Tiivi ikkunat kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Tiivi ikkunat kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Tiivi ikkunat kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Tiivi ikkunat kokemuksesi

Tiivi ikkunat kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Tiivi ikkunat kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Tiivi ikkunat kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Scandia rent kokemuksia

Sisältä likainen ja haiseva Renault saatiin, vaikka varatessa piti olla BMW. Ei voi suositella kenellekään Scandia Rent nimistä vuokraamoa. On komeat ... Lue lisää

Heltti Oy kokemuksia

Ystävällistä ja toimivaa asiakaspalvelua mutta kaikki vastaanotot tapahtuneet puhelinyhteydellä (toimii joissain tapauksissa mutta ei korvaa normaalia... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Tiivi ikkunat kokemuksellesi

Voit valita Tiivi ikkunat kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Tiivi ikkunat ansaitsee

Kuinka monta tähteä Tiivi ikkunat mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Tiivi ikkunat kokemuksesi autat muita

Jakamalla Tiivi ikkunat kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Tiivi ikkunat kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Xbil kokemuksia

Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Auton myynti ei ollut aikaan sidottua, kysyessäni n. klo 18 lainatarjousta seuraavalle päivälle, myyjä sellai... Lue lisää

Smeg kahvinkeitin kokemuksia

Keitin on kaunis ja hyvin toimiva, kahvi on kuumaa. Epämiellyttävä piirre on, että kahvinkeitin ei käynnisty ohjekirjan mukaisesti yhdellä painallukse... Lue lisää

Mielipiteesi Tiivi ikkunat aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Tiivi ikkunat on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Tiivi ikkunat asiasta.

Tiivi ikkunat kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Tiivi ikkunat kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Tiivi ikkunat kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Tiivi ikkunat kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

3 kommenttia

 1. vapaa-ajanasunnon rakentaja sanoo:

  Hyväksyttiin tarjous ja parin kuukauden päästä tuli tilausvahvistus. Vasta kun ikkunat oli paikallaan, huomattiin että tilausvahvistus oli ihan erilainen kuin se meidän hyväksytty tarjous. Koot piti kyllä paikkansa, mutta mikään muu ei (mm. turvalaseja ei ollut). Luotin liikaa siihen että tilausvahvistus on ok koska tarjousta oli niin moneen kertaan huolella käyty lävitse.
  Ja tietenkin asiakkaan vika, että ikkunat oli väärät…!

  0
  0
 2. remontoija sanoo:

  Suuri petymys on Tiivi ikkunoitten laatu. Osa puupinnoita kupruilevia helkeilevia ja epätasaisia. Todella surkeaa laatua ja todella kovalla hinnalla.

  0
  0
 3. ERITTÄIN PETTYNYT sanoo:

  Myyjät haukkuu muut toimittajat. Tiivillä mersu laatua, muilla lada laatua. Kokemukseeni oli huono. Maksoin hirveästi, mutta tiivi ikkunat olivat varmaan sitä lada laatua. Epätasaisuuksia paljon. Puitelautojen maalaukset surkeita.
  Korjaaja sanoi voisi kutsua tarkastajan, joka maksaa vähintään 500€. Hänen mukaan mitään korjattvaa vikaa ei olisi. Maalasi kuitenkin ikkunapuitteita ja sieltä täältä ympäryslautoja. Puitteet olisi pitänyt maalata kaikki uudeelleen. Myyjä oli kyllä aikaisemmin todennut osin ikkunapinnat huonoksi ja puitteiden maalauksen huonoksi. Korjaaja totesi hän on vain myyjä, eikä siis tiedä mitään. Törkeää.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *