Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksesi

Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Grundfos scala2 kokemuksia

Takuunalainen scala 2 vuoto rungossa. Ei sitten millään saanut uutta pumppua asiakkaalle, vaikka tukuissa olis ollut pumppuja. Kaksi kuukautta kesti s... Lue lisää

Consti kokemuksia

Antaisin nolla tähteä, mutta ei kai voi. Täysin ammattitaidotonta toimintaa, virheitä, huolimatonta asennusta ja ylimielistä työnjohtoa. Yksi kiintiös... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksellesi

Voit valita Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Terveyspalvelu Reseptori Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Terveyspalvelu Reseptori Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Terveyspalvelu Reseptori Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Menevä taksi kokemuksia

Ajattelin kokeilla Menevän taksia keskellä arkipäivää Helsingissä. Soitto ja sain tekstarin että tilaus otettu vastaan. Tasan 15min. ulkona pakkasessa... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Ensimmäistä kertaa menimme käymään Flamingon myymälässä lomareissun yhteydessä. Mentiin vain katselemaan ja vähän tutustumaan. Sen sitten tietää mitä ... Lue lisää

Mielipiteesi Terveyspalvelu Reseptori Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Terveyspalvelu Reseptori Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Terveyspalvelu Reseptori Oy asiasta.

Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Terveyspalvelu Reseptori Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Terveyspalvelu Reseptori Oy kokemuksia

9 kommenttia

 1. TSA sanoo:

  Minulla on jatkuvasti käytettävä lääke, jota lääkäri määräsi 800 kapselia. Kun olin käyttänyt reseptin, tilasin uuden Reseptorilta. Ensimmäisellä kerralla sain myös uuteen reseptiin 800 kapselia. Toisella kerralla määrä oli tiputettu 400 kapseliin. Nyt tilasin kolmannen kerran. Määrä oli laskettu 100 kapseliin. Kysyin sähköpostitse heiltä syytä moiseen. Eivät ole vaivautuneet vastaamaan. Määrien väheneminen heijastanee heidän ansaintalogiikkaansa: uusinta mahdollisimman lyhyin väliajoin tietää enemmän rahaa. Myös asiakkaiden kartoittamiseen hyvin soveltuva menettely.

  0
  0
 2. Pertti sanoo:

  Ei vastannut ja kyllästyin odottamaan.

  0
  0
 3. Nimetön sanoo:

  maksu menee mutta chatti ei aukea

  0
  0
 4. asiakas sanoo:

  Toivottavasti ei mene rahat tililtäkin

  0
  0
 5. Nona T. sanoo:

  Nopea palvelu, lääkäri perehtyi taustoihin OmaKannasta ja kirjoitti pyytämäni reseptin… Edullinen ja toimiva, säästi paljon aikaa ja vaivaa.

  0
  0
 6. L sanoo:

  Rahat meni tililtä, mutta kukaan ei vastannut chatissa.

  0
  0
 7. Kikka sanoo:

  Ei kuulunut vastausta.

  0
  0
 8. Pekka sanoo:

  Ei toimi

  0
  0
 9. Milla sanoo:

  Ei uusinut reseptiä, mutta maksu meni

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *