DB Schenker kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Db schenker kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Db schenker kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Db schenker kokemuksesi

Db schenker kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Db schenker kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Db schenker kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Olemme saavuttaneen jo vuosipäivän tämän firman kanssa. Sänky tilattu vuosi sitten elokuussa ja ei näy ei kuulu sänkyä vieläkään näin elokuun 2022 lop... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tähtiä antaisin nolla, jos voisin. Sänky tilattu 8/2021 Peltoniemeltä. Eipä ole vieläkään sänkyjä näkynyt/kuulunut. Selityksiä vain selitysten perään.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Db schenker kokemuksellesi

Voit valita Db schenker kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Db schenker ansaitsee

Kuinka monta tähteä Db schenker mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Db schenker kokemuksesi autat muita

Jakamalla Db schenker kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Db schenker kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Kränzle painepesuri kokemuksia

Kranzle 1152TS, jonka painemittari lopetti toimintansa heti uutena.. toimii muuten. Noin vuoden ikäsenä hajosi viuhkasuutin... turbo suutin edelleen t... Lue lisää

Veikon kone kokemuksia

Veikon kone, Porvoo. Ostin jääkaapin jota piti olla varastossa ja toimitus samana päivänä. Laite tuotiinkin sovittuun aikaan, mutta pakkaamattomana. J... Lue lisää

Mielipiteesi Db schenker aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Db schenker on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Db schenker asiasta.

Db schenker kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Db schenker kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Db schenker kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Db schenker kokemuksia

32 kommenttia

 1. Tttt sanoo:

  Asiakaspalvelusta ei ole tietoakaan tässä firmassa. Ilmoitetaan paketin tulosta mutta koskaan se ei tule silloin kun ilmoitetaan. En suosittele.

  2
  0
 2. Taaskerranhaksahdin sanoo:

  Schenker on toivottoman hidas. Paketit makaavat terminaalissa päiviä ilman, että mitään tapahtuu. Ei kannata valita jos muita vaihtoehtoja tarjolla.

  5
  0
 3. Oooo sanoo:

  Ei vaan toimi..aina ilmoittavat että ”teille on tulossa lähetys” mutta koskaan se ei kuitenkaan perille tule…eikä asiakaspalvelu osaa vastata kyselyyn..mikä ja missä

  3
  0
 4. Hara sanoo:

  Homma hoituu kyllä, aikanaan. DB Schenkerin kalusto on vaan todella raskasta kotiinkuljetuksiin. Näitä kerrostaloalueita kadunvarsiparkkeineen ei todellaan ole suunniteltu moista kokoluokkaa silmalläpitäen.

  1
  2
 5. Hessu sanoo:

  Tuodaan paketti kotiovelle, mutta ei ilmoiteta etukäteen, joten kotona tietenkään ole ketään.

  Kun sovitaan tämän jälkeen sopiva toimitusaika, ei pakettia tuoda.

  3
  0
 6. M sanoo:

  En suosittele valitsemaan tätä noutopisteenä. Ei edes paketin siirto hoidu oikein. Ennemmin maksan lisää muista toimitus vaihtoehdoista ja saa paketin oikeaan noutopisteeseen/automaattiin

  2
  0
 7. Heli sanoo:

  Sanoisin, että on yleensä ihan ajallaan ja toimii ihan hyvin ainakin omalla kohdallani, ei ole ollut moitteen sijaa tosin ehkä fragile merkittyyn pakettiin tulisi kiinnittää erikoista huomiota ja ei ole kyllä mitään tietoa mihinkä valittaa, jos on valittamisen aihetta elikkä ei tietoa millainen on asiakaspalvelu. Noutopisteenä Asuntila Ylöjärvellä on toiminut ihan hyvin. Samaten toiseen paikkaankin tavara tänään ilmestynyt ja tieto tullut puhelimeen ihan hyvin. Ilmeisesti sopimus asiakkaana Eurokangas on iso yritys. ehkä siksi toimii hyvin.

  0
  2
 8. Jari sanoo:

  Uskomatonta että näinkin hidas kuljetuspalvelu voi yleensä pärjätä nykyaikana, jäi paketti Jyväskylän terminaaliin. Kiitosta vaa ja hyvää jatkoa. En kyllä enää tuu käyttämää.

  2
  0
 9. Ulla sanoo:

  Olen usein käyttänyt DB Schenkeriä, toimii moitteettomasti noutopisteeseen, on edullisempi kuin postikuljetus. Suosittelen lämpimästi.

  0
  2
 10. Late sanoo:

  On yksi surkeimmista! En itse tilaa sellaisesta verkkokaupasta, missä ei ole mahdollisuutta käyttää Matkahuoltoa

  2
  0
 11. Hartsa sanoo:

  Tilasin tavaraa urheiluväline liikkeestä. Toimitus oli noudettavissa 24h tilauksen jälkeen automaatista. Vapise posti!!!

  0
  2
 12. Kattila sanoo:

  Kotiin tuodut kalusteet olivat osaltaan rikki.Olivat purkaneet lastia kun eivät mahtuneet autoon ja yksi lava oli kaatunut ja tavarat levinneet takakonttiin. Emme ottaneet vastaan rikkinäisiä. Seuraavana päivänä soitti firmasta et meidän ols pitänyt ottaa tavarat vastaan ja tehdä reklamaatio.

  3
  0
 13. Pirkko Ruotsalainen sanoo:

  Paketit jollain tavalla keksivät eri osoitteen ,mihin on pyydetty.
  Aivan eri kaupunginosaan.
  Ei enää tilauksia sieltä,jotka käyttävät tätä kuljetusta.

  3
  0
 14. Ei enää koskaan sanoo:

  Ilmoittavat, että toimitus tulossa tiettynä kellonajalla. Eipä näkynyt. Monta päivää maannut terminaalissa…

  3
  0
 15. Raija sanoo:

  Joo, tilasin kerran paketin, kun luvattiin, että kun tilaat tietyn rahasumman edestä saat ilmaiset pk:lut, enkä huomannut, että kuljetus oli tämä ja kun noita pakettipaikkoja on vain tietyissä kunnissa täällä Pohjois-Pohjanmaalla,niin paketti meni 50 km päähän.

  3
  0
 16. vinkuapina sanoo:

  Huonoin mahdollinen postifirma. Seuranta on huono eivätkä työntekijät jaksa sitä päivittää. Aina joutuu odottelemaan monta päivää kunnes vihdoinkin tulee ilmoitus että paketti noudettavissa. Usein paketit saapuvat täynnä kolhuja.

  2
  0
 17. Nnnnnnihij sanoo:

  Viikon nyt istunut lähtöterminaalissa. Seurantasivukin jotain 2000-Luvun alkua.

  2
  0
 18. Noora sanoo:

  Kiitos Schenker että muistutit minua paketistani. Olisi jäänyt hakematta kun oli jäänyt sähköposti ilmoitus toisen ilmoituksen alle.

  0
  2
 19. Halvalla hyvää sanoo:

  Äärettömän hidas jos perille toimitus, tavara seisoo helposti viikon jossain terminaalissa.

  2
  0
 20. Nimetön sanoo:

  Paketti seisonu 3pv jo heillä ku ei kukaa jaksa ajaa 7km matkaa että sais paketin. Miten tällänen firma voi olla pystys?

  3
  0
 21. Pete55 sanoo:

  Eilen tilasin jenkkisänkyn seinäjoelta tänään jo kotiovella yli-iissä👍

  0
  2
 22. Lotta sanoo:

  Olen ollut töissä firmassa jossa käytettiin db schenkeriä sekä itse tilannut netistä tuotteita niin, että kyseistä firmaa on käytetty kuljetuksessa. Tavarat seisoo seurannan mukaan päiviä ellei viikkoja varastolla ja arvioitu toimitusaika annetaan parin viikon päähän siinä missä posti toimittaa paketit muutamassa päivässä jollei nyt jotain erityistä satu.

  3
  0
 23. Ritva sanoo:

  ei toimi minulle oli tullut lähetys, mutta ei minkäänlaista ilmoitusta, että paketti oli tullut noutopisteeseen, jos en olisi itse tajunnut mennä noutopisteeseen kyselemään onko minulle tullut nimelläni paketti olisi se jäänyt noutamatta ja palautettu lähettäjälle

  2
  0
 24. Samuli sanoo:

  Olen kaksi kertaa tilannut schenkerin kautta toimitusta pakettiautomaattiin ja kummallakin kerralla on paketit päätyneet eri pitäjiin. Asiakaspalvelu vaatii uudelleen reititystä lähettäjän tekemänä. En sinänsä ymmärrä heidän pointtiaan koska ovat itse toimittaneet väärälle paikkakunnalle. Ei enää ikinä schenkkeriä. Yksikin tähti on liikaa.

  3
  0
 25. TL sanoo:

  Surkeista surkein firma. Toimittaa paketit väärään noutopisteeseen eivätkä korjaa virhettään. Jankkaavat asiakaspalvelussa vaan, että lähettäjän pitää pyytää siirto vaikka ovat itse mokanneet. Ei todellakaan enää ikinä tätä roskafirmaa kuljetuksiin. Miinus 5 tähteä olisi oikea arvosana täälle onnettomalle kuljetusyritykselle.

  3
  0
 26. IIta sanoo:

  joku vei pakettini. lähettäjä laittoi kahdessa eri paketissa tuotteen tulemaan, ensimmäinen toimi, sain ilmoituksen kävin hakemassa ja linkkiä seuraamalla kaikki tämä tallenettu. toinen paketti jäi johonkin, lähettäjä lähti kyselemään ja buum yht äkkiä se paketti oli muka noudettu klo 02 yöllä, paikasta joka on siis öisin kiinni. Ei ilmoitusta edes tekaistu seurantalinkkiin vaan suoraan noudettu yöllä klo 02! Tämä schenkkerin työntekijä ei ole fiksuimmasta päästä kun näin tekee mutta saipahan paketin.

  1
  0
 27. Boozt sanoo:

  Suosittelen valitsemaan toisen kuljetuspalvelun mikäli mahdollista. Boozt.com:sta tilattu paketti on ”jossain” ja kenelläkään ei ole käsitystä missä se reissaa. Se ei ole saapunut toimitupisteeteen (K-Market) ja viimeisin merkintä on Schenkerin terminaalissa. Schenker levittelee käsiään asiassa ja ”jos sitä nyt ei parin viikon sisällä kuulu, niin soita uudestaan”.

  2
  0
 28. Eka ja vika kerta!!! sanoo:

  Hidasta.. hankalaa. kuski väittää käyneensä tiettynä kellonaikana. oltu kotona, joten ei pidä paikkaansa. ei soittoa edes. kyseessä erittäin tärkeä paketin sisältö(ei olisi ollut varaa myöhästyä), joka oli sitten purettu alueen autosta pois, joten taas viivästyy tuonti. kannatti maksaa kotiin kuljetuksesta. nyt jo tullut itselle lisää kuluja. kehtasivat vielä ehdottaa jos itse hakisin terminaalista. postin kanssa ei ikinä ole ongelmia ollut. nyt vain ei ollut postilta mahista saada kotiin kuljetusta 🙁

  1
  0
 29. Sara sanoo:

  Db Schenker on äärimmäisen hidas. Suoraan sanottuna ala-arvoinen. Miksi verkkokaupat edes käyttävät tätä kuljetuspalvelua. Tämä ärsyttää ja alentaa verkkokaupankin tasoa.

  1
  0
 30. ripa64 sanoo:

  Ei ansaitse yhtään tähteä.. Paketissa luki lämmin kuljetus ei saa jäätyä ja koko paketti umpi jäässä…

  0
  0
 31. Tintti sanoo:

  Schenkerin kuljetus hukkasi pakettimme. Saimme tilalle uuden, mutta tuo loi epäluotettavan kuvan Schenkerin kuljetuksesta.

  0
  0
 32. Sulkavan korpi sanoo:

  Asiakaspalvelu kohdallaan sekä Mikkelin toimipisteellä että kuljettajalla. Sattui nimittäin niin että soittivat tänään että käykö tuonti päiväksi perjantai joka ei käynyt koska lääkkeitä vaan tälle aamulle. Kuorma kerennyt lähtemään mutta saivat kuljettajan kiinni ja lääkkeet kyytiin! Tilasin siis yliopiston verkkoapteekista kotiinkuljetuksella lääkkeet jotka lähtivät maanantaina iltapäivällä ja perillä keskiviikkona. Käytän kyllä jatkossakin!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *