Tripmonster kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Tripmonster kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Tripmonster kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Tripmonster kokemuksesi

Tripmonster kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Tripmonster kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Tripmonster kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Mtd lumilinko kokemuksia

Mtd 76 linko. Sähköstartti narun lisäksi. Lumen heitto tarvittaessa aivan lingon viereen +. Hidas pakki -, iso bensatankki +, torvi tukkeutuu helposti... Lue lisää

Akkuneliö kokemuksia

Jyväskylässä sijaitseva akkualan erikoisliike AkkuNELIÖ mainostaa sivuillaan näin: "Testaamme akkusi kunnon veloituksetta ilman ajanvarausta". Kysyin ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Tripmonster kokemuksellesi

Voit valita Tripmonster kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Tripmonster ansaitsee

Kuinka monta tähteä Tripmonster mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Tripmonster kokemuksesi autat muita

Jakamalla Tripmonster kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Tripmonster kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Stayforlong kokemuksia

Niinkauan kuin on oikea hotelli ja päivämäärät oikeat asia toimii. Jos pitää muuttaa jotain pyörittävät asiaa eri palvelijoiden välillä ja väittävät o... Lue lisää

Imatran kylpylä kokemuksia

Imatran kylpylä on vastapäistä Rauhassa sijaitsevaa Holiday Club Saimaan venäläisille turisteille rakennettua kylpylää tunnelmallisempi, miljöö jotenk... Lue lisää

Mielipiteesi Tripmonster aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Tripmonster on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Tripmonster asiasta.

Tripmonster kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Tripmonster kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Tripmonster kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Tripmonster kokemuksia

10 kommenttia

 1. JM sanoo:

  Lipuista puuttuu lentoyhtiön varaustunnus. Asiakaspalvelua ei ole!!!

  0
  0
 2. Jari sanoo:

  Ostin liput, vei rahat mutta lippuja ei tullut. Ei asiakaspalvelua suomeksi vaikka sivuilla lupaavat. Sähköpostilla sain yhteyttä mutta asiaa vain vatvotaan ja keksitään kaiken maailman selityksiä.

  0
  0
 3. Ari sanoo:

  Rahat vietiin oikein mielellään, mutta minkäänlaista palvelua ei tullut.

  0
  0
 4. Arto sanoo:

  Yritykseen ei saa yhteyttä millään, sähköpostia ei ole eikä liioin puhelinta. Sivuilla vaan pyörii ympyrää kun yrittää etsiä.

  0
  0
 5. Hanne sanoo:

  Älkää ostako mitään lippuja tältä firmalta, ei ole asiakaspalvelua ja jos lentoyhtiö peruuttaa lennon, rahojen takaisinsaanti vain osittaista ja kauhean väännön takana. 0/5

  0
  0
 6. Jake sanoo:

  Instagramin kautta löytyi heille asiakaspalvelunumero. Sinne soittamalla sai yhteyden

  1
  0
 7. Salme Mäkelä sanoo:

  TRIPMONSTER MYY HAAMULENTOJA.
  Ostettiin liput Tripmonsterin kautta meno-paluu Helsinki- Bromma 27.5-30.5.Maksettiin liput ja saatiin vahvistukset ja lentosuunnitelma.
  Lentokentällä selvisi että ei sellaista lentoa ole olemassa. Tämä lentoyhiö Braathens Regional alkaa lentää ilmeisesti vasta heinäkuussa Brommaan ?
  Eipä sitten auttanut kun ostaa Finnairilta lentoliput.
  Tripmonsteriin ei ole saatu yhteyttä. Rahat veivät haamulennollaan.
  EI KOSKAAN ENÄÄ TRPMONSTER.

  1
  0
 8. Mauri Jokiranta sanoo:

  Tuntuu olevan aivan ala-arvoista toimintaa, mistään ei saa ketään kiinni, lentoni muutettu aivan käsittämättömäksi mitä ei ole mahdollista edes totuttaa kun ensin pitäis olla Kööpenhaminassa vaikka lähtölento on Helsingistä ja niillä lennoilla myöhästyy Kööpenhaminan lennosta.
  Sain jopa SAS:ilta numeron mihin soittaa Tripmonsterille mutta se numero ei ole käytössä.
  Rahat heille on kyllä kelvannut…..älkää ihmeessä varatko tältä firmalta mitää..
  Yritän nyt saada asiaa järjestettyä SAS:n kautta kun lennot oli heiltä…saas nähdä kuinka käy…?

  0
  0
 9. Sari sanoo:

  Ostettiin 4 henkilölle liput Thaimaahan. Paluulento peruttiin Finnairin toimesta. My trip sovelluksen kautta laitoin postia, n. 6 päivää meni ennenkuin vastaus tuli. Hyväksyin peruutuksen ja siitä 2 päivää tuli s. Postiin Klarnalta ilmoitus, että rahat tulevat tilille josta lennot maksoin. Meidän kohdalla kaikki sujui. Miinusta oli kun ei suomenkielellä voinut asioida.

  1
  0
 10. Jukka Veijola sanoo:

  Kävikö minulla vain uskomaton tuuri kun lukee näitä arvosteluja? Tilasin kuukauden matkan Tripmonsterin kautta vakuutuksineen. Kaikki sujui mainiosti. Liput tulivat sähköpostiin luvatun 74 tunnin sisällä ja kaikki onnistui nappiin. Matkani sisälsi useita koneen vaihtojakin eikä missään tullut mitään ongelmia vastaan. Lisäksi liput olivat vielä markkinoiden edullisemmasta päästä. 4 tähteä, yhden tähden pudotan pois olemattoman asiakaspalvelun ja sekavien sivujen vuoksi mutta kun näki vähän vaivaa niin kaikki meni hyvin.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *