Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Sisuste peltoniemi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Sisuste peltoniemi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Sisuste peltoniemi kokemuksesi

Sisuste peltoniemi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Sisuste peltoniemi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Sisuste peltoniemi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Nordic green energy kokemuksia

Sanoivat puhelimessa, että sähkön hinta on 4,85 senttiä /kwh. Sopimuksessa luki, että spot sähkön hinta+ 4,85 senttiä/kwh. Toisilla spot sähkön hinnan... Lue lisää

Nopsa polkupyörä kokemuksia

Hej Jag köpte en Nopsa cykel för ett år sedan och den rostar. Jag trodde att man skall använda Nopsa cykeln utomhus!!!!! (Suomennos: Hei Ostin Nopsa-p... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Sisuste peltoniemi kokemuksellesi

Voit valita Sisuste peltoniemi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Sisuste peltoniemi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Sisuste peltoniemi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Sisuste peltoniemi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Sisuste peltoniemi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Sisuste peltoniemi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Dagsmark koiranruoka kokemuksia

Olen antanut pienelle, alle 5 kg koiralle Laihia nappuloita. Alussa olivat sopivan pieniä, kunnes yhtäkkiä muuttuivat niin, että pussissa oli erikokoi... Lue lisää

Menevä taksi kokemuksia

Tilasin eilen taksin Karjaan Rautatie asemalta kotiin (matkaa 3,4 km) illalla. Tilausta tehdessäni kysyttiin jos haluan kiinteän hinnan 25 e vai mennä... Lue lisää

Mielipiteesi Sisuste peltoniemi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Sisuste peltoniemi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Sisuste peltoniemi asiasta.

Sisuste peltoniemi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Sisuste peltoniemi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Sisuste peltoniemi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Sisuste peltoniemi kokemuksia

99 kommenttia

 1. Riinis sanoo:

  Sänky ei saapunut 5kk aikana. Selityksiä riittää joka lähtöön. Lopulta edes asiakkaan yhteydenottopyyntöihin ei vastata. Kauppoja ei saada purettua vaikka toimitus aika on aivan käsittämättömän kohtuuton. Luvattu toimitus ennen juhannusta ja kohta on lokakuun puoliväli.

  5
  0
 2. Sängyn tarvitsia sanoo:

  6kk kaupanteosta ja sänkyä ei edelleenkään saatu. Ei vastata yhteydenottoihin ja silloin kun vastattiin oli vastaukset ympäripyöreitä. Jatkuvasti samanlaiset tarjoukset joihin haksahdimme pyörivät. Ei voi suositella

  6
  2
 3. Jens sanoo:

  Asiakaspalvelu hunajaisen ystävällistä siihen saakka kun kaupat on tehty. Sen jälkeen asiakas eikä sängyn toimitusaika enää heitä kiinnosta. Välttäkää!

  5
  0
 4. Odottajan aika on pitkä sanoo:

  En suosittele sängyn hankintaa tuosta kaupasta. Sai pelätä saako maksamaansa sänkyä tai maksamiaan rahoja ikinä. Tilaus toimitettiin kuitenkin perille juuri tuommoiset puoli vuotta sen jälkeen kun 50 % käsiraha oli maksettu. Sängyn perään sai soitella ja kirjoitella monta kertaa.

  4
  0
 5. Ei näy sanoo:

  Kohta mennyt 5kk sängyn tilauksesta ja ei näy, eikä kuulu. Heinäkuu 2021 Tilattu.

  5
  0
 6. Marika sanoo:

  Sänky tilattu 24.07.2021. Arvioitu toimitusaika syyskuun loppu – lokakuu. Tänään on 24.11.21. Puheluihin ei vastata. Kertoisivat edes rehellisen toimitusajan.

  4
  0
 7. Selkäkipuinen kiittää sanoo:

  Heinäkuussa myös tilattu sänky ja nyt marraskuun lopussa ei edelleenkään mitään tietoa sängystä. Ei hyvä juttu todellakaan. Luvattiin tilatessa 6-8 viikkoa toimitusajaksi. Tehtaalla viivästyksiä kuulemma ja ei osattu sanoa tarkempaa.

  4
  0
 8. Kaarina sanoo:

  Sohva tilattiin 2020 keväällä. Kaupat purettiin puolen vuoden kuluttua, kun sohvaa ei kuulunut. Vuoden kuluttua tilaamisesta saatiin rahat takaisin kuluttaja-asiamiehen avustuksella. Lopulta eivät vastanneet puheluihin tai muihin yhteydenottoihin.

  4
  0
 9. Jatkuvat sänkytarjoukset ko. yrityksellä???? sanoo:

  En suosittele. Luvattu toimitusaika ei pidä, asiasta ei infota, puheluihin ei vastata. Erittäin ylimielistä kohtelua asiakasta kohtaan. Nolla tähteä, ei jatkoon!

  4
  0
 10. Ehkä tulee ehkä ei. sanoo:

  Heinäkuun alussa tilattu sänky ja nyt 24.12.2021. Sänkyä ei näy eikä kuulu.

  4
  0
 11. Tim Juurimo sanoo:

  Sänkyä tilattaessa sovittu, että maksu vasta toimituksen jälkeen. Nyt maksua karhuaa jo kaksi erillistä pankkia, -siis KAKSI. Samasta sängystä, sänkyä ei tosin näy eikä kuulu. Ei vastata puhelimeen, eikä sähköpostiviesteihin. KÄSITTÄMÄTTÖMÄN LUOKATONTA TOIMINTAA!!

  5
  0
 12. Sanna Lehtinen sanoo:

  Vahva suositus! Mainoksen uhreina päädyimme tilaamaan moottorisängyn kokeilemattakin. Pitkistä toimitusaika kirjoituksista huolimatta sänky saapui 2.5 kk odottelun jälkeen ja ylitti kaikki odotuksemme!

  3
  5
 13. Marko sanoo:

  Sängyt erinomaisia pieni miinus vastausaikojen hitaudesta.

  2
  4
 14. Tiina ja Esa sanoo:

  Yli 30 vuoden ajan olemme ostaneet kaikki huonekalut Sisuste-Peltoniemeltä, niin Lammilta kun pääkaupunkiseudulta. Kaikki tuotteet aina sovitusti kotiinkuljetettuna.

  3
  5
 15. Katriina sanoo:

  Ala-arvoista asiakaspalvelua sen jälkeen kun kaupat on tehty. Kukaan ei vastaa viesteihin ja sänkyä ei kuulu eikä näy kuten piti. Koko homma on aivan sekaisin eli en voi kehua tähän mennessä koko yritystä. Harmi, sillä tj nuori kaveri oli todella ystävällinen mutta siihen se sitten jäi. Nyt odotetaan, että maksetaan sänky vaikka sitä ei vielä ole edes tehty ja sen tulosta ei kukaan tiedä mitään. Tilattu marraskuun alussa 2021, piti tulla tammikuussa 2022 ja nyt kaksi viikkoa sitten tuli kirje, missä selitellään sitä sun tätä ongelmaa ja koronaa syyksi. Kaupan purku menossa mutta kaveri ei edes tiennyt mikä on kuluttasuojalaki? Harmittaa heidän puolesta koko juttu!

  8
  0
 16. JLindroos sanoo:

  Harmittaa kun en googlettanut Sisuste Peltoniemeä ennenkuin menin tilaamaan sängyn. Sähköposteihin ei vastata, luvataan soittaa takaisin mutta mitään ei kuulu. Yhteyttä et saa ellet laita puhelinnnumetia piiloon kun soitat tuonne.
  Todella paha mieli ja stressi näin törkeästä käytöksestä asiakasta kohtaan.

  8
  0
 17. Kalle ja Niina sanoo:

  Elokuussa – 21 tilattu 2500€ sänky, helmikuussa – 22 ei ole sänkyä näkynyt eikö kuulunut! Kerran on tullut joku selittely soitto.
  Onneksemme maksu Resurs Bank kautta ja vasta maksettu muutaman satanen. Se on onni onnettomuudessa.

  8
  0
 18. M&T sanoo:

  Tässä meidän kokemus! tilattiin sänky 2.9-21 piti tulla marraskuun lopulla ei tullut ,käytiin kyselemässä ei voinut luvata muuta menis tammikuulle, käytiin taas kyselemässä. luvattiin taas tammikuussa että tulee soitto sit meni taas viikko ja käytiin sit sanottiin että se on jo tulossa turkuun tammikuun lopussa .Että ne soittaa helmikuun alussa . meni viikko ja taas käytiin ja meille sanottiin ettei ne tiedä milloin toimitetaan . tänään on 15.02-22 eikä puhelin soittoa kuulu eikä sänkyä, että vähän epäilyttää tuleeko ollenkaan . Myymälässä myyvät sänkyjä pois Kirjoittelen kun sänky tulee…..

  7
  0
 19. M&T sanoo:

  16.02-22 Ottivat yhteyttä että sänky o tulossa ja17.02-22 perjantaina tuli sänky sovittuna aikana tosi mielyttävät nuoret miehet toi sisään kasasivat ja vei vanhan pois Että tosi tyytyväisiä ollaan nyt kun kaikki kunossa !.

  3
  3
 20. Ellu sanoo:

  Kamala paikka, ei voi suositella. Sänky tilattu heinäkuu 21 ja luvattu syyskuuksi, ei näkynyt eikä kuulunut. Vaikea saada heitä kiinni tai mitään vastausta mihinkään. Lupaa tyhjiä. Helmikuu 22 loppukuu sänky tuli, mutta ei oo se mitä tilattiin katotaan mikä sota tästä tulee

  5
  0
 21. Matti sanoo:

  Tilattiin sänky syyskuun alussa, luvattu marraskuun loppuun, eipä kuulunut, joulukuun puolen väli paikkeilla kyselin, ei tietoa milloin tulee, lupadivat olla yhteydessä kun tulee varastoon. Helmikuun 22 puoleen väliin ei kuulunut mitään, peruin kaupan olennaisen viivästymisen johdosta ja odotin 2 viikkoa, ei tietenkään mitään vastausta. Laitoin kuluttajaneuvojan ohjeen mukaan luottokortti yhtiölle korttireklamaation, sain sieltä rahat takaisin. Liike maksaa palautukset vain pakon edessä luottokorttiyhtiöille. Surullista toimintaa.

  5
  0
 22. Surkea kauppa sanoo:

  Sängyn toimitusaika noin 5kk (piti olla 6-8vk), mutta nyt 9kk jälkeen vieläkään emme ole saaneet petarin suojusta ja aluslakanaa. Ei voi suositella. Ei minkäänlaista asiakaspalvelua. Antaisin nolla tähteä jos mahdollista

  4
  0
 23. Pettynyt sanoo:

  Vantaan Jumbosta marraskuussa tehty kaupat myydään mutta ei toimiteta sovitussa ajassa selityksiä selitysten perään sanan helinää ja yhteydenpito lopahtanut kokonaan. Karsea pettymys

  4
  0
 24. Jälleen yksi sanoo:

  Tilasin sängyn tammikuussa 2022. Kun kyselin toimitusajasta kerrottiin, että se tulee viivästymään tehtaan ruuhkan ja komponenttipulan takia. Ja että ilmoittavat, kun tietävät milloin sänky olisi mahdollisesti tulossa. Kun vaadin kaupan purkua, olikin sänky tulossa aikaisemman arvion mukaan. Mutta sanokaa mun sanoneen;
  En tule sänkyä tuolloin näkemään. En ole maksanut vielä sänkyä ja tähän vedoten haluan purkaa kaupan = en olisi ikinä ostanut tuotetta, jonka toimitusaikaa ei voida sanoa millään tasolla + myytiin isolla alennuksella erätuotteena mikä oli täyttä potaskaa sekin. Kieltäytyivät kaupan purusta, koska liikkeestä ostetulla tuotteella ei kuulemma heidän mukaansa ole kuluttajasuojalain mukaista kaupan purku oikeutta. Ihme touhua! Nyt pitää koittaa pikaisesti purkaa kauppa ennenkuin laskutus alkaa pyöriä, koska kokemuksia näemmä on paljon joko niin, että tuotetta ei koskaan ole tullut tai sitten myöhässä toimitettu tuote ei ole sitä mitä on ostanut. Huhhuh, kiertäkää kaukaa!

  4
  0
 25. Nimim. Hieman sieppaa sanoo:

  Sängyn toimitusaika puoli vuotta luvatun 2kk sijasta. Sängyn pääty väärä – ei osata sanoa kauanko kestää että saan oikean tilalle. ”Ei missään nimessä mene puolta vuotta”, väittävät. Saas nähdä.

  Kaupan päälle luvattuja lakanoita ei saada millään toimitettua. Ei edes anneta toimitusarviota.

  4 viikon kuluttua toimituksen reklamaatiosta kykenivät toimittamaan tilauksen yhteydessä maksetut patjansuojukset, mutta sain puuvillaisten 150 euron suojusten sijasta polyesteriset halpikset.

  Hyvitykseksi luvattujen 200 euron laadukkaiden peiton ja tyynyt sijasta sain pallokuituiset versiot, joita myydään toisessa suomalaisessa liikkeessä 18€/setti.

  Soittopyyntöihin ei vastata, sähköposteihin ei vastata ja jos joku vastaa asiakaspalvelusta puhelimeen, niin saa kasan kauniita selityksiä.

  Kehotan ehdottomasti välttämään tätä yritystä! En luottaisi yhteenkään lupaukseen laadusta, toimitusajasta tai palvelusta. Kovasti mainostettu kotimaisuuskin tarkoitti vain yrityksen omistajia. Tuote ei ole millään tapaa kotimainen.

  5
  0
 26. Anonyymi sanoo:

  Voi kun olisin lukenut näitä kommentteja ennen tilausta! Komponenttiongelmaa mullekin tarjottiin. Joulukuussa tilattu moottorisängyt, ei näy eikä kuulu.
  Uuden autonkin saa kahdessa kuukaudessa. Nyt pelottaa todella, et rahat meni ja sänky jäi saamatta.

  5
  0
 27. SS sanoo:

  Törkeää käytöstä asiakasta kohtaan reklamaatiotilanteessa. Blokataan asiakas, luuria korvaan… Älkää vaan ostako tuolta mitään!
  Sain lopulta sänkyni reilusti myöhässä. Laadusta ei voi puhua, surkea sänky, mutta en jaksa enää reklamoida näille mistään. Kallis opetus minulle.

  4
  0
 28. Esa sanoo:

  Syyskuussa 21 tilattu sänky, eipä ole vielä näkynyt, oltu kuluttajasuojaan yhteydessä, laitettu viestiä kauppaan että huhtukuu aikaa toimittaa tilatut tavarat, tai muuten puretaan kaupat. Soitettu Resurs pankkiin myös ja sieltäkin laitettu viestiä että olisivat yhteydessä, mutta mitään ei vaan kuulu, välttäkää tätä firmaa kaikin keinoin.

  3
  0
 29. KT sanoo:

  Joulukuussa 2021 tilattu moottorisänky, toimitus luvattu maaliskuussa 2022. Eikä vieläkään (huhtikuu 2022) ole tietoa, milloin sänky oikein tulee. Sähköpostitse maaluskuun alussa vastattu kyselyyn, että komponenttipula viivästyttää valmistusta eikä tietoa, milloin tulee tehtaalta. Harkitsen vakavasti yhteydenottoa kuluttajaviranomaiseen ja kaupan purkua. Kaupan yhteydenpito asiakkaaseen on luokattoman huonoa!

  4
  0
 30. Yksi pettynyt/vihastunut sanoo:

  Syyskuussa 2021 tilasin sängyn. Mitään toimitus aikoja ei ilmoitettu. Kun kyselin lokakuussa sänkyä, luvattiin marras-joulukuun vaihteessa.. ei näkynyt. Soittelin tammikuussa,luvattiin helmi-maaliskuun vaihteessa, ei tullut. Soitin maaliskuun puolessa välissä ja sanoin että toimituspäivämäärä ilmoitettava kuun viimeiseen päivään mennessä tai perun kaupat.. ei tullut toimituspäivää, peruin sähköpostitse kaupan,lupasivat maksujärjestelijälle toimittaa ilmoituksen rahojen takaisin saamiseksi.. homma kesti ja kesti, laittelin sähköpostia uudelleen.. nyt kuukausi kaupan perumisesta Joustolta tuli ilmoitus että tänään perjantaina 29.4 maksavat minulle rahat takaisin, kun olivat saanet maksusuorituksen yritykseltä..

  3
  0
 31. -100 tähteä, jos olisi mahdollista antaa sanoo:

  Tilasin sängyn syyskuussa 2021. Toimitusajan piti olla 2 kuukautta. Liikkeestä ei oltu minuun mitenkään yhteydessä missään vaiheessa. Koska sängylläni ei ollut hirveä hoppu, odotin helmikuulle ennenkuin aloin kyselemään mitään. Lupasivat lähettää tiedon sähköpostitse, kun ovat asian selvittäneet. Kun viikkoon ei ollut kuulunut mitään, soitin taas perään. Edelleenkään eivät pystyneet kertomaan, mikä sänkyni tilanne oli. Kerroin tarvitsevani sen viimeistään huhtikuussa 2022. Lupasivat sen olevan silloin valmis. Odotin muutaman viikon ja soitin taas heille sopiakseni toimituspäivän. Heillä ei edelleenkään ollut mitään tietoa missä tilassa sänkyni oli. Tilauksestani oli kulunut melkein 7 kuukautta. Se riitti minulle ja marssin liikkeeseen purkamaan kaupan. Kaupanpurku sujui ongelmitta ja sain siitä vahvistuksen sähköpostiini. Rahat lupasivat palauttaa viikon sisällä. Rahojapa ei sitten alkanut ilmestymään tililleni (melkein 1500€). Kävimme liikkeessä niitä tiedustelemassa, mutta vastaus oli aina sama: ”Laitamme ne pikaisesti maksuun. Menee muutama pankkipäivä. Pahoittelemme viivästystä.” Lopulta myyjä ei enää vastannut edes soittoihini. Se oli minulle viimeinen niitti. Oli kulunut kuitenkin jo melkein kuukausi kaupanpurusta. Otin yhteyttä kuluttajasuojaan ja siellä osasivat kertoa, että kyseisestä liikkeestä on tullut tämän vuoden aikana paljon valituksia. Heidän käsittääkseen liikkeellä oli taloudellisia ongelmia. Seuraavaksi otin yhteyttä juristiystävääni, joka laati minulle valmiiksi velkomushaasteen. Sen saatuani laitoin liikkeeseen asiasta sähköpostia ja kerroin, että seuraavaksi sinne saapuu haastemies. Kuinka ollakkaan, rahat olivat tunnin päästä tililläni sähköpostin lähettämisestä. Siinä kohtaa ei ollutkaan enää niitä pankkipäiviä olemassa. Voin sanoa, että se firma kannattaa kiertää todella kaukaa, jos ei halua saada itseään todella vihaiseksi ja menettää yöuniaan. Olisin antanut -100 tähteä, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista.

  5
  2
 32. Yksi muiden joukossa sanoo:

  Kaikki aiempien kirjoittajien negatiiviset kokemukset kokeneena ihmettelen kuinka tämä liike saa jatkaa toimintaansa. Tämä on ainut linkki mitä kautta voi antaa palautetta ja kertoa kokemuksista. Peltoniemi on blokannut muut kanavat asiakkaidensa käytöstä. Tähän on syynsä. Tyytyväisiä asiakkaita ei taida montaa olla.
  Monet jättävät myös liikkeen rauhaan heti kun saavat sänkynsä piiiiitkäään odotusajan jälkeen. Paljon jää siis kertomatta. Meillä toimitusaika venyi kohtuuttomaksi, yhteydenotto oli haastavaa enkä ole täysin varma vastaako sänky sitä, mitä mainostetaan. En suosittele kellekkään.

  5
  1
 33. J.O sanoo:

  Sänky tilattu lokakuu -21. Nyt 3.5 -22 ei sänkyä näy ei kuulu. Oltu yhteydessä myyjään, eikä toimitusajoista mitää tietoa. Kaupanpurku edessä kun vain saisi myyjään yhteyden, Resurs Bankiin oltu jo yhteydessä ja maksut jäädytetty toistaiseksi. Älkää tilatko sieltä mitään!! Nolla tähteä!!!

  3
  0
 34. Jorma sanoo:

  Voiko jättää pois myös tuon yhden tähden. Täysin luokaton Putka.

  4
  0
 35. vihainen asiakas sanoo:

  Soitin taas asiakaspalveluun ties monennenko kerran. Yleensä puheluihini ei vastata, eli mun numero lienee ns mustalla listalla. Voi sitä neitokaista, joka sieltä vastasi…. Kyllä hän ymmärtää että minua harmittaa, he on kovin pahoillaan tilanteesta. Luettelin tilinumeroni, pyysin toistamaan. Hän ei pysty nyt palauttamaan, kun Veera hoitaa näitä asioita. Mulle on yksi ja sama, kuka se palauttaja on, kunhan saan rahani takaisin..
  Kerroin saavani Askosta ensi viikolla sängyt, joten mä tarviin mun rahat hyvin pian ja mielellään jo eilen.
  KYLLÄ HEKIN VOI HUOMISELLE MUN SÄNGYN TOIMITTAA!! Ihanko tosi?? että nyt ihan huomiselle tulisi, mitä on 5.5 kk varrottu.( ps. ei muuten tullut, ja arvasin todellakin tämän) Saatoin hieman kiihtyä, kerroin etten huoli heiltä edes puupölkkyä!

  4
  0
 36. TS sanoo:

  Olisi kiva nähdä kommentteja jos joku on pitkän odottelun jälkeen saanut tilaamansa sängyn. Tilasin sängyn heinäkuun 21 lopulla. Itse olen nyt odottanut lähes 10kk ja kuullut niin monet selittelyt. Onneksi itsellä ei ole ollut kiire, mutta kyllä ostajalle pitää totta puhua, jos toimitusongelmia on. Ihmettelen miten pulju voi olla pystyssä jos asiakkaat eivät saa tilaamiaan tuotteita ja kuinka kauan on pystyssä.. tuskin kovin pitkään. Kommentoin tänne jos sänky joskus saapuu.

  4
  0
 37. Jani sanoo:

  Nyt odoteltu omaa sänkyä 5 kuukautta, eikä tuota näy. Reklamaatio tehty kuukausi sitten, eikä heistä kuulu eikä näy mitään. Tänään päästäänkin sitten purkamaan kaupat, katsotaan minkälainen eskalaatio siitä saadaan aikaiseksi. Onneksi ostin sänkyni fiksuna Resurs Bank rahoituksella, niin säästyy sitä kautta monelta harmilta. Älkää jalallannekaan astuko tähän liikkeeseen sisään.

  4
  0
 38. Anonyymi sanoo:

  Sänky tilattu helmikuussa ja toimituksen piti olla huhtikuun ekalla viikolla uuteen asuntoon.
  Oon kysellyt ja vaikka mitä ja on sanottu välillä että sänky jo suomessa ja sit se ei olekaan vaan ruotsissa linjalla vasta tekovaiheessa.
  Nyt sanottiin että menee varmaan heinäkuulle toimitus.
  Kiertäkää kaukaa. Onneks en ole maksanut senttiäkään siitä.

  4
  0
 39. Huh huh sanoo:

  Ensi kuussa tulee vuosi tilauksesta eikä ole sänkyä näkynyt.

  4
  0
 40. Jyri Björninen, piirun alle 6 kk meni. sanoo:

  3.12.2021 kävimme liikkeessä tekemässä kaupat, asiakaspalvelu arveluttavan hyvää ja sovimme toimitusajaksi helmikuun lopun mahdollisesti maaliskuulle. Tuli helmikuun loppu eikä mitään kuulunut, soitin heille eikä siellä vastattu, joten soitin työnumerosta. Hups, vastattiin ilmeisesti oletuksena uusi kauppa, mene ja tiedä. Sain selityksenä komponettipulan ekalla kerralla, maalis-tuokokuussa kävin liikkeessä 7 eri kertaa kun eivät vastanneet email eikä puheluihin, olin myös yhteydessä kuluttajasuojaan. 8 kerran kun kävin liikkeessä toimitus oli tulossa, eipäs tullutkaan vaan ”kuljetusliike” (muka) soitti että auto oli mennyt rikki. Joten ei muuta kuin uudelleen liikkeeseen ja diiba daaba jatkui, 9 kertalla olin tehnyt jo reklamaation ja korvausvaatimuksen kanssa mennessäni liikkeeseen, soitti omistajan poika, ilmeisesti isälleen ja lupasivat sängyn + hyvityksen tilille. Sänky tuli 5 vrk päästä ja syyt alkoivat selvitä, lähetys oli ollut jumissa jossain varastossa, maksamattomien laskujen vuoksi etc.. Kirjoitan nyt tätä tekstiä yli 1 kk sängyn saapumisen jälkeen ja täytyy myöntää, se on todella laadukas sänky ja sain kuin sainkin hyvityksen tililleni. Pistin palautetta koko porukalle, heillä on upeat tuotteet mutta markkinointi on yliampuvaa ja asiakaspalvelu heikkoa, sukupolvenvaihdos ei mene ihan nappiin. Kovasti yrittävät tehdä kauppaa ja tuotteet vaikuttavat laadukkailta, toimitusajat tökkii myös, katteettomat lupaukset syövät uskottavuutta. Loppu kuitenkin hyvin ja en jäänyt huonoille fiiliksille, sänky on todella hyvä, vaikka sen saaminen vaatikin melkoisen ponnistuksen.

  3
  1
 41. Henri Hiekkamies sanoo:

  Tää firma on… Tilattu ja maksettu sänky Joulukuussa 2021 ja toimitusaika 3kk. Ens viikolla on juhannus ja sänkyä ei näy. Eivät suostu perumaan kauppaa, kelatkaa.

  5
  0
 42. Jyri Björninen, lopussa kiitos seisoo. sanoo:

  Tein kaupat 3.12.2021 moottorisängystä, toimitusajaksi sovittiin helmikuun loppu tai mahdollisesti maaliskuu. Ei kuulunut helmi eikä maaliskuussa eikä muuten vastanneet enää puheluihin ei email, piti käydä liikkeessä kyselemässä 9 eri kertaa. Oli komponentti, logistiikka ongelmaa. Saimme sängyn piirun alle 6 ostopäivästä ja lupauksen hyvityksestä, heillä tökkii moni asia, kohtuuttoman pitkät toimitusajat, asiakaspalvelu sekä logistiikka. Nyt kun ollaan nukuttu vuoteessa yli 1 kk täytyy myöntää että on hyvä sänky, kaikesta huolimatta jäi hyvä fiilis kun saimme rahoillemme vastinetta, monen väännön jälkeen. Sukupolvenvaihdos ei mene heillä ihan nappiin ja se kyllä näkyy täälläkin kirjoitteluissa. Loppu hyvin kaikki hyvin, eteenpäin enkä meinaa jäädä moiseen kiinni, elämme kuitenkin vain kerran.

  3
  1
 43. Vahingosta viisastuu??? sanoo:

  Sänky ostettiin joulukuussa -21. Myyjä möi Resurs Bankin Freya Beds rahoituksen samana päivänä eli toimivat luotottajan asiamiehenä. Toimitus luvattiin helmikuu -22. Ei tullut sänkyä. Pistin kyselyä sähköpostilla. Ei vastausta. Soitin useita kertoja, kunnes joku vastasi ja lupasi ilmoittaa pikaisesti mikä on sängyn toimitustilanne. Ei tullut ilmoitusta. Tein reklamaation, jossa vaadin kaupan purkua, jos eivät pysty kertomaan milloin sänky voidaan toimittaa. Samalla huomautin, että olimme sopineet, että sänkyä ei ei makseta ennen kuin sänky on toimitettu ja luoton 1. Erä oli erääntymässä maaliskuun lopussa.

  Sovimme, että liike maksaa ensimmäisen kk-erän hyvityksenä viiveestä ja sänky toimitetaan huhtikuun loppuun mennessä. Eivät maksaneet kk-erää ja huhtikuun alussa Resurs Bankilta tuli karhulasku. Alunperin koroton luotto olikin muuttunut korolliseksi 12,9% korolla ja ostopäivästä juossut korko oli jo luokkaa 130€. Tämä oli tiliehtojen mukaista, mutta eipä ollut tullut luettua pientä printtiä. Lasku korkoineen erääntyi myös maksettavaksi heti. Maksoin tämän ja sain sovittua Resurs Bankin kanssa, että maksamani korot hyvitetään loppulaskussa, koska kulut johtuivat myyjäliikkeen virheestä.

  Sänkyä ei tullut huhtikuussa, eikä mitään ilmoitusta asiasta myyjän puolelta. Kyselin asiasta sähköpostilla. Ei vastausta. Pääsin puhelimella läpi usean soittoyrityksen jälkeen ja kertoivat, että sänky on valmis ja odottaa enää kotiinkuljetusta. Arveli, että menee viikko, mutta ilmoittavat pikaisesti tarkemmasta ajasta. Eivät ilmoittaneet.

  Tässä vaiheessa otin yhteyttä kuluttajansuojaan ja tein reklamaation, jossa vaadin, että sänky toimitetaan 2 viikossa tai kauppa puretaan. En saanut vastausta. Tämän jälkeen kuluttajaneuvonta pyysi myyjää hoitamaan asian ja antoi vielä viikon lisäaikaa. Ei saanut vastausta.

  Soitin Resurs Bankiin ja kerroin tilanteesta. Tili jäädytettiin eli sieltä ei ole tulossa enää laskuja. Hyvittävät maksamani rahat kunhan saavat perittyä ne myyjältä.

  Viikko tästä kyselin Resurs Bankilta mikä on tilanne. Sanoivat, että eivät ole saaneet myyjää kiinni.

  Otin yhteyttä uudelleen kuluttajan suojaan ja kertoivat, että ovat voimattomia liikkeen suhteen. Ehdottivat rikosilmoitusta tai reklamaatiota Resurs Bankiin sillä perusteella, että myyjä on toiminut luoton myöntäjänä asiamiehen roolissa. Tein reklamaation Resurs Bankille. Resurs Bank aikoi hoitaa asian ja palauttaa jo maksamani rahat.

  Suosittelin Resurs Bankille, että purkavat yhteistyökuvion Sisuste Peltoniemen kanssa, koska myyjä mustamaalaa itseään ja Resurs Bankia toiminnallaan.

  Aikaa on mennyt reilu 6kk ostosta ja kauppa on nyt kuitenkin purettu ja odottelen vielä jo maksamiani rahoja Resurs Bankilta.

  Omaan oikeus tajuun ei mahdu, että myyjä myy rahoituksen eli saa rahat kaupasta heti, mutta ei saa toimitettua myymäänsä tuotetta. Riitatilanteessa sitten leikitään kuurupiiloa ja vetkutellaan rahojen palautusta.

  Koska kohtalotovereita tuntuu olevan paljon, pitäisi jonkun organisoida joukkokanne liikettä vastaan. Toki, jos liike on taloudellisessa ahdingossa tämmöinen toiminta voi johtaa konkurssiin, jolloin osa ostajista menettää maksamansa rahat.

  Suosittelen vahvasti, että jos vielä teette kauppaa liikkeen kanssa, niin maksakaa tuotteet vasta ne saatuanne. Jos tämmöinen järjestely ei sovi, niin vaihtakaa liikettä. Itse menin siihen halpaan, että otin korottoman rahoituksen kaupan teon yhteydessä.

  4
  2
 44. Katja sanoo:

  Erittäin ala-arvoista palvelua kyseisellä yrityksellä! Sänky tilattu lokakuussa 2021, toimitus luvattu tammikuussa 2022 ja edelleenkään heinäkuussa 2022 ei sängystä ole tietoakaan. Olen soittanut asiakaspalveluun lukuisia kertoja, laittanut heidän toiveestaan sähköpostia, olen käynyt liikkeessä kaksi kertaa kyselemässä sängyn perään, meihin ei ole oltu kertaakaan yhteydessä yrityksen toimesta. Kun käymme paikan päällä, meihin luvataan olla heti seuraavana päivänä yhteydessä ja kertoa toimitusaikataulu, soittoa ei kuitenkaan kuulu. Nyt asiakaspalvelukaan ei enää vastaa, numero rekisteröityy takaisinsoitto -jonoon joten turha odotella yhteydenottoa. Sitä on alettava selvittelemään että miten kaupanpurku ja rahojen takaisin saaminen onnistuu. Ei mitään hyvää sanottavaa tästä yrityksestä!

  3
  0
 45. Kiertäkää tämä liike sanoo:

  Ostimme sängyn ennen joulua. Sängyn piti tulla helmikuussa tai viimeistään maaliskuussa. Kun laskut alkoivat pyöriä niin olin yhteydessä. Selittelyt alkoivat. Komponenttipula ja jne. Annoin armoa. Odotin noin kuukauden ja olin yhteydessä niin selittely jatkui. Tämän jälkeen puheluihin ei enään vastattu. Soitin työnumerosta niin heti vastasivat. Sänky saapui suomeen viikolla 15 ja meihin ollaan yhteydessä. Ei kuulunut mitään. Viikolla 17 yritin soittaa ja en saanut ketään kiinni. Monien soittojen jälkeen vastattiin ja pahoiteltiin. Nyt luvattiin tyynyt kaupanpäälle. Viikolla 20 oli palkattu joku nainen käymään näitä läpi. Ainoa jolla järkeä päässä. Hän pahoitteli ja sain puhuttua lakanat kauppaan mukaan. Mitään ei kuulunut. Kesäkuussa olimme yhteydessä ja halusin että keskustelut käydään sähköpostilla. Uhkasin perua kaupan. Sänky luvattiin 3.7 viimeistää. Ei tullut, joten marssimme kauppaan. Sänkymme myyjä teki kauppaa liikkeesä ja meidät otti vastaa joku itseään täynnä oleva tyttö. Peruin kaupat niin vastaus oli että vain tj pystyy perumaan kaupan hän soittaa seuraavana päivänä. Ei kuulunut eikä vastannut. Liike ei vastannut. Laitoin sähköpostia ja peruin kaupan kirjallisesti. Resursbankkii ilmoitin niin jäädyttivät tilin. Halusivat myyjältä myös tämän kaupanpurun ilmoituksen. Sanoin että vaikeaa kun eivät vastaa. Soitin omasta numerosta niin eivät vastanneet. Soitin puolison numerosta niin soittivat heti takaisin. Sängyn myyjä oli puhelimessa. Kaupat peruuntui ja sain sähköpostiin vastauksen. Tämän jälkeen tämä tyttö soitti numeroon töykeänä ja kysyi että olette soittaneet. Sanoin että homma kunnossa. Kaksi päivää tästä oli rahat tilillä. Uusi sänky ostettiin Vepsäläiseltä ja siitä alle 24 tuntia tuli viesti että koska sänky tulee. Samalla ostimme sohvan. Sänky joka ostettiin oli 200e kalliimpi mitä peltoniemi myy. Kertoo se jotain kun facebookissa mitää kommentteja ei näy. Kiertäkää polju ja toivottavasti menee nopeesti konkkaa. Loppuu tämä. Suomessa kun kuluttaja ei saa korvausta. Ainoastaan rahat takaisin. En tajua miten tämä on mahdollista.

  4
  0
 46. Vahingosta viisastuu??? sanoo:

  Vihdoin sain maksamani rahat takaisin Resurs Bankista. 7kk kärsimysnäytelmä on nyt ohi.

  Kuluttaja-asiamiehen ohjeet asian hoidolle, jos toimitus venyy ja sänkyjä ei toimiteta:

  1. Kirjallinen reklamaatio Sisuste Peltoniemelle, jossa vaatii kaupan purkua ja pistää purulle määräajan. 1-2 viikkoa riittää määräajaksi.

  2. Kirjallinen reklamaatio luottoyhtiölle luottosopimuksen purusta. Liitteeksi tarvitsevat kopion reklamaatiosta Sisuste Peltoniemelle. Tämän saatuaan purkavat luottosopimuksen ja palauttavat jo mahdollisesti maksetut rahat.

  3
  0
 47. Erica.J sanoo:

  Tuote saapui kotiimme 3 kuukaudessa. Palvelusta kolme tähteä, mutta tuotteesta täydet viisi!

  1
  3
 48. Anu Haavisto sanoo:

  Ikävä kyllä sama huono kokemus kuin monella muulla. Tänään kaupan purku kuluttaja neuvojan ohjeistuksella… Tuote ei tule, eivät vastaa tiedusteluihin ja rahoitus alkaisi pyöriä🥶

  2
  0
 49. Teemu Jokioinen, jr sanoo:

  Tilasin Sisuste Peltoniemeltä sängyn toukokuussa ja ilmoituksen perusteella 5-10 päivän toimitusaika mikä oli meille se deal-maker. Sain heiltä soiton parin viikon jälkeen että todellisuus onkin 2 kuukauden toimitusaika. Purin kaupan ja sen jälkeen firma kadonnut kuin pieru Saharaan. Asia on nyt perinnässä meidän osaltamme. Sääli, hieno pitkänlinjan firma missä nykyjohto sössinyt kunnolla. EI hyvää brändikuvaa!!

  2
  0
 50. Frank Lopez sanoo:

  Facebookissa tuli yrityksen mainos vastaan, oltuani yhteydessä liikkeeseen ja luettuani näitä kommentteja kysyin sängystä ja sen toimitusajasta tuli vain epämääräistä selittelyä. Kuulemma sänkyä ei saa laskulle lainkaan vaan puolet tulisi maksaa yritykselle tuotteesta jonka toimituksesta ei ole mitään tietoa. En sitten näin ollen uskaltanut tehdä tilausta, enkä tee.

  2
  1
 51. Sofia Virtanen sanoo:

  Päädyimme ostamaan sängyn Sisuste-Peltoniemeltä, sillä vanhempani tuntevat tämän yrityksen jo vuosikymmenien takaa. Luotin heidän sanaan enemmän kuin mainoksiin tai kirjoituksiin. Olin myös varautunut pidemmäksi menevään toimitusaikaan. Myös vanhempani sanoivat että voit kyllä luottaa siihenkin, että mikäli joudun ”pitkän viiveen porukkaan”, lopulta sängyn kuitenkin saat. No me asumme kaukana, joten sängyn kokeilu ei ollut mahdollista, myyjä ”nuorempi polvi” kuitenkin puhelimessa auttoi meitä vähintäänkin kiitettävästi. Valitsimme melko arvokkaan moottorisängyn, onhan se pitkän aikavälin sijoitus. Meidän sänky tuli lopulta nopeammin kun alkujaan oli sovittuna! Moottorin käyttöä en osaa vielä hyödyntää täysin. Iltaisin kirjaa lukiessa kyllä hyvä kapistus. Pienille se tuntuu olevan suurta hupia! Iltasatu luetaan kuulemma jatkossa vaan mamman sängyssä (lue: säädellään säätöjä)!🙄👍😁😃 muumilaakson tarinat muuttuu totisesti jännittäviksi, kun sänkykin liikkuu. Annan täydet viisi tähteä. Palveleva ja myös moneen erikoisempaan pyyntöön taipuva pieni huonekalukauppa. Pitkän linjan perheyritys.

  4
  3
 52. Carlos sanoo:

  Olemme tyytyväisiä! Kaikki hoitui lopulta sovitun mukaisesti. Sänky on erinomaisesti tehty, laadukas ja hinta oli ylivoimaisesti edullisin verrattuna mihin tahansa vastaavaan. Täydellinen valinta. Suosittelemme!

  4
  2
 53. no problem sanoo:

  Uusi tuotanto kulkee täysin ajallaan! Kokemusta on!

  1
  2
 54. Nimetön sanoo:

  Ensi kuussa tulee VUOSI täyteen kun sänky tilattiin ja vieläkään sitä ei ole meillä. Kaikenmaailman meriselityksiä kerrotaan jos saadaankin yhteyttä asiakaspalveluun. Mm. ”Yksi osa puuttuu enään mut saadaan se viikolla 13-14”. Liikkeessäkin vantaalla ollaan nyt kaksi kertaa käyty ja homma ei etene mihinkään. Nyt ollaan otettu asiamieheen yhteyttä. Älää ikinä ostako mitään tuolta.

  4
  1
 55. Pirjo Helle sanoo:

  Sänky tilattu maksettu kokonaan 30.5.2022. Piti tulla heinäkuun loppuun mennessä, mutta eipä ole näkynyt. Puhelimeen sentään vastasivat ja syyksi ilmoittivat uusitun asiakaspalvelun ruuhkaa. Sähköpostiin ei vastata ja kaupan purkuun / rahan palautukseen ei oteta kantaa. Näyttää vahvasti siltä, että 2234,00 euroa on hävitty. Kiertäkää kaukaa tämä firma!

  6
  0
 56. Maaria N. sanoo:

  Kesäkuussa tehty tilaus – ja se tuli toimitettuna kotiin viime viikolla. Nämä myöhästyneet tuotteet taitavat olla suurelta osin isojen erien, nimenomaan vanhempien kampanjoiden tavaraa?
  Syynä voi olla yritykseen sisäänoston hinnatkin. Joka tapauksessa harmi juttu kun näin laadukkaita sänkyjä ei ole meidän perheessä ollut ikinä, että osa on mennyt pitkäksi. Toivottavasti jokainen sängyn silti saa. Varmuuden vuoksi maksettiin mekin rahoituksella. Oli pieni epäilys. Siihen ei jäänyt meillä tällä kertaa aihetta. Pelaa varman päälle ja osta kortilla jossa ostoturva. Ja ota huomioon mahdollisesti pidempi toimitusaika! Tässäpä nämä vinkit.

  3
  2
 57. Karoliina Tampereelta sanoo:

  Ensimmäistä kertaa menimme käymään Flamingon myymälässä lomareissun yhteydessä. Mentiin vain katselemaan ja vähän tutustumaan. Sen sitten tietää mitä siinä käy, kun pääsee ihania sänkyjä kokeilemaan. Kotona oleva rupsahtanut jenkkisänky ei enää juuri houkutellut. Olemme useamman vuoden kierrellyt eri liikkeissä. Aina on jäänyt jotakin uupumaan, jos ei muuta niin rahaa meiltä! Ollaan käyty isotkin merkkiliikkeet, mutta kun hinta lähtee 10te eteenpäin on se auttamatta meille liikaa. Peltoniemen valikoimasta löytyi lähes täydellinen sänky. Mieheni vain on tavalliseen sänkyyn liian pitkä. Tämäkin tuo haasteensa. Ei olisi kuulemma ongelma muuttaa sängyn mittaa sopivammaksi, jotta se olisi meille se täydellinen. Hintaa tuli tottakai lisää tästä, mutta ei mitenkään kohtuuttomasti. Niin siinä kävi, että kaupat tehtiin saman tien jonka jälkeen nukuttiin hotellissa yö ja sanoin, että se meidän uusi sänky on tätä parempi! Toimitusajaksi oli sovittuna noin 3kk. Sänky saapui meille piirun alle 3kk. Samalla olin lukenut toisten pitkistä toimituksista ja mietin jo, että mitähän tässä käy. Todella hienoa, että aikataulu piti ja me saimme juuri meille oikeesti maailman parhaan sängyn. Käykää ihmiset koenukkumassa siellä Uni-Studiossa näitä sänkyjä. Meillä on vain hyvää sanottavaa sängyn materiaalista ja muustakin.

  4
  2
 58. Oikea Pohajalainen ei petkuta sanoo:

  Sänky tilattu Tammikuussa -22 eikä vieläkään (14.8.-22) tietoa toimituksesta.Olen ollut yhteydessä kuluttaja-asiamieheen ja tehnyt reklamaation ja sen jälkeen kaupanperuutusilmoituksen mitään vastausta en ole saanut. Resurs Bankille lähettänyt luotonperuuttamis ilmoituksen. Samaan aikaan firma facesivuilla mainostaa 8kpl erää tai varastontyhjennystä ko.sängystä. Mitään eriä ekä varastossa olevia sänkyjä ei ole. Miksei tätä saada kuriin.

  6
  2
 59. Opiskelijan äitee sanoo:

  Hei, meillä tuleva opiskelija tarvitsi kiire aikataululla uuden sängyn ”opiskelija boxiinsa”. Kahdessa viikossa saatiin lähivarastotuote perille. Jos on akuutti tarve kertokaa se! Sänkyjä löytyi heti toimitukseen. Ei ehkä niitä hienompia mutta perus sänkyjä kyllä ja hyvällä laadulla tämäkin.🙂

  2
  2
 60. Pertsa sanoo:

  Tuote viivästyi. Laadukas sänky.

  2
  2
 61. Henna sanoo:

  Olemme saavuttaneen jo vuosipäivän tämän firman kanssa. Sänky tilattu vuosi sitten elokuussa ja ei näy ei kuulu sänkyä vieläkään näin elokuun 2022 lopussa. Ja firma ei vastaa yhteydenottoihin. Tässä välissä kyllä kuultu ne sadat selitykset…

  4
  0
 62. Ainotar sanoo:

  Pitkä odotus takana.. Satuin tilaamaan sängyn erästä jota ilmeisesti oli myyty enempi kun oli toimittaa ajallaan. Sängyn oon saanut perille. Tässä vasta nukkuneena ymmärtää mitä on hyvä sänky. Kannatti odottaa!! mutta tiedon kulku oli olematonta.. Ei ihme että jollain on hermo pettänyt. SÄNKY ON BUENO!
  Annan tähdet sängylle en niinkään muuten..

  5
  2
 63. Sari sanoo:

  Samat kokemukset kuin muilla… tilasin kolme valaisinta ja maksoin samantien, onneksi luottokortilla. Valaisimia piti olla varastossa ja toimitusajan 4-5 päivää.
  Tilauksesta nyt yli kuukausi. Sähköposteihin ei vastata, olen lähettänyt lukuisia. Nettisivuilla annettuun palautteeseen ei vastata, lukuisia lähetetty. Asiakaspalvelu ei ole vastannut puhelimeen kertaakaan, joko automaatti lyö luurin korvaan tai tiedote kertoo asiakaspalvelun olevan suljettu – olen soittanut päivittäin kolmen viikon ajan.

  Varasin ilmaisen sisustussuunnitteluajan ja yllätyksekseni minulle soitettiin viikko sitten. Luvattiin selvittää tilaukseni tilannetta ja palata samana päivänä asiaa – no, yllättäen mitään ei taaskaan kuulunut.

  Seuraavaksi sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöön rahojen palauttamiseksi ilmeisesti… Syksy tulee ja pitäisi saada valaisimet.

  2
  0
 64. Aki sanoo:

  Ei voi nollaa tähteä antaa vaikka haluais. Onneksi ”ostettiin”, siis tilattiin sänky heiltä rahoituksella, jonka sain onneksi palauttamaan rahat kun olin tehnyt ensin kuluttaja-asiamiehelle reklamaation ja sen sekä muita lukuisia liitteitä toimittanut rahoitusyhtiöön. Resurs bankille kuitenkin kiitos selvityksestä ja rahojen palautuksesta.
  Tätä huonekkalufirmaa kannattaa välttää kuin ruttoa!

  2
  1
 65. Johanna sanoo:

  Sänky tuli useiden soittojen, sähköpostien ja lopulta kaupan purulla uhkaamisen jälkeen. Sänky ei ollut sitä mitä olin tilannut, surkeaa laatua. Upottava eikä jousisto tunnu tukevalta. Rahat meni hukkaan huonolaatuiseen sänkyyn. Yrityksen Facebook sivuilla samaa sänkymallia myydään myös eri nimellä ja hinnalla. KIERTÄKÄÄ KAUKAA!

  3
  1
 66. jussi sanoo:

  sama toistuu minunkin kohdalla huhtikuussa ostin ja sandanderilla maksanut jo 4 x mutta yksi viesti tuli että pulaa komponenteista ja logistiikasta sanoin että tulen hakeen mutta ei vastausta. ei kuulu mitään ei vastata mihinkään. nyt kerroin sandanderille että onko se mukana katsotaan mitä vastaavat??!! siis rahoituslaitos.
  mutta arvosana ————————eikä yhtään tähteä. muka on perheyritys ja vuosia miten tuolla konseptilla pelaa nytkin freya beds tarjouksia netti täynnä.

  2
  0
 67. Maija ja Reijo sanoo:

  Se Toimitus aika meni totaalisesti pieleen. Vuode on kuitenkin erityisen hyvä nukkka. Tässä mielessä pitkä odotus kyllä ”palkittiin”. Kokemusta on 50 vuoden aikana useista vuoteista tästä tuli mieluisin. Makuasioita nämäkin.

  3
  1
 68. Aki sanoo:

  Ei voi nollaa tähteä antaa vaikka haluais. Onneksi ”ostettiin”, siis tilattiin sänky heiltä rahoituksella, jonka sain onneksi palauttamaan rahat kun olin tehnyt ensin kuluttaja-asiamiehelle reklamaation ja sen sekä muita lukuisia liitteitä toimittanut rahoitusyhtiöön. Resurs bankille kuitenkin kiitos selvityksestä ja rahojen palautuksesta.
  Tätä huonekkalufirmaa kannattaa välttää kuin ruttoa! On jo kuluttaja-asiamiehenkin mustalla listalla. Ei siis vastaa heidänkään yhteydenottoihin.

  3
  0
 69. Marja sanoo:

  Mainostavat isosti Fb:ssa laatusänkyjä, joita on muka enää pari jäljellä ja sitten kun puhelimitse tilaa, käsketään heti maksamaan ja sitten se sänky meneekin Ruotsiin tehtäväksi. Sitten sitä saa odotella ja odotella ja aina kun soittaa sinne, niin luvataan sen tulevan. Sitten kun ei enää voida odottaa ja perutaan tilaus, niin rahoja ei saa takaisin. Ei vastata viesteihin ja jos vastataan puheluun, niin löpistään niitä näitä ja luvataan maksun palautusta. Ei kuulu rahoja takaisin eikä kuluttaja-asiamiehen yhteydenottoihinkaan vastata! Ei olisi uskonut. Yksi tähti on liikaa tuolle puljulle. Välttäkää ihmeessä kauppoja tuon firman kanssa ja ilmoittakaa muillekin asiasta, etteivät lankea.

  3
  2
 70. Juhani sanoo:

  Jos voisin antaisin arvosanaksi 0. Tilasin sängyn helmikuussa 22, arvioitu toimitusaika toukokuussa. Toimitusvaikeuksien ym muiden selitysten kera en viekäkään ole sänkyä saanut. Onni onnettomuudessa myös täällä, että ostin sängyn rahoituksella. Rahoitussopimuksen purkaminen käynnissä Resurs Bankin kanssa. Itse kaupan purkaminen sitten hieman hankalaa kun Peltoniemi ei vastaa mihinkään yhteydenottopyyntöön. Kiertäkää kyseinen liike kaukaa. Tästäkin keissistä saisi oivan jutun Iltalehtiin ja toivottavasti pian meneekin niin saisi Peltoniemi hieman näkyvyyttä lisää.

  3
  0
 71. Tähdistä viis sanoo:

  Tulin antamaan uuden arvostelun nyt asia on niin kun pitää. Peruutan vähän pahoja sanoja. Ei ole tapana yleensä. Hoitivat kuitenkin asian loppuun ja sänky saatiin reklamaatio prosessin ollessa käynnissä. keskustelu oli se mikä ratkaisi. Kun myöntää että nyt on mokattu saa yleensä anteeksi. Niin hellyn minäkin antamaan hyvät tähdet sängylle.
  T. Yhden tähden antaja.

  4
  3
 72. Jaska sanoo:

  Kannattaa ostaa vain valmiita varastossa olevia tuotteita luottokortilla.

  3
  0
 73. Iiris sanoo:

  Hei . Saimme juuri kotiintuotuna oikeat petarit, jotka olimme ostaneet moottorisänkyn kanssa puolivuotta sitten. Kyllä se toimitus tuli sittenkin.

  3
  1
 74. Lissu sanoo:

  Mukavaa henkilökuntaa. Sisuste-Peltoniemeltä saatiin kauniit mittatilausverhot, ostettiin ensimmäiset jo Lammin liikkeestä. Perheen sisäisen ompelijattaren käsialaa. Sydämellinen kiitos Tuijalle.

  4
  3
 75. Pettymys sanoo:

  17.2.2022 tilattu säky. oli kuulemma ruuhkaa ja lupasivat sängyn touko kesäkuun vaihteessa. soittelin heinä elokuun vaihteessa. sänky oli kuulemma jo viimeistelyvaiheessa. jatkoin odottelua…. tein reklamaation ….. annoin 2 viikkoa aikaa. soittivat, ja pyysivät vähän lisä aikaa. myönnyin 2 viikkoa. odottelen vieläkin. nyt on 15.12.2022

  4
  0
 76. Sipe sanoo:

  hyvä sänky

  3
  4
 77. Hermonsa menettänyt sanoo:

  Tähtiä antaisin nolla, jos voisin.

  Sänky tilattu 8/2021 Peltoniemeltä. Eipä ole vieläkään sänkyjä näkynyt/kuulunut. Selityksiä vain selitysten perään.

  En tajua kuinka puolisoni jaksaa edelleen odottaa näitä sänkyjä, joita ei ole olemassakaan.

  Onkos paha nyt odotella sänkyjä sellaiset 15 kk…

  6
  0
 78. Tyytyväinen asiakas sanoo:

  Oikein hyvä on sänky.

  2
  5
 79. Kunhan vain sängyt joskus tulisivat, odotettu 15 kk! sanoo:

  Hyvät on sängyt tällä firmalla. Kunhan vain sängyt joskus tulisivat, odotettu 15 kk!

  8
  0
 80. Taas yx sanoo:

  Ei yhtään tähteä tälle kioskille….
  Monta ristiä kylläkin….

  5
  0
 81. Pirjo sanoo:

  Lopultakin tuli oma sänky. Samaa sanon että hyvät on sängyt, kun vaan tulisivat nopeammin !

  4
  3
 82. Pettynyt sanoo:

  En saanut tilaamani sänkyä ja rahojen palautuskin oli työn takana.

  Kiertäkää kaukaa tämä yritys!

  5
  1
 83. Pahasti pettyneet eläkeläiset sanoo:

  Meidän perheellä samat kokemukset kuin niin monella muullakin. Toukokuussa 2022 erehdyttiin ostamaan ja maksamaan samantien patjat, joustin ja petari. Toimitusaika venyi ja venyi, kävimme Flamingon myymälässä useaan kertaan, mutta tuloksetta. Saimme lokakuussa arvion toimituksesta, sitten asiakaspalvelusta Siiri soitti ja kertoi, että marraskuussa tulee. Ei vaan tullut. Tänään veimme kuluttaja-asiamiehen ohjeella reklamaation ja kaupanpurkukirjeen heille myymälään. Ilmekään ei värähtelyt, kun ottivat kirjeen vastaan ja kuittasivat saaduksi. Näin pääsivät taas yhdestä asiakkaasta eroon ja rahat meiltä todennäköisesti meni hukkaan.

  8
  2
 84. Pahasti pettyneet eläkeläiset sanoo:

  Samaan joukkoon kuulumme, odotomme pelkkiä patjoja puolivuotta, mutta sitten teimme reklamaation ja kaupanpurun. Nähtäväksi jää miten jatkuu. Peltoniemestä on satoja viestejä Suomi24. sivustolla.

  9
  0
 85. John sanoo:

  The new bed is good and high quality. Nice to sleep.

  4
  6
 86. Petri Pohjosesta sanoo:

  Freya Sänky on kyllä laadukas, hyvät patjat. Patja on jämäkkä, pitää kivasti muotonsa eikä ole liian pehmeä. Ei aiheuta allergiaa herkällekään. Huippusänky painavammalle nukkujalle. Meikäläisellä elopainoa puolet enemmän kuin vaimolla joka heinänkorsi.

  Toimitus oli nopea kotiovelle!
  Ei huonoa sanottavaa!

  4
  6
 87. Helena sanoo:

  Viimeisimmässä soitossa asiakaspalvelu lupasi, että sänky toimitetaan tämän vuoden maaliskuussa eli 1 vuoden ja 2 kk:n kuluttua tilauspäivästä! Emme jääneet odottamaan, kuinka käy, näitä lupauksia on ollut vuosi täynnä, sitäpaitsi yrityksen takuu tuotteelle on 0 vuotta. Kauppa on siis onneksi purettu ja ResursBank palautti rahat. Heidän tuotteensa valmistetaan Virossa.

  3
  4
 88. Selkä rikki sanoo:

  Vielä odotetaan sänkyä. Uusin selitys on, että tällä kertaa ongelmia ei ole sänkyjen kanssa vaan sängynpäädyn tuotannossa. Sepä se onkin ongelmallista. On koronan aiheuttamat ongelmat, sotatilanne, toimitusongelmat ja milloin mikäkin. Ja tosiaan sängyt tilattu jo 8/2021 eli ei paha ”toimitusaika”. Puoliso jaksaa vielä uskoa ihmeisiin eli sänkyjen saapumiseen. Minä en usko. Onneksi sängyt maksettu rahoituksen kautta eli maksetut rahat tulisi saada takaisin.

  2
  0
 89. Hartsa sanoo:

  Älkää ostatko täältä yhtään mitään. Mikään ei tule ajallaan ja tuote pitää maksaa etukäteen. Maksettuasi tuotteen alkaa aivan uskomaton selitysten virta. Minä sain sänkyni 7 kk odottelun jälkeen kun olin muutaman lämmin henkisen keskustelun käynyt puhelimitse. Työkaveri perui kaupan odotettuaan 15 kk sänkyään. ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN TÄSTÄ FIRMASTA.

  2
  0
 90. Roosa Kallio sanoo:

  Myö tilattiin sänky Peltoniemeltä marras/2022, se perillä tammikuu 2023! Sänky vastaa laatua ja on jopa parempi kun mie odotin. Ihan todella hyvä tässä on nukkua, sekä miellyttää silmää. Valittiin sängyn väriksi hieman vaaleanpunaiseen menevä kangas. Ei ole moottorisänky.

  4
  3
 91. Tartsa sanoo:

  Ei tullut sänkyä, ei vastattu puheluihin. Osto 12/21, toimitus luvattu 02-03/22, kauppa purettu 05/22. Vasta 17.10/22 vastattiin puheluun. Rahat luvattiin palauttaa noin 30 päivän sisällä, ei palautettu. Soittivat 16.12/22 kun olin aiemmin ilmoittanut että rahojen on oltava tilillä viimeistään 16.12/22. Lupasivat maksaa tammikuun 2023 aikana ja olla vielä puhelimitse yhteydessä. No, kumpikaan näistä ei toteutunut, toivoin kyllä mutta en uskonut. Sähköposteja lähetetty puolin ja toisin. Eivät ole maksaneet kaikesta huolimatta. Puheet eri kuin teot!

  3
  2
 92. Tartsa sanoo:

  Ei vaan ole rahoja kuulunut. Katsotaan kuis käy! Tähtiä en saanut klikattua. Edelliseen kommenttiini näytti tulevan 5, todellisuudessa annan 0 tähteä!!!!

  2
  1
 93. TIINA sanoo:

  Ostin sängyn Freya Bedsistä ja vaikka toimitus kestikin niin kyllä kannatti odottaa. Unenlaatuni on parantunut huomattavasti ja kuorsaus kuulemma vähentynyt. Kärsin aikaisemmin yöpäänsäryistä, mutta nyt niitä ei ole ollut. Nostin moottorisängyn päätyä noin 10 cm ja uskon että sillä on merkitystä. Illalla on ihana mennä sänkyyn, sänky tuntuu pehmeältä, mutta tukevalta.

  2
  3
 94. Juha sanoo:

  Tilattu 2021 Joulukuussa. 2023 huhtikuussa ei ole tullut sänkyä, eivätkä palauta rahoja. Ihme on että Suomessa voi edelleen tämä firma jatkaa toimintaansa.

  3
  0
 95. Pahasti pettyneet eläkeläiset sanoo:

  Meidän juttu jatkuu 19.3.23. Teimme kaupanpurkuilmoituksen heille ja sitten kun oli viimeinen hetki menossa, että olisimme vieneet asian käräjäoikeuteen, toimitettiin meille patjat. Tosin ei sitä mitä tilattiin, vaan Virolaiset tekeleet. Eikä toimitus ollut muutenkaan tilauksen mukainen, väärän väriset olivat. Patjat yhdistävä huppu tuli jälkitoimituksena ja tietysti väärän kokoinen, väärää kangasta ja väärän värinen. Nyt sitten käymme vääntöä tästä kaikesta ja myymäläkin on hävinnyt Jumbosta, eli ilmeisen mahdoton tehtävä. Joten pysykää hyvät ihmiset kaukana tästä yrityksestä. On tosiaan outoa, ettei heidän toimintaansa puututa.

  3
  0
 96. Nimetön sanoo:

  Myös täällä tilattu 2021 joulukuussa eikä rahoja ole palautettu 2023 maaliskuussa.

  3
  0
 97. Hermot meni sanoo:

  Myös täällä heinäkuussa 2022 tilattu ja maksettu sänky on edelleen matkalla. Tämän yli vuoden kestäneen prosessin aikana minulle on kahden kuukauden välein vakuuteltu sängyn olevan ihan kohta perillä. Vaan eipä ole tullut ei. Syyskuussa -23 tein nyt sitten reklamaation firmalle ja vaadin kaupan purkua ja rahojen palautusta. Mitään vastausta ei tähän mennessä ole vielä kuulunut ja tuskin kuuluukaan.
  Täysin käsittämätöntä toimintaa. Nolla pistettä.

  1
  1
 98. Seppo Korhonen sanoo:

  hyvä sänky !

  2
  1
 99. Varoitus !!! sanoo:

  Mikään ei suju tämän yrityksen kanssa ja sänky on järkyttävän huono! Kammottavan ylimielistä toimintaa!

  0
  1

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *