Provesta Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Provesta Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Provesta Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Provesta Oy kokemuksesi

Provesta Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Provesta Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Provesta Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Dekoria kokemuksia

En suosittele ostamaan Ikea ektorp sohvan päällistä. Tilaamani päällinen oli erittäin huonolaatuista kangasta ja jo muutaman kuukauden jälkeen oli soh... Lue lisää

Shasha beauty nails kokemuksia

Huono palvelu, välinpitämätöntä. Nuhjuinen paikka. Otin ripsien ja kulmien värjäyksen. Ei putsattu ensin vaan heti väriä. Väri ei sitten tarttunut ja ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Provesta Oy kokemuksellesi

Voit valita Provesta Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Provesta Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Provesta Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Provesta Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Provesta Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Provesta Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hollandbikeshop kokemuksia

Todella törkeä, myyvät tuotteita joita ei ole edes tarkoituskaan laittaa asiakkaalle, tilasin lokasuojasarjan heinäkuussä 2022 tuli vain 1 kpl lokasuj... Lue lisää

Gree amber kokemuksia

Sisäyksikön äänitaso aivan liian kova. Olohuoneessa 2 m päässä korvasta oleva Mitsubishi Heavy Kazan 25 pitää vähemmän ääntä kuin yläkerrassa kahden n... Lue lisää

Mielipiteesi Provesta Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Provesta Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Provesta Oy asiasta.

Provesta Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Provesta Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Provesta Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Provesta Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

 1. työntekijä sanoo:

  Kuntouttava työ mielekästä ja asukkaat mahtavia
  Mielekkyydellä ja mahtavuudella ei laskuja makseta ja lähi- ja sairaanhoitajien palkat alimpaa TES:in kastia.
  Kun olemme ehdottaneet palkka-avoimuutta eli palkkojen julkista tietoa Provestalla ohjaaijsta palvelujohtajaan, emme saa vastausta asiaan.
  Asukkaan näkökulmasta hyvä; monelle kuntoutujalle eka aivan oma vuokra-asunto, ja vielä ohjaajat viereisessä yksiössä paikalla 7-21.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *