Vi siblin kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Vi siblin kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Vi siblin kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Vi siblin kokemuksesi

Vi siblin kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Vi siblin kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Vi siblin kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Gree ilmalämpöpumppu kokemuksia

Muuten toimii, mutta muoviosat napsuvat, kun yksikkö lämmittää tai viilentää. Eikä korjaantunut sisäyksikön vaihdolla eikä muilla toimilla. Harmillist... Lue lisää

Kuntokauppa.fi kokemuksia

Olen ostanut sähköavusteisen pyörän, mutta etuakselin pikalinkku liian pitkä. Kaksi viikkoa jo kulunut reklamaatiosta ja viikko siitä kun lupasivat to... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Vi siblin kokemuksellesi

Voit valita Vi siblin kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Vi siblin ansaitsee

Kuinka monta tähteä Vi siblin mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Vi siblin kokemuksesi autat muita

Jakamalla Vi siblin kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Vi siblin kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Treamer kokemuksia

Treamer on ihan näppärä sovellus. Ainut mikä on alkanut toden teolla nyppimään on se, että jos laitan että otan tietyn vuoron, vahvistusta saa odottaa... Lue lisää

Jau Jau Icelandic Horses Oy kokemuksia

Kävin kahdesti maastossa, muuten ok mutta ohjaajaa ei oikein kuullut. Ohjaajia oli molemmilla kerroilla vain yksi ja hän meni letkan ensimmäisenä. Myö... Lue lisää

Mielipiteesi Vi siblin aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Vi siblin on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Vi siblin asiasta.

Vi siblin kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Vi siblin kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Vi siblin kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Vi siblin kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Pentti M. sanoo:

  Erittäin hyvät kokemukset. Vatsa toimii nyt erinomaisesti ja ummetus hävisi kokonaan.

  0
  0
 2. Tuula H sanoo:

  Olen tyytyväinen tuotteeseen. Gynegologilla käydessäni, hän kiinitti huomion vatsan turvotukseeni ja näki myös suolen olevan täysi, vaikka suoli oli jo aamulla toiminut. Gynekologi suositteli vi sibliä ja tuota fodmap ruokavaliota. Kokeiltavaksi kuukauden ajan ja suositteli ottamaan 3 mitallista aamulla, vatsaturvotuksen kipujen ja ilmavaivojen takia. Vaihdoin ruokavalion Fodmap ruokavalioon ja rupesin myös käyttämään vi sibliä samaan aikaan. Vatsa rauhoittui jo eka vi siblistä ja ei ole ollut turvotusta ja kipuja enää. Vatsa on myös toiminut hyvin. Olen vaihtanut kaurangin gluteenittomaan, koska sekin vähän ärsytti. Suosittelen lämpimästi tuotetta ja reseptillä saa vi siblin edullisemmin.

  0
  0
 3. Tuula. H sanoo:

  Rauhoittaa vatsaa ja vatsa toimii ja suoli tyhjenee perusteellisesti. Suositten lämpimästi. On viiden tähden arvoinen tuote.

  0
  0
 4. JORMA H. sanoo:

  Ei toimi ollenkaan tulee vain ilmaa ja olen lihonut
  3 kg kahden viikon aikana.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *