Lightinthebox kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Lightinthebox kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Lightinthebox kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Lightinthebox kokemuksesi

Lightinthebox kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Lightinthebox kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Lightinthebox kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Eurohammas kokemuksia

Käynyt tähän mennessä korjauksen arvioinnissa. Jäi jotenkin suttuinen mielikuva sekä häiritsi kun asiakkaiden ja henkilökunnan keskustelut kuuluivat o... Lue lisää

Senotec kokemuksia

Senotec Nokialla teki autooni ruostesuojauksen ja äänierityksen 09/2021. Työn laatu ja tarkkuus oli erittäin hyvä tasoa sekä palvelu asiakasystävällis... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Lightinthebox kokemuksellesi

Voit valita Lightinthebox kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Lightinthebox ansaitsee

Kuinka monta tähteä Lightinthebox mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Lightinthebox kokemuksesi autat muita

Jakamalla Lightinthebox kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Lightinthebox kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Vova kokemuksia

Eivät vastaa yhteyden ottoihin. Lähettävät tuotteet väärään maahan eivät paluta rahoja vaikka kaikki dokumentit on lähetetty kuljetuksesta tuotteeni m... Lue lisää

Telia kokemuksia

Niinpä, ei tosiaan tähteäkään. Tehdään soppari 2 vuodeksi, puolen vuoden jälkeen telia peruu sen, katkaistaan langallinen netti jolloin kuvan laatu hu... Lue lisää

Mielipiteesi Lightinthebox aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Lightinthebox on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Lightinthebox asiasta.

Lightinthebox kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Lightinthebox kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Lightinthebox kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Lightinthebox kokemuksia

4 kommenttia

 1. Terhi sanoo:

  Toimitusaika ei pitänyt paikkaansa, en lunastanut myöhästynyttä pakettia, ilmoitin tämän heille. Alkoi yli puolen vuoden pompottelu asiasta…viestintä heiltä ”ei ymmärrettävää”, välillä jopa ranskan kielellä. Palautusohjeita eivät toimittaneet, eivätkä vastaa enää mihinkään viestiin. Maksoin, mutten lopulta saanut siis mitään.

  0
  0
 2. Kalle sanoo:

  Tilatkaa muualta.

  0
  0
 3. Tyytymätön sanoo:

  Tuotteet heikkolaatuisia. Ompeluvirheellinen bikininalaosaa eivät suostuneet ottamaan palautuksena takaisin. Useita kuvia sai lähettää, aivan ihmeellisiä vastauksia googlekääntäjällä koska aloitin viestipomputtelun suomeksi ”emme ole havainneet mitään ongelmia sukelluspuvuissamme”. Jatkoin englanniksi, muttei sekään tuottanut heiltä mitään järjellistä vastausta. Tuskin saan ikinä tuotetta palautettua. Ikinä en tilaa tuolta enää mitään.

  0
  0
 4. Kaarina sanoo:

  Tyytymätön. Lopetin tilauksen, mutta en saa mitenkään tiliäni lopetettua. Tyytymättömyyden aiheeni ovat monet, kuten ompelutyö joissakin tuotteissa ala-arvoista, koot ei useinkaan pidä paikkaansa, tuotekuvauksissa/markkinoinnissa käytetyt kuvat/mallit eivät aina toteudu saapuneissa tuotteissa. Nyt haluan vaan poistaa tilini!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *