Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksesi

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ecopower Finland kokemuksia

Yritys ei ansaitse yhtään tähteä. Eivät ota vastuuta väärin asennetuista paneleista, takuu loppuu kun rahat saatu. Yritys saa rahat ennakkoon ennen ku... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Ihan samat kokemukset. tilauksen tulo kesti pitkälle toista kuukautta. tuli kuitenkin lopulta. Ärsyttävintä ole kun sähköposteihin ei vastattu. laitoi... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksellesi

Voit valita Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tulin antamaan uuden arvostelun nyt asia on niin kun pitää. Peruutan vähän pahoja sanoja. Ei ole tapana yleensä. Hoitivat kuitenkin asian loppuun ja s... Lue lisää

Vueling lentoyhtiö kokemuksia

Älytöntä toimintaa. Lähtöportilla mitään selitätmättä laittoivat mun maksamaan lentolaukusta ylimääräiset 25 euroa. Jälkeen päin tarkistin ja kyllä ku... Lue lisää

Mielipiteesi Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy asiasta.

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia

3 kommenttia

 1. Ernst Backman sanoo:

  Viisi tähteä koska nuori lämpöpumpun asentaja oli tosi ahkera Riku Hynninen oli asentaja Suosittelen

  0
  0
 2. Ei enää. sanoo:

  Ei mennyt lämpöpumpun osto putkeen. Ensin unohtivat ilmoittaa, että eivät olleet saaneet koko konetta kun asennuspäivä koitti. Lopulta kone tuli… ulkoyksikkö oli niin vinossa että kylmäaineputket pitivät sitä pystyssä. Sotku sisällä oli myös aikamoinen. Ilmoitin asiasta heille… ei vastausta. En ollut itse paikalla kun laittoivat koneen.

  1
  0
 3. Mää sanoo:

  Lämpöpumpun asennus meni jotenkuten, mut takuun alaiset asiat ei vaan toimi! seuraavaksi otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen….

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *