Lumo asunnot kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Lumo asunnot kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Lumo asunnot kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Lumo asunnot kokemuksesi

Lumo asunnot kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Lumo asunnot kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Lumo asunnot kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Reseptori kokemuksia

Hain ja sain sairauslomaa reseptorin kautta, koska olin flunssassa. Sairauslomatodistuslinkki ei koskaan auennut, eikä sähköposteihin reagoitu mitenkä... Lue lisää

Chubb vakuutus kokemuksia

Asiakaspalvelu yleensä puhelimitse ok. Kuolinpesän asioita hoitaessa todella takkuista. Unohtivat kahteen otteeseen lähettää maistraattiin vahvistuspy... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Lumo asunnot kokemuksellesi

Voit valita Lumo asunnot kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Lumo asunnot ansaitsee

Kuinka monta tähteä Lumo asunnot mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Lumo asunnot kokemuksesi autat muita

Jakamalla Lumo asunnot kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Lumo asunnot kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Popsa valokuvakirja kokemuksia

Erittäin kätevä tapa tehdä albumi. Kuitenkin hieman hankalaa tsekata isosta määrästä kuvia puuttuuko pää kuvasta jne. Koska systeemi herkästi heittää ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tässä meidän kokemus! tilattiin sänky 2.9-21 piti tulla marraskuun lopulla ei tullut ,käytiin kyselemässä ei voinut luvata muuta menis tammikuulle, kä... Lue lisää

Mielipiteesi Lumo asunnot aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Lumo asunnot on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Lumo asunnot asiasta.

Lumo asunnot kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Lumo asunnot kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Lumo asunnot kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Lumo asunnot kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. J.J sanoo:

  Kauheat vuokrat. Vuokra nousee koko ajan ja joka vuosi kohtuuttomasti. Yksinhuoltajalla tai työttömällä ei ole todellakaan varaa asua Lumon vuokra-asunnoissa. Kyseisessä talossamme paha haju, syytä ei tiedossa. Rappukäytävät kauheassa kunnossa. Asunto ei ole vuokrankoroituksen arvoinen, vaan täysin remontoimaton. Ala arvoinen asunto ylikalliilla vuokralla. Huoneet pieniä, ei riitä perheen saatika lasten tarpeisiin tilat.

  2
  0
 2. Muitakin vaihtoehtoja sanoo:

  Vuokraus on helppoa, mutta siihen se jääkin. Vuokraa korotettiin heti kuin vain voitiin. Muuttosiivouslasku tuli pienistä pölypalleroista, vaikka asuntoa ei oltu siivottu sinne muuttaessani. Myös sähkötyöt oli tehty vastoin säädöksiä. Asunnossa oli kylmä talvella ja vasta alkukeväästä reagoitiin siihen, kun olin ilmoittanut etteivät patterit olleet lämpimät. Kallis ja huono, perästä kuuluu ihan satavarmasti.

  2
  0
 3. Ärrä sanoo:

  Voisin kuvailla Lumo asuntoja mielenterveyparantujien asuntoina. Aina oli jotain häiriötä, rappukäytävän seiniä sotkettu ja yöt oli todella rauhattomia. Asunnot missä asuin oli korkeintaan kohtalaisessa kunnossa: keittiön kaapin ovet oli huonokuntoiset, ne pinnoitteet repsotti irti ja seinät oli epäsiistit. Lattian laminaatit myös liikkuivat oudosti, kun niissä käveli. Äänieristys oli niin huono että naapurin puheestakin sai melkein selvää. Wc’ssä oli naapurilla jotain ötököitä ja niitä ne yritti myrkyttää useampaakin otteeseen, en tiedä onnistuivatko. Hissi oli jatkuvasti epäkunnossa ja jos ei ollut niin se jätti vähän väliä kerrosten välille. Koneen huoltomies kertoi että syy on siinä että heitä on kielletty vaihtamasta jotain osia hissiin ja siksi hissi tilttailee. No, sitten wc remontin myötä Kojamo/Vvo/Lumo päätti että wc’n alaslaskettua (cyproc) kattoa ei aukaista vaan maalataan vaan päälle joten ne ongelmat (ötökät) jäi ratkaisematta. Asunnot missä asuin oli parhaimmillaan keskinkertaisessa kunnossa, äänieristys ja asunnon kunto oli huono ja tähän kun lisätään vielä jatkuvat häiriöt yöaikaan, tavaroiden rikkomiset ja ilkivalta mm. pyörävajassa en ymmärrä miten kukaan haluaa asua näissä asunnoissa. Tämän lisäks vuokrat nousi jatkuvasti. Sovin saunavuoroon liittyviä asioita Lumo isännöinnin kanssa ja kaikki oli ok mutta ne kaikki sopimukset petettiin kun joku naapuri jolla oli hyvät suhteet Kojamoon päättäjiin halusi asiat toisin. Eli Lumo asunnoissa kaikki asukkaat ei ole tasa-arvoisia.
  Sillä hinnalla millä asuin Lumo asunnoissa, sain yksityiseltä viimeisen päälle remontoidun samankokoisen asunnon todella hyvällä sijainnilla.

  En suosittele Lumoa yhtään kellekkään.

  1
  0
 4. Ei Lumo! sanoo:

  Älkää ikinä elämässämme muuttaako Lumo/Kojamo asuntoihin. Ei äänieristystä. Levotonta sakkia seinänaapureina. Home ongelmia. Isännöitsijät eivät puutu mihinkään ongelmiin. Ja kaiken lisäksi kallis vuokra. En suosittele.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *