Scandia rent kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Scandia rent kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Scandia rent kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Scandia rent kokemuksesi

Scandia rent kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Scandia rent kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Scandia rent kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Vth recycling kokemuksia

Älkää asioiko VTH Recyclingin kanssa. Useita yhteydenottoja n. viiden kuukauden ajalta. Aina kootut selitykset, miksi ei ole maksanut. Rahat edelleen ... Lue lisää

Gree ilmalämpöpumppu kokemuksia

Muuten toimii, mutta muoviosat napsuvat, kun yksikkö lämmittää tai viilentää. Eikä korjaantunut sisäyksikön vaihdolla eikä muilla toimilla. Harmillist... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Scandia rent kokemuksellesi

Voit valita Scandia rent kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Scandia rent ansaitsee

Kuinka monta tähteä Scandia rent mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Scandia rent kokemuksesi autat muita

Jakamalla Scandia rent kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Scandia rent kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Geneanet kokemuksia

Erittäin sekava kokemus. Paljon kaksoiskappaleita ihmisistä, mitenkään ei saa pois, jos poistaa ylimääräisen henkilön, jää kuitenkin näkyviin kaksi ky... Lue lisää

Viagogo kokemuksia

Ostin vaimolle synttärilahjaksi 2 lippua Lauri Tähkä konserttiin , kun annoin ne n.tunti tilaamisen jälkeen, kertoi hän jo ostaneensa ne , maksoivat n... Lue lisää

Mielipiteesi Scandia rent aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Scandia rent on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Scandia rent asiasta.

Scandia rent kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Scandia rent kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Scandia rent kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Scandia rent kokemuksia

4 kommenttia

 1. Ei enää ScandiaRent sanoo:

  Ystäväni ulkomailta varasi auton ScandiaRentin kautta ja vain huonoja kokemuksia: kentällä autot ovat parkkitalossa ilman henkilökuntaa, autossa paloi varoitusvalo ja puhelimessa henkilökunta ei osannut auttaa. Ei myöskään henkilökuntaa kun palautti auton – väittivät sitten löytäneensä pari naarmua joista veloittivat 350 Euroa. Seuraavan kerran ystäväni maksaa vähän enemmän ja vuokraa luotettavalta vuokraamolta, jolla on henkilökuntaa paikanpäällä.

  0
  0
 2. Virtanen Pekka sanoo:

  Sisältä likainen ja haiseva Renault saatiin, vaikka varatessa piti olla BMW.
  Ei voi suositella kenellekään Scandia Rent nimistä vuokraamoa.
  On komeat esimerkki kuvat, jotka ei vastaa karua todellisuutta.

  0
  0
 3. Arja Gehriger sanoo:

  Vuokra-auto oli puhdas uusi ja hinta oli edullinen.
  Suosittelen Scandia Rent vuokraamoa.

  0
  0
 4. Pettynyt asiakas sanoo:

  Asiatonta asiakaspalvelua, tämä on joku pilipalifirma.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *