Onnibus kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Onnibus kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Onnibus kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Onnibus kokemuksesi

Onnibus kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Onnibus kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Onnibus kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Kaskipuu ikkunat kokemuksia

Keskiverto sen takia kun 7 ikkunasta kahdesta vuotaa kärpäset ikkunoiden sisään, näyttää olevan syksyn ongelma, hakeutuvat lämpöön, 100 kärpästä per i... Lue lisää

Wandamotor kokemuksia

Eipä enää uskalla ostaa mitään täältä. Derbi Senda 50cc ostettu sivuseisontatuki kesti viikon ennen kuin katkesi liitoksesta. Tarkemmassa tutkimuksess... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Onnibus kokemuksellesi

Voit valita Onnibus kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Onnibus ansaitsee

Kuinka monta tähteä Onnibus mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Onnibus kokemuksesi autat muita

Jakamalla Onnibus kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Onnibus kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Huoleton Auto Oy kokemuksia

Kamala palvelu. Sanovat olevansa uudenlaisia mutta eivat ole kuin haitaksi kaupassa. Pitajia ei tavoita ja sitten kun vastaavat ei tule kuin viesti et... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Meidän perheellä samat kokemukset kuin niin monella muullakin. Toukokuussa 2022 erehdyttiin ostamaan ja maksamaan samantien patjat, joustin ja petari.... Lue lisää

Mielipiteesi Onnibus aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Onnibus on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Onnibus asiasta.

Onnibus kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Onnibus kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Onnibus kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Onnibus kokemuksia

3 kommenttia

 1. Ellis sanoo:

  Mielestäni OnniBussin pitäisi kiinnittää huomiota kuljettajien asiakaspalvelukoulutukseen. Mikäli kuljettajalla on jotain huomautettavaa asiakkaalle, tulisi tämä huomautus esittää asiallisesti, ei asiakasta nolaten. Useat kuljettavat myös ”osoittelevat” asiakkaita kuulutuksissaan, joka on ehdottoman töykeää. Asiakkaille ei myöskään tulisi puhua niin kuin vajaaäyisille, vaan maksavaa asiakasta kunnioittaen.

  Minulle on huomautettu myös matkalaukkuni painosta. Tänäänkin matkalaukkuni painoi 19,7kg eli ei mitenkään yli 20kg. Kuljettaja ei punninnut laukkua, mutta väittää minulle, että laukku on yli 20kg. Sanoin, että voin kyllä itse nostaa laukun kyytiin, mutta tämä ei sopinut hänelle. Suosittelen jatkossa ottamaan puntarin tai punttisalin kuljettajille käyttöön tai vaikka laskemaan laukkujen sallittua painoa, mutta itse ainakin olen kyllästynyt väittelemään kuljettajien kanssa, kun olen itse tarkistanut laukun painon.

  Olen erittäin surullinen, että OnniBussi on valloittanut Suomen bussilinjat ja minun on joskus vain pakko käyttää heidän palvelujaan. Olen käyttänyt heidän palvelujaan säännöllisesti lähen kahdeksan vuoden ajan, enkä käyttäisi enää päivääkään, ellei olisi pakko.

  0
  0
 2. Jukka sanoo:

  Elämysvoitto olisi jos tämän yhtiön palvelut toimisivat. Tänään piti mennä Hki-Turku, mutta peruttu ilmoittamatta. Olipa kiva yllätys ja toisessa päässä seurauksena ratkaiseva myöhästyminen. Selvittelystäkin halusivat 10e puhelinrahaa. Eli asiakas maksaa, jotta heidän sotkusta saadaan selvää. Ei saatu, kaikki vuorot täynnä. Lipputiskillä kertoivat, että suurin osa perutaan, joten JOS vielä käytät Onnibussia niin varaudu siihen, että et pääse perille ja rahat meni, tai ainakin se mitä piti tehdä.

  0
  0
 3. Pekka Mäenpää sanoo:

  Lippuja ei pysty vaihtaa eikä perua ja lemmikit otetaan huonosti huomioon. Huono asiakaspalvelu.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *