Shasha beauty nails kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Shasha beauty nails kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Shasha beauty nails kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Shasha beauty nails kokemuksesi

Shasha beauty nails kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Shasha beauty nails kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Shasha beauty nails kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Mattotukku.fi kokemuksia

Olen puolen vuoden aikana ostanut kaksi mattoa Mattotukusta, ensin ison maton olohuoneeseen ja hieman myöhemmin pitkän käytävämaton. Molemmat hankinna... Lue lisää

CrossFit Oulu Oy kokemuksia

Salilla hyvä yleistunnelma, mutta osa valmentajista vois perehtyä muuhunkin kuin omien tuttavien kanssa keskustelemiseen. Siihen, mistä heille makseta... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Shasha beauty nails kokemuksellesi

Voit valita Shasha beauty nails kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Shasha beauty nails ansaitsee

Kuinka monta tähteä Shasha beauty nails mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Shasha beauty nails kokemuksesi autat muita

Jakamalla Shasha beauty nails kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Shasha beauty nails kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Minullakin hyvin huonot kokemukset verkkokaupasta nimeltä Celestes.fi (ilmeisesti ent. Lasana.fi). Myyvät kiinalaista tavaraa, mutta eivät toimita! Sa... Lue lisää

Kullo Golf Oy kokemuksia

Olen pelannut Suomessa ja maailmalla yhteensä noin 75 eri kenttää. Missään en ole vielä kohdannut niin paljon jyrkkiä nousuja ja laskuja tiiltä toisei... Lue lisää

Mielipiteesi Shasha beauty nails aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Shasha beauty nails on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Shasha beauty nails asiasta.

Shasha beauty nails kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Shasha beauty nails kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Shasha beauty nails kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Shasha beauty nails kokemuksia

5 kommenttia

 1. Asiakas sanoo:

  Palvelu oli kamalaa ja yksikään työntekijä ei puhunut minulle tai vieressä istuvilleni asiakkaille mitään muutamia kommentteja lukuunottamatta. Jokainen viila oli likainen ja viilaaminen oli hyvin agressiivistä. Tekijä väänteli ja veteli sormiani miten sattuu ja sitten naputti viilalla sormeani ja sanoi ”rentouta”. Kyselin myös ennen ajan varaamista hintaa ja lopputulos oli 20€ kalliimpi. Itse olen entiseltä koulutukseltani kosmetologi ja olin järkyttynyt paikasta. Onnekseni kynsistä tuli kivat, mutta paikkaan en enää koskaan mene.

  0
  0
 2. Tyytyväinen asiakas sanoo:

  Triplan pisteessä oli hyvä palvelu, menin ex-tempore ilman ajanvarausta kysymään, heti pääsin ja tunnin teki ystävällinen ja taitava nainen työtä, ei valittamista kohtelusta, ei ollut välineet mitenkään minusta likaisia, putsasi välissä paikkoja, maskia käytti. Teetätin Akryylirakennekynnet, kauniita värivaihtoehtoja paljon kynsilakoissa, taitavaa koristelua vapaalla kädellä. Minusta tekijän ei pidä juuri puhuakkaan, hänhän keskittyy tekemiseen. Hinta oli se mikä netissä oli hinnastossa kynnet lakkauksineen ja kahden kynnen koristelu 60e. Kynnet on kauniit, niiden kestämisestä ei vielä voi sanoa mitään, koska vasta tehdyt.

  0
  0
 3. 1 kerta riitti sanoo:

  Huono palvelu, välinpitämätöntä. Nuhjuinen paikka. Otin ripsien ja kulmien värjäyksen. Ei putsattu ensin vaan heti väriä. Väri ei sitten tarttunut ja piti laittaa uudestaan. Tuoli allani oli likainen ja natiseva. En ole koskaan käynyt noin huonossa paikassa.

  0
  0
 4. Nimetön sanoo:

  Epäsiisti paikka, epäkohtelias palvelu ja laatu keskinkertainen. Kokemukseni Vantaalta ja käyntini jää yhteen kertaan

  0
  0
 5. Taru sanoo:

  Epäsiisti.
  Hygieniataso huono.
  Välineet likaiset.
  Asiakaspalvelu huono. Olematon.
  Hinnat nousee koko ajan ja varattuna ajankohtana ei koskaan pääse. Aina myöhässä!
  En suosittele edes pahimmalle viholliselle.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *