Surkea palvelu.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *