Wizzair kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Wizzair kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Wizzair kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Wizzair kokemuksesi

Wizzair kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Wizzair kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Wizzair kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Stanley lumilinko kokemuksia

Ensimmäisen talven toimi ok. Seuraavana ei enää lähtenyt käyntiin. Nyt ei enää liikahda edes vetonaru. Kyseessä on Stanley S-ST 196-570 malli. Oliskoh... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Lähetys kun saapui, oli jotain muuta kuin mitä tilasin. Palautteeseen/reklamaatioon ei tule mitään vastausta heiltä. Oli 1 ja viimeinen kerta minulta ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Wizzair kokemuksellesi

Voit valita Wizzair kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Wizzair ansaitsee

Kuinka monta tähteä Wizzair mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Wizzair kokemuksesi autat muita

Jakamalla Wizzair kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Wizzair kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Mustekasetti.com kokemuksia

Tilasin 5 värikasettia, jotka tulivat ajallaan vaikka aiempi kokemus ei ollutkaan hyvä. Aiemmasta satsista keltainen kasetti tahri koko kasettilokeron... Lue lisää

Kattotutka kokemuksia

Ei silloin hattua pestä, kun tukka on likainen Etsi vikaa neljä eri kertaa välikatossa. Vaikka välikatto oli kuiva ja vesi juoksi asuntoon, ei välähtä... Lue lisää

Mielipiteesi Wizzair aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Wizzair on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Wizzair asiasta.

Wizzair kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Wizzair kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Wizzair kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Wizzair kokemuksia

2 kommenttia

 1. Matti sanoo:

  Käsittämätöntä toimintaa EU:ssa toimivalta lentoyhtiöltä. Korona-aikana peruu lentoja mielivaltaisesti. Korvauksien hakeminen on tehty äärimmäisen vaikeaksi. Ei korvaa maksettuja rahoja täysimääräisesti. Lähettää ”lentosi on tulossa” sähköposteja peruutetuille lennoille. Vaikea ymmärtää näin amatöörimäistä toimintaa tämän päivän EU:ssa. Lakimiehiä on palkattu suhteessa firman kokoon nähden paljon pitämään homma kasassa. Kannattaa välttää.

  0
  0
 2. Pettynyt sanoo:

  Matkanjärjestäjän kautta varattu ryhmämatka, online/mobile check-in ei toimi, lentoyhtiö ohjaa matkanjärjestäjälle ja toisinpäin. Tästä hyvästä jokaisen matkaan 40€ lisää/suunta. Suoraan sanottuna tulee fiilis että firma haluaa lisää katetta halvoista lipuista. En suosittele!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *