Treenikauppa kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Treenikauppa kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Treenikauppa kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Treenikauppa kokemuksesi

Treenikauppa kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Treenikauppa kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Treenikauppa kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Bmk Saneeraus kokemuksia

Aiemmista arvioinneista poiketen, me olimme erittäin tyytyväisiä: työnä kreosoottipurku ja kapselointi. Aine saatiin hyvin pois ja kapselointi ilmeise... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Törkeää käytöstä asiakasta kohtaan reklamaatiotilanteessa. Blokataan asiakas, luuria korvaan... Älkää vaan ostako tuolta mitään! Sain lopulta sänkyni ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Treenikauppa kokemuksellesi

Voit valita Treenikauppa kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Treenikauppa ansaitsee

Kuinka monta tähteä Treenikauppa mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Treenikauppa kokemuksesi autat muita

Jakamalla Treenikauppa kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Treenikauppa kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Validia Oy kokemuksia

Pissasta haiseva rappu ja sedän koti. Vaatteita ei pestä ja ei tiedetään onko asukas käynyt syömässä. Valviraan valitus menossa. Osa hoitajista ylimie... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Sänky tilattu Tammikuussa -22 eikä vieläkään (14.8.-22) tietoa toimituksesta.Olen ollut yhteydessä kuluttaja-asiamieheen ja tehnyt reklamaation ja sen... Lue lisää

Mielipiteesi Treenikauppa aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Treenikauppa on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Treenikauppa asiasta.

Treenikauppa kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Treenikauppa kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Treenikauppa kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Treenikauppa kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Aatu sanoo:

  Tuote luvattiin ensin 2-4vrk soitin kun ei kuulunut mitään niin sanottiin että heillä on toimitusvaikeuksia ja menee 2-3vrk eikä kuulu vieläkään mitään. Eivät vastaa puheluihin eikä sähköpostiin.

  0
  0
 2. Niilo sanoo:

  Odotin 2 viikkoa vaikka piti mennä 3 päivää. Paketit pakattu ihan miten sattuu. En suosittele

  0
  0
 3. Jyri sanoo:

  Tilaus verkkokaupasta ei onnistus, koska verkkokauppa ei hyväksy maksua verkkopankistani

  0
  0
 4. Nimetön sanoo:

  Asiakaspalvelu aivan ala-arvoista.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *