Motomaatti kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Motomaatti kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Motomaatti kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Motomaatti kokemuksesi

Motomaatti kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Motomaatti kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Motomaatti kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Happy Vaipat kokemuksia

5 koon happy vaipat ostin käyttöön. Muuttuvat raskaiksi pienestäkin pissa määrästä. Lisäksi joka toisessa vaipassa kiinnitysteipit hajoavat käteen kii... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Mahtaakohan toi hellolasana olla sama kuin celestes? Itte tilasin jonku ihme rakkausranneketjun, ja roskapostiin oli tullu jotain ihan epämääräistä. O... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Motomaatti kokemuksellesi

Voit valita Motomaatti kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Motomaatti ansaitsee

Kuinka monta tähteä Motomaatti mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Motomaatti kokemuksesi autat muita

Jakamalla Motomaatti kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Motomaatti kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

2m it kokemuksia

Ilmarisen asunto kylmä. Energiaa säästetään. Vieressä Avaran asuntoja, siellä lämpö päällä. Onko laitaa että joutuu omalla sähköpatterilla lämmittää. ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Päädyimme ostamaan sängyn Sisuste-Peltoniemeltä, sillä vanhempani tuntevat tämän yrityksen jo vuosikymmenien takaa. Luotin heidän sanaan enemmän kuin ... Lue lisää

Mielipiteesi Motomaatti aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Motomaatti on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Motomaatti asiasta.

Motomaatti kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Motomaatti kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Motomaatti kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Motomaatti kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

2 kommenttia

 1. Reino Petjala sanoo:

  Kaksi kertaa vaihdettu tehopollimot eka kerralla kummatkin 130v Philips pitkät ja lyhkäset polttimot asentaja ei kiristänyt polttimo suokakantta kunnolla vuosi oli 2017 syksy? Toiset lyhkäset 150 tehopolttimot 2021 alkuvuodesta asenta nuori nainen huomasi että yksi suoja puuttuu ei hänkään kiristänyt kunnolla taas hävisi yksi suoja tein reklamaation olis pitänyt tehdä valitus alle kahden kuukauden, kesällä ei mennyt tietenkään lamppuhin kosteutta, kävin marraskuussa akku ongelman takia ansatiellä se hoitui hyvin kysyin samalla suojia varaosa myyjä kertoi että Motonet myy koko lampun varmaan 1000 ?nenin Melkomin liikkeeseen sieltä apu löytyi 19€ kpl eli 10€ oasennus tuli 48€.Olen ollut ansatillä asiakkaana niin kauan kun liike ollut.

  0
  0
 2. Outi Oksanen sanoo:

  Kävin Konalan Motomaatilla tänään lauantaina klo 14.30 tarkoituksena lampun vaihto. Olin käynyt jo edell.päivänä mutta kovin konoa.
  ..Kysyin missä vuoronumerot. Niitä ei ollutkaan ja kaikki heillä sekaisin jo pitkän aikaa ja ruuhkassa Useita autoja jonotti peräkanaa. Kävin kaupassa ja tulin takaisin reilun puolen t.kuluttua. Ajoin jonoon. Sivusta työntyi eteen auto ja mies tuli huutamaan että hän jonossa ennen.
  Menin kysymään huoltomieheltä asiasta ja hän lupasi tulla puhumaan miehelle. Tämä auto vaan meni ennen minua.Taas tämä mies tuli huutamaan mutta huoltomies ei ott.kantaa. Kun olin odottanut yli puoli t.vähintään jonossa hän kertoi että ei ole vuoroni että on useita ennen minua. Sanoin että kävin jo aiemmin ja autot jonottivat peräkanaa silloin. Hän olikin muuttanut jonotusastapaa ja ottanut .rek.nrot ylös mutta ei tullut kertomaan minulle. Eli odotin turhaan reilut puoli tuntia ja hän käski minua ajamaan siitä pois kokonaan .En jäänyt odottamaan enää kun monta autoa oli kuulemma ennen minua. Uskomatonta käytöstä ja palvelua. Aiemmin ollut fiksu kaveri töissä. Ala arvoista kerta kaikkiaan…Kyllä joku jonotustapa pitää selkeästi olla ja sama ettei joka kerta eri tai joku lappu miten jonotetaan edes 1 pv kerrallaan samalla tavalla.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *