Piketa Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Piketa Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Piketa Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Piketa Oy kokemuksesi

Piketa Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Piketa Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Piketa Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Eurohammas kokemuksia

Käynyt tähän mennessä korjauksen arvioinnissa. Jäi jotenkin suttuinen mielikuva sekä häiritsi kun asiakkaiden ja henkilökunnan keskustelut kuuluivat o... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Mahtaakohan toi hellolasana olla sama kuin celestes? Itte tilasin jonku ihme rakkausranneketjun, ja roskapostiin oli tullu jotain ihan epämääräistä. O... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Piketa Oy kokemuksellesi

Voit valita Piketa Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Piketa Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Piketa Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Piketa Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Piketa Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Piketa Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Jukupark kokemuksia

6vuotias kyllä viihty, mutta näin aikusena melko pettymys. Täysin vesileikkeihin painottuva puisto ja lapsi joka ei osaa uida ei oikein pystynyt vesip... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Ostimme sängyn ennen joulua. Sängyn piti tulla helmikuussa tai viimeistään maaliskuussa. Kun laskut alkoivat pyöriä niin olin yhteydessä. Selittelyt a... Lue lisää

Mielipiteesi Piketa Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Piketa Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Piketa Oy asiasta.

Piketa Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Piketa Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Piketa Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Piketa Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

2 kommenttia

 1. Pm sanoo:

  Eipä vastaa mailehin ja takuuhuolto tilauksiin

  0
  0
 2. Kirsi Hakala sanoo:

  Ylimielistä asiakaspalvelua alusta asti. Tilasin blenderin kannen korkin, laskussa ei ollut kuin tuotteen hinta jonka maksoin heti. Parin päivän päästä alkoi peräämään toimituskuluja joita ei ollut laskuun edes laitettu. En maksanut. Muutaman viikon kuluttua tuli muistutus 5.90 € toimitusmaksu+ 5 € muistutuksesta… itse osa maksoi 4,90€. En suosittele, en todellakaan. Tolla hinnalla olisin saanut jo melkein uuden blenderin.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *