Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksesi

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

En suosittele. Luvattu toimitusaika ei pidä, asiasta ei infota, puheluihin ei vastata. Erittäin ylimielistä kohtelua asiakasta kohtaan. Nolla tähteä, ... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Älkää ikinä tilatko tästä firmasta mitään tuotteita. Palautus Kiinaan maksaa paljon enemmän kuin tuotteet ja ne on todella mini mini kokoa. Firmaakaan... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksellesi

Voit valita Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Kiljavan Sairaala Oy kokemuksia

Todella ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa. Omalla kohdallani kiitän fysioterapeutteja. Viikon kuntoutusjaksolla saatiin ihmeitä aikaan.... Lue lisää

Kampaamo Svengi Oy kokemuksia

Kävin Enon kampaamo Svengissä tarkoituksena vaalentaa hiuksiani. Mainitsin kampaajalle erikseen, että en halua harmaita hiuksia. Hän painotti, että hi... Lue lisää

Mielipiteesi Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy asiasta.

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia

3 kommenttia

 1. Ernst Backman sanoo:

  Viisi tähteä koska nuori lämpöpumpun asentaja oli tosi ahkera Riku Hynninen oli asentaja Suosittelen

  0
  0
 2. Ei enää. sanoo:

  Ei mennyt lämpöpumpun osto putkeen. Ensin unohtivat ilmoittaa, että eivät olleet saaneet koko konetta kun asennuspäivä koitti. Lopulta kone tuli… ulkoyksikkö oli niin vinossa että kylmäaineputket pitivät sitä pystyssä. Sotku sisällä oli myös aikamoinen. Ilmoitin asiasta heille… ei vastausta. En ollut itse paikalla kun laittoivat koneen.

  1
  0
 3. Mää sanoo:

  Lämpöpumpun asennus meni jotenkuten, mut takuun alaiset asiat ei vaan toimi! seuraavaksi otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen….

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *