Tripmonster kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Tripmonster kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Tripmonster kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Tripmonster kokemuksesi

Tripmonster kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Tripmonster kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Tripmonster kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Tripmonster kokemuksellesi

Voit valita Tripmonster kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Tripmonster ansaitsee

Kuinka monta tähteä Tripmonster mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Tripmonster kokemuksesi autat muita

Jakamalla Tripmonster kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Tripmonster kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Tripmonster aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Tripmonster on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Tripmonster asiasta.

Tripmonster kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Tripmonster kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Tripmonster kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Tripmonster kokemuksia

6 kommenttia

 1. JM sanoo:

  Lipuista puuttuu lentoyhtiön varaustunnus. Asiakaspalvelua ei ole!!!

 2. Jari sanoo:

  Ostin liput, vei rahat mutta lippuja ei tullut. Ei asiakaspalvelua suomeksi vaikka sivuilla lupaavat. Sähköpostilla sain yhteyttä mutta asiaa vain vatvotaan ja keksitään kaiken maailman selityksiä.

 3. Ari sanoo:

  Rahat vietiin oikein mielellään, mutta minkäänlaista palvelua ei tullut.

 4. Arto sanoo:

  Yritykseen ei saa yhteyttä millään, sähköpostia ei ole eikä liioin puhelinta. Sivuilla vaan pyörii ympyrää kun yrittää etsiä.

 5. Hanne sanoo:

  Älkää ostako mitään lippuja tältä firmalta, ei ole asiakaspalvelua ja jos lentoyhtiö peruuttaa lennon, rahojen takaisinsaanti vain osittaista ja kauhean väännön takana. 0/5

 6. Jake sanoo:

  Instagramin kautta löytyi heille asiakaspalvelunumero. Sinne soittamalla sai yhteyden

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.