Lämpöykkönen kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Lämpöykkönen kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Lämpöykkönen kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Lämpöykkönen kokemuksesi

Lämpöykkönen kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Lämpöykkönen kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Lämpöykkönen kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Lämpöykkönen kokemuksellesi

Voit valita Lämpöykkönen kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Lämpöykkönen ansaitsee

Kuinka monta tähteä Lämpöykkönen mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Lämpöykkönen kokemuksesi autat muita

Jakamalla Lämpöykkönen kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Lämpöykkönen kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Lämpöykkönen aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Lämpöykkönen on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Lämpöykkönen asiasta.

Lämpöykkönen kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Lämpöykkönen kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Lämpöykkönen kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Lämpöykkönen kokemuksia

14 kommenttia

 1. Jarkko sanoo:

  Kehnoo palvelua. Takuuasioita ei hoideta.

 2. Joonas sanoo:

  Huoltopyyntö jätetty syyskuun lopussa, soitettu aspaan neljä kertaa, luvattu sieltä että ollaan yhteydessä, mutta mitään ei kuulu. Kohta jäätyy talossa putket, kun ei saada maalämmöstä paineita ylös ja jäänestoa lisättyä.

 3. Vesku sanoo:

  Tilasin Lämpöykkösen kautta ilmalämpöpumppuhuollon ”premium”. Paikalle tuli henkilö, joka ilmoitti ettei osaa tehdä kyseistä työtä normaalipumppuun ja teki muutaman puhelun. Sitten lähti ja homma jäi hoitamatta. Kolmen päivän päästä tuli 180 euron lasku käynnistä, ja firma ei vastaa useisiin yhteydenottoihin. Myöskään ko. firman taloushallinto ei vastaa kyselyihin. En suosittele ko. firman palveluja kenellekään!

 4. IS sanoo:

  Asentaja poraa sähköjohtoon ja kämppä pimeenä viikonlopun. Ei pahoitteluja, ei korvauksia…

 5. RH sanoo:

  Huolto ei toimi. Kun takuu loppuu, eivät vastaa mistään eikä saa huoltoa, vaikka talo kylmillään.

 6. Maikku sanoo:

  Myyjä lupasi vesilämpöpumpun asennuksen kahdessa päivässä. Töitä tehtii löysästi kolme päivää ja sitten homma jäi kesken. Ketään ei kuulunut viikkoon, kukaan ei vastannut puheluihin…

 7. Vantaalainen sanoo:

  Kehnoa palvelua. Osaamattomuutta.

 8. Mikael sanoo:

  Ulkoyksikköön oli tehty sähköliitos, joka oli määräysten vastainen ”sisätilaliitos”. Lämpöykkösen epäammattilaisen työn kävi oikea sähkäri korjaamassa. Vapaa-ajan asunnolla ehti olla 5 vuotta paloriskiliitos. Mielstäni Lämpöykkönen on ensisijaisesti myyntiorganisaatio ja itse palvelun tuotto on kirjavaa. Hyvää tulosta tekevät, mutta itse en enää koske putiikkiin pitkällä kepilläkään.

 9. Jussi sanoo:

  Pysykää kaukana tästä liikkeestä! Asensivat ilmalämpöpumput, joita eivät saaneet 1,5 vuoden aikana toimimaan. Tehtiin useita reklamaatioita ja vaadittiin lopulta kaupan purkua. Eivät suostuneet edes vastaamaan. Tehtiin valitus kuluttajariitalautakuntaan, mutta siellä vähintään vuoden käsittelyajat, joten laitettiin lopulta lakimies asialle, jolloin vihdoin reagoivat. Kauppa purettiin ja palauttivat rahat ja poistivat romunsa ja asennuksensa. Tilattiin toisesta liikkeestä vastaava asennus, joka tapahtui pätevän asentajan toimesta (Tukes-rekisterissä). Pumput pelittäneet nyt ilman ongelmia jo 8 vuoden ajan.

 10. Älkää tilatko mitään! sanoo:

  Älkää ikinä ottako täältä mitään!
  Tilattiin huolto ilmalämpöpumpulle, huoltomies ei osannut sanoa mitään, teki muutamia puheluita ja arvaili vikaa. Huoltomies sanoin käynnin maksavan 80e, tämä ok.
  Perästä tuli 180e lasku jonka riitautimme koska emme saaneet laskuerittelyä mistä tämä hinta koostuu. Noin viiden kuukauden kuluttua tuli uusi lasku joka oli 80e.

 11. Pettynyt sanoo:

  Lämpöykkösen myyjä teki maalämmön asentamisesta tarjouksen avaimet käteen pakettina. Paketti hajosi ja sain tilalle lapio käteen paketin ts. jouduin itse tekemään lapiolla kaikki kaivuutyöt. Hinta nousi noin 2000 euroa alkuperäisestä tarjouksesta, josta sain myös tilausvahvistuksen. Myyntimies lupasi paljon, jota ei pystynyt toteuttamaan. Asentaja oli kyllä ammattitaitoinen.

 12. Johan sanoo:

  Surkeaa palvelua, kukaan ei vastaa puheluihin tai viesteihin! Aikataulut ei pidä! Kiertäkää kaukaa!!

 13. Pete55 sanoo:

  Erittäin nopea kuljetus, eilen tilasin jenkkisänkyn, seinäjoelta lähti tänään jo kotiovella yli-iissä.

 14. lukija sanoo:

  Aamulehti 20.9.2022

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.