Muama enence kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Muama enence kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Muama enence kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Muama enence kokemuksesi

Muama enence kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Muama enence kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Muama enence kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Lumene ihonhoito kokemuksia

Toivoisin että enemmän ostettaisiin kotimaassa Lumenen tuotteita. Päihittää monet muut kalliit sarjat. Niin hyviä ja marketista saa. Erityisesti c-vit... Lue lisää

Heltti Oy kokemuksia

Ystävällistä ja toimivaa asiakaspalvelua mutta kaikki vastaanotot tapahtuneet puhelinyhteydellä (toimii joissain tapauksissa mutta ei korvaa normaalia... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Muama enence kokemuksellesi

Voit valita Muama enence kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Muama enence ansaitsee

Kuinka monta tähteä Muama enence mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Muama enence kokemuksesi autat muita

Jakamalla Muama enence kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Muama enence kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lämpöykkönen kokemuksia

Älkää ikinä ottako täältä mitään! Tilattiin huolto ilmalämpöpumpulle, huoltomies ei osannut sanoa mitään, teki muutamia puheluita ja arvaili vikaa. Hu... Lue lisää

Fronius symo kokemuksia

Onko Fronius inverttereillä valmistajan tukemaa teknistä tukea suomessa vai onko meillä vaan kauppiaita jotka hoitavat omia myymiään laitteita. Olisin... Lue lisää

Mielipiteesi Muama enence aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Muama enence on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Muama enence asiasta.

Muama enence kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Muama enence kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Muama enence kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Muama enence kokemuksia

3 kommenttia

 1. Huiputettu sanoo:

  Hirvittävää. Ensimmäisen tilasin ja maksoin, sitä ei kuulunut, tiedustelin asiaa ja tiedustelut muuttui heidän tulkinnan mukaan tilauksesi, jota koetin perua. Vastasivat englanniksi, eivät löytäneet tilausta–sitä minäkin, enhän ollut sitä tehnyt–vastasin viestiin vastasivat saksaksi, vastasin siihen ja sitten ei kuulunut mitään ja muutaman päivän päästä postissa olikin jo toinen laite Pyysin palautus ohjeita, en ole niitä viikkoon saanut.

  1
  0
 2. Nimetön sanoo:

  Kokeilin kotona saatuani laitteen, ensimmäinen yllätys , tarvitsee älypuhelimen johon Bluetooth yhteys. Käännöksen äänenvoimakkuus heikko, en ainakaan saanut sitä kovemmalle, myös äänenlaatu heikko!
  Ei niin kätevä käytössä varmaankaan kuin mitä luvataan, huono ostos,
  rahat hukkaan.

  1
  0
 3. Tarmo sanoo:

  Tilasin 2 kpl Muama-laitteita. Laitteet tuli, mutta en saanut sitä toimimaan, eikä poikani, joka on järjestelmäarkkitehti. Kyselin palautusohjetta, ei vastauksia.
  Tein Paypalille reklamaation. Rahat tuli kortille takaisin. Eivät pyytäneet laitteiden palautusta. Nyt minulla on 2 kääntäjää, kuka tarvii?

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *