Ukko pro kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Ukko pro kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Ukko pro kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Ukko pro kokemuksesi

Ukko pro kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Ukko pro kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Ukko pro kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Premico kodit kokemuksia

Asiakaspalvelu on huonoa. Kukaan ei vastaa sähköposteihin mikä on aika erikoinen käytäntö. Soittamallakaan ei saa kiinni tavoittelemaa henkilöä vaikka... Lue lisää

Stayforlong kokemuksia

Kaikki viestit englanniksi, minulla huono englanninkieii Nyt ongelmia olen menossa Alanyaan ja hotelli varattu 30.9.21 ja saavun jo 29.9.21 Enkä tiedä... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Ukko pro kokemuksellesi

Voit valita Ukko pro kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Ukko pro ansaitsee

Kuinka monta tähteä Ukko pro mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Ukko pro kokemuksesi autat muita

Jakamalla Ukko pro kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Ukko pro kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Kuntokauppa.fi kokemuksia

Ennakkotilasin kuukausi sitten tuotteen, jonka toimituksen luvattiin olevan 31.7.2021 saapuvasta erästä. Noin kaksi viikkoa tuon ajankohdan jälkeen to... Lue lisää

Polven tekonivelleikkaus kokemuksia

- 2022 Polven tekonivel COXAssa - TAUSTAA: - olen 52v nainen - polvessa varus-linjaus eli "länkisääret" (-> voimakas mediaalinen artroosi) - runsas... Lue lisää

Mielipiteesi Ukko pro aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Ukko pro on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Ukko pro asiasta.

Ukko pro kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Ukko pro kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Ukko pro kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Ukko pro kokemuksia

4 kommenttia

 1. Nimetön sanoo:

  Ikävä kyllä en voi suositella. Ohjelma i kertakaikkiaan toimi, asiakaspalvelusta ei tule vastausta usean kuukaudenkaan päästä. Asiakaspalvelua mahdoton saada kiinni henkilökohtaisesti. Oli pakko lopettaa käyttö.

  0
  0
 2. Markku Raunio sanoo:

  Todellakin surkea palvelu. Tositteita ei pysty lisäämään, toiminto on pimeänä liian usein. Kalliimpi kuin kahdenkertainen ammatti kirjanpitäjän tekemä kirjanpito. Esim. yrityksen autokuluja ei hyväksytä vähennyksiin. Joudut itse tiliöimään tositteet, siis jos onnistut niitä lisäämään. Jos sinulla on aikaa tuskailla kirjanpitosi kanssa useita tunteja joka kk niin tämä palvelu on sinua varten. Jos haluat käyttää kirjanpitoon vain pari minuuttia/kk niin osta kirjanpito ammattilaiselta kirjanpitotoimistolta.

  0
  0
 3. Markku Raunio sanoo:

  Irtisanoin kyseisen ”palvelun” 30.9.2021 koska kirjanpito-ohjelma on täysin kelvoton, palvelu ammattitaidotonta ja kirjanpito ei täytä verottajan vaatimuksia. Irtisanominen sujui kyllä ihan ok, paitsi että ukko pro jatkoi kuukausiveloituksia tammikuun 2022 loppuun asti jolloin huomasin asian. ”järjestelmävirhe” tietysti selityksenä. Palauttivat rahat… seuraavaa aiheetonta veloitusta odottaessa toivotan onnea kaikille jotka erehtyvät tähän sirkukseen liittymään.

  0
  0
 4. Yrittajä sanoo:

  Niiden ohjelmassa on virheitä. Asiakaspalvelu ei osaa korjata niitä.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *