Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksesi

Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

DB Schenker kokemuksia

Joo, tilasin kerran paketin, kun luvattiin, että kun tilaat tietyn rahasumman edestä saat ilmaiset pk:lut, enkä huomannut, että kuljetus oli tämä ja k... Lue lisää

Trajenta lääkkeestä kokemuksia

Paino ja verensokeri alkoivat nousta parin kuukauden käytön jälkeen. Tabletti olisi ollut sopivan pieni ottaa ja kerran päivässä, jos olisi tehonnut y... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksellesi

Voit valita Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Pienryhmäkoti Apila Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Pienryhmäkoti Apila Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Pienryhmäkoti Apila Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Popsa valokuvakirja kokemuksia

Erittäin kätevä tapa tehdä albumi. Kuitenkin hieman hankalaa tsekata isosta määrästä kuvia puuttuuko pää kuvasta jne. Koska systeemi herkästi heittää ... Lue lisää

Luigin paja kokemuksia

Olemme käyneet kyseisessä firmassa pitkään,mutta nyt tuli mitta täyteen. Määräaikaisessa huollossa onnistuvat hajoittamaan puolet autosta ja veloittav... Lue lisää

Mielipiteesi Pienryhmäkoti Apila Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Pienryhmäkoti Apila Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Pienryhmäkoti Apila Oy asiasta.

Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Pienryhmäkoti Apila Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Pienryhmäkoti Apila Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Pienryhmäkoti Apila Oy kokemuksia

1 kommentti

  1. Venla Aaltonen sanoo:

    Apilan käytäntöjen muille esille tuominen on antanu hyvän kuvan, mutta hieman kulissien sisälle katsoessa huomaakin yllättävän paljon epäkohtia. Mm. lapsia jokseenkin kohdellaan eri tasoisesti (en tarkoita esim. ikätason takia). Apilassa on kyllä hyviäkin puolia enemmän kuin monessa muussa vastaavassa yksikössä kuten paljon vapauksia, mutta työntekijöiden tapa tehdä työtään on huono. Työntekijöillä esiintyy paljon kettuilua lapsille ja nuorille takaisin vaikka aikuisen tehtävä olisi pysyä roolissaan. Tämä ei edesauta millään lailla varsinkaan helposti ärsyyntyviä asiakkaita. Myös rajoitustoimenpiteet ovat tietyissä tapauksissa täysin ymmärrettäviä, silti monesti niitä käytetään rangaistustoimenpiteenä ja perusteluksi rajoitukseen tulee jokin kiven alta kaivettu olematon syy vain rajoitustoimenpiteen aloittamiseksi. Nämäkin epäkohdat vaikuttavat jo näkyvästi asiakkaiden toiminnassa ja käytöksessä vaikka nekin voisivat välttää.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *