Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksesi

Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Menevä taksi kokemuksia

Lyhyt matka hki-vantaan lentoasemalta hotelli Pilot Airportiin maksoi 25 e, vaikka mittari näytti vähemmän. Kuskin mukaan 25 e on minimihinta! Tästä e... Lue lisää

Shasha beauty nails kokemuksia

Huono palvelu, välinpitämätöntä. Nuhjuinen paikka. Otin ripsien ja kulmien värjäyksen. Ei putsattu ensin vaan heti väriä. Väri ei sitten tarttunut ja ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksellesi

Voit valita Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Viiden Tähden Mattohuolto Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Viiden Tähden Mattohuolto Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Viiden Tähden Mattohuolto Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Madison pyörä kokemuksia

Ostin omani lasten ollessa pieniä. Ei niin kevyitä ajella nää nykyfillarit kuin kasaripyörät, mutta hyvin sillä etiä päin pääsi. Nyt varikolla selän t... Lue lisää

Cello keittiö kokemuksia

Luulimme saavamme keittiön osat valmiina ettei itse tarvitse sahata niitä esim. peitelevyt joutui itse sahaamaan sopivan kokoisiksi. Harvalla on sella... Lue lisää

Mielipiteesi Viiden Tähden Mattohuolto Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Viiden Tähden Mattohuolto Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Viiden Tähden Mattohuolto Oy asiasta.

Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Viiden Tähden Mattohuolto Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksia

4 kommenttia

 1. Anna sanoo:

  Pesulalla on erikoinen tapa mollata ja haukkua asiakkaiden matot ilmeisesti huonosta pesutuloksesta johtuvien valitusten pelossa. Meidän vuoden käytössä ollut villamatto oli heidän mattoon liimatun lapun mukaan likainen, tahrainen, kulunut, karvainen jne jne. Meillä ei ole edes lemmikkejä, siksi ihmettelen. Sama kokemus toistunut jo 3 kertaa, neljättä ei tule. Puhdas mattoko pesulaan pitäisi heidän mukaan lähettää? Surkeaan palveluun nähden ylihintainen.

  0
  0
 2. Jo riitti sanoo:

  Viiden tähden mattohuoltoon ei kannata missään nimessä lähettää arvokkaita designmattoja. Ne tulevat likaisempina takaisin ja ne on pesty väärin siitä päätellen, että matot ovat olleet pilalla. Menin lankaan hölmöyttäni nyt toistamiseen, kolmatta kertaa ei tule.

  0
  0
 3. Kaisa sanoo:

  Luin hieman hämmentyneenä näitä negatiivisia kommentteja. Olen nyt käyttänyt viiden tähden mattohuoltoa neljä kertaa ja ollut joka kerta palveluun tyytyväinen. Puhtaiden mattojen lisäksi kiitosta saa edullinen kotinoutopalvelu, joka on autottomalle asiakkaalle ihan korvaamaton.

  Matoissa olevat yksilöinnit havaituista pesutarpeista (kulunut, tahrainen jne.) sekä muut kirjalliset raportit esim. tahranpoistosta olen ottanut huolellisena perehtymisenä maton puhdistustarpeisiin ja raporttina tehdystä työstä, enkä ole osannut niistä loukkaantua. Oikeastaan päinvastoin. Hyvä, että pestävän maton tarpeet tarkastetaan, eikä vaan laiteta kaikkia mattoja samaan myllyyn tarpeesta riippumatta. Designmattoja tai muita erityisen pesutarpeen mattoja minulla ei ole.

  0
  0
 4. Riitta sanoo:

  Käytin palvelua ensimmäisen kerran ja olen tyytyväinen tulokseen. Ovelta ovelle palvelu plussaa.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *