Lämpöykkönen kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Lämpöykkönen kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Lämpöykkönen kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Lämpöykkönen kokemuksesi

Lämpöykkönen kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Lämpöykkönen kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Lämpöykkönen kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Lämpöykkönen kokemuksellesi

Voit valita Lämpöykkönen kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Lämpöykkönen ansaitsee

Kuinka monta tähteä Lämpöykkönen mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Lämpöykkönen kokemuksesi autat muita

Jakamalla Lämpöykkönen kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Lämpöykkönen kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Lämpöykkönen aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Lämpöykkönen on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Lämpöykkönen asiasta.

Lämpöykkönen kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Lämpöykkönen kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Lämpöykkönen kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Lämpöykkönen kokemuksia

6 kommenttia

 1. Jarkko sanoo:

  Kehnoo palvelua. Takuuasioita ei hoideta.

 2. Joonas sanoo:

  Huoltopyyntö jätetty syyskuun lopussa, soitettu aspaan neljä kertaa, luvattu sieltä että ollaan yhteydessä, mutta mitään ei kuulu. Kohta jäätyy talossa putket, kun ei saada maalämmöstä paineita ylös ja jäänestoa lisättyä.

 3. Vesku sanoo:

  Tilasin Lämpöykkösen kautta ilmalämpöpumppuhuollon ”premium”. Paikalle tuli henkilö, joka ilmoitti ettei osaa tehdä kyseistä työtä normaalipumppuun ja teki muutaman puhelun. Sitten lähti ja homma jäi hoitamatta. Kolmen päivän päästä tuli 180 euron lasku käynnistä, ja firma ei vastaa useisiin yhteydenottoihin. Myöskään ko. firman taloushallinto ei vastaa kyselyihin. En suosittele ko. firman palveluja kenellekään!

 4. IS sanoo:

  Asentaja poraa sähköjohtoon ja kämppä pimeenä viikonlopun. Ei pahoitteluja, ei korvauksia…

 5. RH sanoo:

  Huolto ei toimi. Kun takuu loppuu, eivät vastaa mistään eikä saa huoltoa, vaikka talo kylmillään.

 6. Maikku sanoo:

  Myyjä lupasi vesilämpöpumpun asennuksen kahdessa päivässä. Töitä tehtii löysästi kolme päivää ja sitten homma jäi kesken. Ketään ei kuulunut viikkoon, kukaan ei vastannut puheluihin…

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.