Vi siblin kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Vi siblin kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Vi siblin kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Vi siblin kokemuksesi

Vi siblin kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Vi siblin kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Vi siblin kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Menevä taksi kokemuksia

Tänään puoli tuntia odotusta lasten kanssa Oulun lentokentällä. Puolen tunnen jälkeen kuin soitin ja kysyin mistä oli kyse, kuulema kaikki autot oliva... Lue lisää

Eazzzy Topper kokemuksia

Älkää tilatko mitään Tvinsiltä! Minulta ottivat 300e, vaikka tilaus ei ollut edes mennyt perille. Heidän mukaansa en ole tilannut mitään, joten tuotet... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Vi siblin kokemuksellesi

Voit valita Vi siblin kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Vi siblin ansaitsee

Kuinka monta tähteä Vi siblin mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Vi siblin kokemuksesi autat muita

Jakamalla Vi siblin kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Vi siblin kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Jollyroom palautus kokemuksia

Palautus on tehty erittäin vaikeaksi. Palautuslomake, joka tulisi liittää palautuspakettiin, ei tullut lähetyksen mukana, vaan piti tilata asiakaspalv... Lue lisää

Auto Deal Oy kokemuksia

Myyjä unohti kertoa että huoltokirjassa ei ollut merkintöjä viimeiseltä 80 000 kilometriltä,kun mainitsin siitä, niin sain auton hullettuna ja koska h... Lue lisää

Mielipiteesi Vi siblin aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Vi siblin on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Vi siblin asiasta.

Vi siblin kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Vi siblin kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Vi siblin kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Vi siblin kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Pentti M. sanoo:

  Erittäin hyvät kokemukset. Vatsa toimii nyt erinomaisesti ja ummetus hävisi kokonaan.

  0
  0
 2. Tuula H sanoo:

  Olen tyytyväinen tuotteeseen. Gynegologilla käydessäni, hän kiinitti huomion vatsan turvotukseeni ja näki myös suolen olevan täysi, vaikka suoli oli jo aamulla toiminut. Gynekologi suositteli vi sibliä ja tuota fodmap ruokavaliota. Kokeiltavaksi kuukauden ajan ja suositteli ottamaan 3 mitallista aamulla, vatsaturvotuksen kipujen ja ilmavaivojen takia. Vaihdoin ruokavalion Fodmap ruokavalioon ja rupesin myös käyttämään vi sibliä samaan aikaan. Vatsa rauhoittui jo eka vi siblistä ja ei ole ollut turvotusta ja kipuja enää. Vatsa on myös toiminut hyvin. Olen vaihtanut kaurangin gluteenittomaan, koska sekin vähän ärsytti. Suosittelen lämpimästi tuotetta ja reseptillä saa vi siblin edullisemmin.

  0
  0
 3. Tuula. H sanoo:

  Rauhoittaa vatsaa ja vatsa toimii ja suoli tyhjenee perusteellisesti. Suositten lämpimästi. On viiden tähden arvoinen tuote.

  0
  0
 4. JORMA H. sanoo:

  Ei toimi ollenkaan tulee vain ilmaa ja olen lihonut
  3 kg kahden viikon aikana.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *