Wandamotor kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Wandamotor kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Wandamotor kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Wandamotor kokemuksesi

Wandamotor kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Wandamotor kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Wandamotor kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Enkelten Koti Oy kokemuksia

Opetustahti todella hidas ja aikaansa aika tavalla jäljessä. Suurin osa opettajista eivät ole käyneet omia syvimpiä traumojaan lävitse, joka heijastuu... Lue lisää

Bilteman Lumilinko kokemuksia

n. 140m tien linkoamista mökillä. Pienen totuttelun jälkeen olen tyytyväinen HST 8613 telaketju linkoon. Voima riittää ylämäkeenkin. Käytän 98e bensaa... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Wandamotor kokemuksellesi

Voit valita Wandamotor kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Wandamotor ansaitsee

Kuinka monta tähteä Wandamotor mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Wandamotor kokemuksesi autat muita

Jakamalla Wandamotor kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Wandamotor kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Nordbjørn kokemuksia

Kivan näköinen ja lapsi tykkää, mutta ei kestänyt edes yhtä talvea. Ensin kului pois heijastimet, sitten tuli ensimmäiset reiät polvien sisäsivuille, ... Lue lisää

Espoon asunnot kokemuksia

Yksin asuvana todellakin jokaisen 'sairaan' mielijohteille vapaata riistaa. Voit ottaa yhteyttä isännöitsijään: ei mitään apua asiaan. Asiakaspalvelu ... Lue lisää

Mielipiteesi Wandamotor aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Wandamotor on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Wandamotor asiasta.

Wandamotor kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Wandamotor kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Wandamotor kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Wandamotor kokemuksia

9 kommenttia

 1. Mopomestari sanoo:

  Eipä enää uskalla ostaa mitään täältä. Derbi Senda 50cc ostettu sivuseisontatuki kesti viikon ennen kuin katkesi liitoksesta. Tarkemmassa tutkimuksessa huomattiin että tuessa oli paljon ruostetta saman sisällä. Firma palautti rahat muttei edes pahoitellut virhettään ?

  0
  0
 2. Rassooja sanoo:

  Hidas toimitus ja tilattujen alkuperäisosien tilalle vaihdettu mitään ilmoittamatta tarvikeosia. Asiakaspalvelu vain sähköpostilla ja sekin hyvin nihkeää.

  1
  0
 3. Vesku sanoo:

  Tilattu 16.1.2022 ei vielä 19.1.2022 lähetetty, ei tunnu olevan kiire lähetellä tilauksia!
  En suosittele.. 😡

  0
  0
 4. Yamaha sanoo:

  Lähetetään tilaukset milloin huvittaa vaikka toisin luvataan, peruin ja pyysin maksun palautuksen. Saa nähdä saako rahat takaisin ilman tappelua.

  1
  0
 5. Jonne sanoo:

  Hidas toimitus esim. Tekant ja moposport toimittaa nopeammin.

  1
  0
 6. Gilera sanoo:

  Hyvä ja nopee toimitus asiallista porukkaa.

  0
  1
 7. Jari sanoo:

  Muutaman kerran tilattu ja aina tulee nopeesti

  0
  1
 8. Ismo Seppälä sanoo:

  Tilasin tavarat tiistaina ja tavarat torstaina tulivat. Olivat lisäksi oikeat

  1
  1
 9. Raplooja sanoo:

  Nopea on toimitus mutta tuotteiden laatu ei ole hyvä. Tilasin mopooni laakerit ja laakerit oli jo paketista ottaessa väljät. Itse en aijo ostaa wandamotorilta enää mitään.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *