Puhelinfix kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Puhelinfix kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Puhelinfix kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Puhelinfix kokemuksesi

Puhelinfix kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Puhelinfix kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Puhelinfix kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Lämpöpartio kokemuksia

- Plus: kaunisti ja tyhjiä lupauksia. - Miinus: aikataulu, vastuumaton myyjä ja työporukka, ammattitaito sekä työn viimeistely. En haluaisi suositella... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Lähetys kun saapui, oli jotain muuta kuin mitä tilasin. Palautteeseen/reklamaatioon ei tule mitään vastausta heiltä. Oli 1 ja viimeinen kerta minulta ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Puhelinfix kokemuksellesi

Voit valita Puhelinfix kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Puhelinfix ansaitsee

Kuinka monta tähteä Puhelinfix mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Puhelinfix kokemuksesi autat muita

Jakamalla Puhelinfix kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Puhelinfix kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Premico kodit kokemuksia

Isännöitsijää ei kiinnosta ottaa kantaa talonyhtiön ongelma kohtiin. 2 sähköpostia lähettänyt,ei vastata. Soittanu kerran samasta asiasta ja sihteeri ... Lue lisää

Danfoss Living Connect kokemuksia

Oma kokemukseni Living connect järjestelmästä, "aloituspaketista", jossa ohjausyksikkö ja kolme patteritermostaattia, on täysi pettymys. Sen lisäksi, ... Lue lisää

Mielipiteesi Puhelinfix aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Puhelinfix on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Puhelinfix asiasta.

Puhelinfix kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Puhelinfix kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Puhelinfix kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Puhelinfix kokemuksia

8 kommenttia

 1. joke sanoo:

  Uskomaton kauppa, myyvät rikkinäsiä tuotteita, eivät myönnä sitä eikä halua tarkastettavaksi eikä halua palauttaa tai korjata tilanteen. Pysy kaukana tästä paikasta.

  0
  0
 2. T sanoo:

  Tavaraa ei varastossa, yhteyden saaminen hankalaa ja peruutetun tilauksen rahoja odotellut takaisin yli 2 kk.

  0
  0
 3. Pekka S. sanoo:

  Rahat otetaan vastaan, mutta siihen loppuu toiminta. Eli ei tilausvahvistusta tai tuotetta. Tulee hieman semmoinen huijattu olo asioinnista Puhelinfixin kanssa.

  1
  0
 4. Jaajo Linnanmäki sanoo:

  Kuukaus menny tilauksesta. Automaattinen vastaus, tilaukset ruuhkaantunut yms

  0
  0
 5. Juha Salo sanoo:

  Tilattua tuotetta ei ole tullut (yli 2kk). Automaatti vastaa s-postiin ja valittaa ruuhkasta. Rahojen takaisinperintä käynnistetty.

  0
  0
 6. Feerdi sanoo:

  Reilu kuukausi odotettu tilausta. Lupaus 2-3päivää. Ei ainuttakaan vastausta asiakaspalvelusta, vain automaatti.
  VAROKAA!!

  0
  0
 7. Joxsa sanoo:

  Tilattu 3kk sit ei tavaraa ei kuulu… rahat kyllä kelpas..
  Varokaa moista puljua… tiedusteluihin vastaa auto…. ja facebook on suljettu…

  0
  0
 8. Carlsberry sanoo:

  Euroopan kuluttajakeskus on julkaissut tiukkasanaisen tiedotteen PuhelinFix yrityksen toiminnasta (toimimattomuudesta). Uutinen löytyy hakukoneella, ecc.fi
  Kannattaa lukea, ennen kuin tilaa.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *