Menoauto kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Menoauto kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Menoauto kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Menoauto kokemuksesi

Menoauto kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Menoauto kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Menoauto kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Ikävä kyllä sama huono kokemus kuin monella muulla. Tänään kaupan purku kuluttaja neuvojan ohjeistuksella... Tuote ei tule, eivät vastaa tiedusteluihi... Lue lisää

Huolto Vuorio Oy kokemuksia

Palvelussa kesti erittäin kauan. Soitin huoltoon, josta vastannut henkilö oli todella töykeä puhelimessa, kyselin häneltä milloin huoltomies saapuu jo... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Menoauto kokemuksellesi

Voit valita Menoauto kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Menoauto ansaitsee

Kuinka monta tähteä Menoauto mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Menoauto kokemuksesi autat muita

Jakamalla Menoauto kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Menoauto kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Epoq keittiö kokemuksia

Lyhyesti. Tilasimme epoq keittiön Helmikuuta 2022. Toimituksen kanssa isoja ongelmia. Epäluotettava asiakaspalvelu. Tarjosivat 100 euroa hyvitystä (na... Lue lisää

Eurosport player kokemuksia

Olisi paljon kiiteltävää mutta asiani koskee tv-kuvausta. Kanavilla näytettävää kuvaa vääristää joku mikä lienee laajakulma, joka tekee pelipöydästä n... Lue lisää

Mielipiteesi Menoauto aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Menoauto on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Menoauto asiasta.

Menoauto kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Menoauto kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Menoauto kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Menoauto kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Tsebbox sanoo:

  Erittäin huonoa palvelua. Ammattitaidoton automyyjä ostaa auton ja alkaa seuraavana päivänä etsimään vikoja, joilla voisi pudottaa auton ostohintaa. En voi suositella kenellekään.

  1
  1
 2. Käytetyn auton ostaja sanoo:

  Surkeaa palvelua, suosittelen hiukan suurempia käytettyjen autojen liikkeitä, jotta ei tulisi isoja pettymyksiä.

  0
  0
 3. Jätä ovi avaamatta, säästyt monelta harmilta. sanoo:

  Komppaan täysin nimimerkkiä ”Käytetyn auton ostaja”, näitä muutaman vaihtoauton liikkeitä kannattaa karsastaa.

  0
  1
 4. Eläkkeellä oleva automyyjä sanoo:

  Kyllä on ehdottomasti paras autokauppa imatra/l.rannan alueella.. asiakasta ei yritetä viilata linssiin niinku monessa muussa paikassa!

  0
  0
 5. Nimetön sanoo:

  Kannattaa kiertää kaukaa kyseinen liike!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *