Kiwi.com kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kiwi.com kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kiwi.com kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kiwi.com kokemuksesi

Kiwi.com kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kiwi.com kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kiwi.com kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Eurohammas kokemuksia

Käynyt tähän mennessä korjauksen arvioinnissa. Jäi jotenkin suttuinen mielikuva sekä häiritsi kun asiakkaiden ja henkilökunnan keskustelut kuuluivat o... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Mahtaakohan toi hellolasana olla sama kuin celestes? Itte tilasin jonku ihme rakkausranneketjun, ja roskapostiin oli tullu jotain ihan epämääräistä. O... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kiwi.com kokemuksellesi

Voit valita Kiwi.com kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kiwi.com ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kiwi.com mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kiwi.com kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kiwi.com kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kiwi.com kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Fruugo kokemuksia

Tilasin kertakäyttö juhlasetin, tai ainakin luulin tilaavani. Setti maksoi postituskuluineen melkein 30€ ja kun tilaus viimein tuli sain 15 kpl kertak... Lue lisää

Akti imperial resort kokemuksia

ruoka aina samaa liian paljon ihmisiä pitäisi rajoittaa kun taudit ovat olemassa...sekä hygienia tuorekurkut listerissä monta päivää samat pöydällä...... Lue lisää

Mielipiteesi Kiwi.com aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kiwi.com on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kiwi.com asiasta.

Kiwi.com kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kiwi.com kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kiwi.com kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kiwi.com kokemuksia

5 kommenttia

 1. Lentokenttävirkailija sanoo:

  Myyvät liput asiakkaan toivomaan paikkaan mutta todellisuudessa lippu on ihan jonnekin muualle.. Asia paljastuu vasta lentokentällä! Lentoyhtiö ei ota välttämättä edes kyytiin sillä tulee kuluja enemmän.

  1
  0
 2. Pekka Pilotti sanoo:

  Kiwi oli siirtänyt lentoa monta tuntia aikaisemmaksi kertomatta siitä lipun varanneille. Näin ollen myöhästyimme lennolta ja Kiwistä ei kukaan vastaa puhelimeen. Ala-arvoista toimintaa siis!

  0
  0
 3. Paljon Reissannut sanoo:

  Kun tulee hankaluuksia – et saa yhteyttä firmaan. Ohjaavat sinut toisen maan kentälle kuin mihin piti matkustaa, vaikka tiedossasi on edullinen vaihtoehto pisteestä A pisteeseen B. Älä valitse tätä yritystä!

  0
  0
 4. Maija Matkustaja sanoo:

  Lentoja peruuntui useaan kertaan ja uusille lennoille maksaa väliraha. Itse viimein matkan peruttuani, koskaan en saanut hyvitystä, vaikka olin vakuutuksenkin ottanut

  0
  0
 5. Olli sanoo:

  Surkea palvelu.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *