Pääovi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Pääovi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Pääovi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Pääovi kokemuksesi

Pääovi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Pääovi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Pääovi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

1arenkaat kokemuksia

Tilasin Gislaved Nord Frost 200 dot17 ja sain Gislaved Nord Frost 100 dot15 Lisäksi menivät väärään osoitteeseen jouduin ajamaan 60km turhaan. Meni ra... Lue lisää

Notte sänky kokemuksia

Oletettiin sängyn olevan tukeva. Futon patjojen alla kuitenkin narisee. Lisäksi pohjasäleistä irtoaa runsaasti tikkuja ja menee patjan kankaista läpi.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Pääovi kokemuksellesi

Voit valita Pääovi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Pääovi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Pääovi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Pääovi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Pääovi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Pääovi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lammin ikkunat kokemuksia

En todellakaan suosittele. Jälki huonoa, kolhuja ja paloja irti seinistä joita eivät suvaitse tulla korjaamaan. Mitään palvelua ei heiltä enää ole saa... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

sama toistuu minunkin kohdalla huhtikuussa ostin ja sandanderilla maksanut jo 4 x mutta yksi viesti tuli että pulaa komponenteista ja logistiikasta sa... Lue lisää

Mielipiteesi Pääovi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Pääovi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Pääovi asiasta.

Pääovi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Pääovi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Pääovi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Pääovi kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

 1. Ossi Metso sanoo:

  Isännöitsijään saa yhteyden nopeasti kun asia on valmiiksi keskusteltu hallituksen puheenjohtajan kanssa ja asia ei koske isännöitsijä käytöstä, toimintaa tai tiedotteita.
  Jos haluaa tarkennuksen tai korjauksen yhtiökokouskutsuun , niin sähköposti ei riitä pitää soittaa ja puhelu jostain syystä katkeaa.
  Asia hoituu vasta kun hallituksen puheenjohtaja puuttuu asiaan. Virhe korjataan suullisesti sivulauseessa yhtiökokouksessa. Niin kävi viime vuonna ja sama tuntuu toistuvan myös tänä vuonna. Virheestä ja epätäsmällisyydestä kokouskutsussa huomiointini olen lähettänyt kahdesti sähköpostilla. Vastausta ei kuulu. Onko tämä toimistonne tapa?

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *