Sisuste peltoniemi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Sisuste peltoniemi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Sisuste peltoniemi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Sisuste peltoniemi kokemuksesi

Sisuste peltoniemi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Sisuste peltoniemi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Sisuste peltoniemi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Sisuste peltoniemi kokemuksellesi

Voit valita Sisuste peltoniemi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Sisuste peltoniemi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Sisuste peltoniemi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Sisuste peltoniemi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Sisuste peltoniemi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Sisuste peltoniemi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Sisuste peltoniemi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Sisuste peltoniemi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Sisuste peltoniemi asiasta.

Sisuste peltoniemi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Sisuste peltoniemi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Sisuste peltoniemi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Sisuste peltoniemi kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

35 kommenttia

 1. Riinis sanoo:

  Sänky ei saapunut 5kk aikana. Selityksiä riittää joka lähtöön. Lopulta edes asiakkaan yhteydenottopyyntöihin ei vastata. Kauppoja ei saada purettua vaikka toimitus aika on aivan käsittämättömän kohtuuton. Luvattu toimitus ennen juhannusta ja kohta on lokakuun puoliväli.

 2. Sängyn tarvitsia sanoo:

  6kk kaupanteosta ja sänkyä ei edelleenkään saatu. Ei vastata yhteydenottoihin ja silloin kun vastattiin oli vastaukset ympäripyöreitä. Jatkuvasti samanlaiset tarjoukset joihin haksahdimme pyörivät. Ei voi suositella

 3. Jens sanoo:

  Asiakaspalvelu hunajaisen ystävällistä siihen saakka kun kaupat on tehty. Sen jälkeen asiakas eikä sängyn toimitusaika enää heitä kiinnosta. Välttäkää!

 4. Odottajan aika on pitkä sanoo:

  En suosittele sängyn hankintaa tuosta kaupasta. Sai pelätä saako maksamaansa sänkyä tai maksamiaan rahoja ikinä. Tilaus toimitettiin kuitenkin perille juuri tuommoiset puoli vuotta sen jälkeen kun 50 % käsiraha oli maksettu. Sängyn perään sai soitella ja kirjoitella monta kertaa.

 5. Ei näy sanoo:

  Kohta mennyt 5kk sängyn tilauksesta ja ei näy, eikä kuulu. Heinäkuu 2021 Tilattu.

 6. Marika sanoo:

  Sänky tilattu 24.07.2021. Arvioitu toimitusaika syyskuun loppu – lokakuu. Tänään on 24.11.21. Puheluihin ei vastata. Kertoisivat edes rehellisen toimitusajan.

 7. Selkäkipuinen kiittää sanoo:

  Heinäkuussa myös tilattu sänky ja nyt marraskuun lopussa ei edelleenkään mitään tietoa sängystä. Ei hyvä juttu todellakaan. Luvattiin tilatessa 6-8 viikkoa toimitusajaksi. Tehtaalla viivästyksiä kuulemma ja ei osattu sanoa tarkempaa.

 8. Kaarina sanoo:

  Sohva tilattiin 2020 keväällä. Kaupat purettiin puolen vuoden kuluttua, kun sohvaa ei kuulunut. Vuoden kuluttua tilaamisesta saatiin rahat takaisin kuluttaja-asiamiehen avustuksella. Lopulta eivät vastanneet puheluihin tai muihin yhteydenottoihin.

 9. Jatkuvat sänkytarjoukset ko. yrityksellä???? sanoo:

  En suosittele. Luvattu toimitusaika ei pidä, asiasta ei infota, puheluihin ei vastata. Erittäin ylimielistä kohtelua asiakasta kohtaan. Nolla tähteä, ei jatkoon!

 10. Ehkä tulee ehkä ei. sanoo:

  Heinäkuun alussa tilattu sänky ja nyt 24.12.2021. Sänkyä ei näy eikä kuulu.

 11. Tim Juurimo sanoo:

  Sänkyä tilattaessa sovittu, että maksu vasta toimituksen jälkeen. Nyt maksua karhuaa jo kaksi erillistä pankkia, -siis KAKSI. Samasta sängystä, sänkyä ei tosin näy eikä kuulu. Ei vastata puhelimeen, eikä sähköpostiviesteihin. KÄSITTÄMÄTTÖMÄN LUOKATONTA TOIMINTAA!!

 12. Sanna Lehtinen sanoo:

  Vahva suositus! Mainoksen uhreina päädyimme tilaamaan moottorisängyn kokeilemattakin. Pitkistä toimitusaika kirjoituksista huolimatta sänky saapui 2.5 kk odottelun jälkeen ja ylitti kaikki odotuksemme!

 13. Marko sanoo:

  Sängyt erinomaisia pieni miinus vastausaikojen hitaudesta.

 14. Tiina ja Esa sanoo:

  Yli 30 vuoden ajan olemme ostaneet kaikki huonekalut Sisuste-Peltoniemeltä, niin Lammilta kun pääkaupunkiseudulta. Kaikki tuotteet aina sovitusti kotiinkuljetettuna.

 15. Katriina sanoo:

  Ala-arvoista asiakaspalvelua sen jälkeen kun kaupat on tehty. Kukaan ei vastaa viesteihin ja sänkyä ei kuulu eikä näy kuten piti. Koko homma on aivan sekaisin eli en voi kehua tähän mennessä koko yritystä. Harmi, sillä tj nuori kaveri oli todella ystävällinen mutta siihen se sitten jäi. Nyt odotetaan, että maksetaan sänky vaikka sitä ei vielä ole edes tehty ja sen tulosta ei kukaan tiedä mitään. Tilattu marraskuun alussa 2021, piti tulla tammikuussa 2022 ja nyt kaksi viikkoa sitten tuli kirje, missä selitellään sitä sun tätä ongelmaa ja koronaa syyksi. Kaupan purku menossa mutta kaveri ei edes tiennyt mikä on kuluttasuojalaki? Harmittaa heidän puolesta koko juttu!

 16. JLindroos sanoo:

  Harmittaa kun en googlettanut Sisuste Peltoniemeä ennenkuin menin tilaamaan sängyn. Sähköposteihin ei vastata, luvataan soittaa takaisin mutta mitään ei kuulu. Yhteyttä et saa ellet laita puhelinnnumetia piiloon kun soitat tuonne.
  Todella paha mieli ja stressi näin törkeästä käytöksestä asiakasta kohtaan.

 17. Kalle ja Niina sanoo:

  Elokuussa – 21 tilattu 2500€ sänky, helmikuussa – 22 ei ole sänkyä näkynyt eikö kuulunut! Kerran on tullut joku selittely soitto.
  Onneksemme maksu Resurs Bank kautta ja vasta maksettu muutaman satanen. Se on onni onnettomuudessa.

 18. M&T sanoo:

  Tässä meidän kokemus! tilattiin sänky 2.9-21 piti tulla marraskuun lopulla ei tullut ,käytiin kyselemässä ei voinut luvata muuta menis tammikuulle, käytiin taas kyselemässä. luvattiin taas tammikuussa että tulee soitto sit meni taas viikko ja käytiin sit sanottiin että se on jo tulossa turkuun tammikuun lopussa .Että ne soittaa helmikuun alussa . meni viikko ja taas käytiin ja meille sanottiin ettei ne tiedä milloin toimitetaan . tänään on 15.02-22 eikä puhelin soittoa kuulu eikä sänkyä, että vähän epäilyttää tuleeko ollenkaan . Myymälässä myyvät sänkyjä pois Kirjoittelen kun sänky tulee…..

 19. M&T sanoo:

  16.02-22 Ottivat yhteyttä että sänky o tulossa ja17.02-22 perjantaina tuli sänky sovittuna aikana tosi mielyttävät nuoret miehet toi sisään kasasivat ja vei vanhan pois Että tosi tyytyväisiä ollaan nyt kun kaikki kunossa !.

 20. Ellu sanoo:

  Kamala paikka, ei voi suositella. Sänky tilattu heinäkuu 21 ja luvattu syyskuuksi, ei näkynyt eikä kuulunut. Vaikea saada heitä kiinni tai mitään vastausta mihinkään. Lupaa tyhjiä. Helmikuu 22 loppukuu sänky tuli, mutta ei oo se mitä tilattiin katotaan mikä sota tästä tulee

 21. Matti sanoo:

  Tilattiin sänky syyskuun alussa, luvattu marraskuun loppuun, eipä kuulunut, joulukuun puolen väli paikkeilla kyselin, ei tietoa milloin tulee, lupadivat olla yhteydessä kun tulee varastoon. Helmikuun 22 puoleen väliin ei kuulunut mitään, peruin kaupan olennaisen viivästymisen johdosta ja odotin 2 viikkoa, ei tietenkään mitään vastausta. Laitoin kuluttajaneuvojan ohjeen mukaan luottokortti yhtiölle korttireklamaation, sain sieltä rahat takaisin. Liike maksaa palautukset vain pakon edessä luottokorttiyhtiöille. Surullista toimintaa.

 22. Surkea kauppa sanoo:

  Sängyn toimitusaika noin 5kk (piti olla 6-8vk), mutta nyt 9kk jälkeen vieläkään emme ole saaneet petarin suojusta ja aluslakanaa. Ei voi suositella. Ei minkäänlaista asiakaspalvelua. Antaisin nolla tähteä jos mahdollista

 23. Pettynyt sanoo:

  Vantaan Jumbosta marraskuussa tehty kaupat myydään mutta ei toimiteta sovitussa ajassa selityksiä selitysten perään sanan helinää ja yhteydenpito lopahtanut kokonaan. Karsea pettymys

 24. Jälleen yksi sanoo:

  Tilasin sängyn tammikuussa 2022. Kun kyselin toimitusajasta kerrottiin, että se tulee viivästymään tehtaan ruuhkan ja komponenttipulan takia. Ja että ilmoittavat, kun tietävät milloin sänky olisi mahdollisesti tulossa. Kun vaadin kaupan purkua, olikin sänky tulossa aikaisemman arvion mukaan. Mutta sanokaa mun sanoneen;
  En tule sänkyä tuolloin näkemään. En ole maksanut vielä sänkyä ja tähän vedoten haluan purkaa kaupan = en olisi ikinä ostanut tuotetta, jonka toimitusaikaa ei voida sanoa millään tasolla + myytiin isolla alennuksella erätuotteena mikä oli täyttä potaskaa sekin. Kieltäytyivät kaupan purusta, koska liikkeestä ostetulla tuotteella ei kuulemma heidän mukaansa ole kuluttajasuojalain mukaista kaupan purku oikeutta. Ihme touhua! Nyt pitää koittaa pikaisesti purkaa kauppa ennenkuin laskutus alkaa pyöriä, koska kokemuksia näemmä on paljon joko niin, että tuotetta ei koskaan ole tullut tai sitten myöhässä toimitettu tuote ei ole sitä mitä on ostanut. Huhhuh, kiertäkää kaukaa!

 25. Nimim. Hieman sieppaa sanoo:

  Sängyn toimitusaika puoli vuotta luvatun 2kk sijasta. Sängyn pääty väärä – ei osata sanoa kauanko kestää että saan oikean tilalle. ”Ei missään nimessä mene puolta vuotta”, väittävät. Saas nähdä.

  Kaupan päälle luvattuja lakanoita ei saada millään toimitettua. Ei edes anneta toimitusarviota.

  4 viikon kuluttua toimituksen reklamaatiosta kykenivät toimittamaan tilauksen yhteydessä maksetut patjansuojukset, mutta sain puuvillaisten 150 euron suojusten sijasta polyesteriset halpikset.

  Hyvitykseksi luvattujen 200 euron laadukkaiden peiton ja tyynyt sijasta sain pallokuituiset versiot, joita myydään toisessa suomalaisessa liikkeessä 18€/setti.

  Soittopyyntöihin ei vastata, sähköposteihin ei vastata ja jos joku vastaa asiakaspalvelusta puhelimeen, niin saa kasan kauniita selityksiä.

  Kehotan ehdottomasti välttämään tätä yritystä! En luottaisi yhteenkään lupaukseen laadusta, toimitusajasta tai palvelusta. Kovasti mainostettu kotimaisuuskin tarkoitti vain yrityksen omistajia. Tuote ei ole millään tapaa kotimainen.

 26. Anonyymi sanoo:

  Voi kun olisin lukenut näitä kommentteja ennen tilausta! Komponenttiongelmaa mullekin tarjottiin. Joulukuussa tilattu moottorisängyt, ei näy eikä kuulu.
  Uuden autonkin saa kahdessa kuukaudessa. Nyt pelottaa todella, et rahat meni ja sänky jäi saamatta.

 27. SS sanoo:

  Törkeää käytöstä asiakasta kohtaan reklamaatiotilanteessa. Blokataan asiakas, luuria korvaan… Älkää vaan ostako tuolta mitään!
  Sain lopulta sänkyni reilusti myöhässä. Laadusta ei voi puhua, surkea sänky, mutta en jaksa enää reklamoida näille mistään. Kallis opetus minulle.

 28. Esa sanoo:

  Syyskuussa 21 tilattu sänky, eipä ole vielä näkynyt, oltu kuluttajasuojaan yhteydessä, laitettu viestiä kauppaan että huhtukuu aikaa toimittaa tilatut tavarat, tai muuten puretaan kaupat. Soitettu Resurs pankkiin myös ja sieltäkin laitettu viestiä että olisivat yhteydessä, mutta mitään ei vaan kuulu, välttäkää tätä firmaa kaikin keinoin.

 29. KT sanoo:

  Joulukuussa 2021 tilattu moottorisänky, toimitus luvattu maaliskuussa 2022. Eikä vieläkään (huhtikuu 2022) ole tietoa, milloin sänky oikein tulee. Sähköpostitse maaluskuun alussa vastattu kyselyyn, että komponenttipula viivästyttää valmistusta eikä tietoa, milloin tulee tehtaalta. Harkitsen vakavasti yhteydenottoa kuluttajaviranomaiseen ja kaupan purkua. Kaupan yhteydenpito asiakkaaseen on luokattoman huonoa!

 30. Yksi pettynyt/vihastunut sanoo:

  Syyskuussa 2021 tilasin sängyn. Mitään toimitus aikoja ei ilmoitettu. Kun kyselin lokakuussa sänkyä, luvattiin marras-joulukuun vaihteessa.. ei näkynyt. Soittelin tammikuussa,luvattiin helmi-maaliskuun vaihteessa, ei tullut. Soitin maaliskuun puolessa välissä ja sanoin että toimituspäivämäärä ilmoitettava kuun viimeiseen päivään mennessä tai perun kaupat.. ei tullut toimituspäivää, peruin sähköpostitse kaupan,lupasivat maksujärjestelijälle toimittaa ilmoituksen rahojen takaisin saamiseksi.. homma kesti ja kesti, laittelin sähköpostia uudelleen.. nyt kuukausi kaupan perumisesta Joustolta tuli ilmoitus että tänään perjantaina 29.4 maksavat minulle rahat takaisin, kun olivat saanet maksusuorituksen yritykseltä..

 31. -100 tähteä, jos olisi mahdollista antaa sanoo:

  Tilasin sängyn syyskuussa 2021. Toimitusajan piti olla 2 kuukautta. Liikkeestä ei oltu minuun mitenkään yhteydessä missään vaiheessa. Koska sängylläni ei ollut hirveä hoppu, odotin helmikuulle ennenkuin aloin kyselemään mitään. Lupasivat lähettää tiedon sähköpostitse, kun ovat asian selvittäneet. Kun viikkoon ei ollut kuulunut mitään, soitin taas perään. Edelleenkään eivät pystyneet kertomaan, mikä sänkyni tilanne oli. Kerroin tarvitsevani sen viimeistään huhtikuussa 2022. Lupasivat sen olevan silloin valmis. Odotin muutaman viikon ja soitin taas heille sopiakseni toimituspäivän. Heillä ei edelleenkään ollut mitään tietoa missä tilassa sänkyni oli. Tilauksestani oli kulunut melkein 7 kuukautta. Se riitti minulle ja marssin liikkeeseen purkamaan kaupan. Kaupanpurku sujui ongelmitta ja sain siitä vahvistuksen sähköpostiini. Rahat lupasivat palauttaa viikon sisällä. Rahojapa ei sitten alkanut ilmestymään tililleni (melkein 1500€). Kävimme liikkeessä niitä tiedustelemassa, mutta vastaus oli aina sama: ”Laitamme ne pikaisesti maksuun. Menee muutama pankkipäivä. Pahoittelemme viivästystä.” Lopulta myyjä ei enää vastannut edes soittoihini. Se oli minulle viimeinen niitti. Oli kulunut kuitenkin jo melkein kuukausi kaupanpurusta. Otin yhteyttä kuluttajasuojaan ja siellä osasivat kertoa, että kyseisestä liikkeestä on tullut tämän vuoden aikana paljon valituksia. Heidän käsittääkseen liikkeellä oli taloudellisia ongelmia. Seuraavaksi otin yhteyttä juristiystävääni, joka laati minulle valmiiksi velkomushaasteen. Sen saatuani laitoin liikkeeseen asiasta sähköpostia ja kerroin, että seuraavaksi sinne saapuu haastemies. Kuinka ollakkaan, rahat olivat tunnin päästä tililläni sähköpostin lähettämisestä. Siinä kohtaa ei ollutkaan enää niitä pankkipäiviä olemassa. Voin sanoa, että se firma kannattaa kiertää todella kaukaa, jos ei halua saada itseään todella vihaiseksi ja menettää yöuniaan. Olisin antanut -100 tähteä, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista.

 32. Yksi muiden joukossa sanoo:

  Kaikki aiempien kirjoittajien negatiiviset kokemukset kokeneena ihmettelen kuinka tämä liike saa jatkaa toimintaansa. Tämä on ainut linkki mitä kautta voi antaa palautetta ja kertoa kokemuksista. Peltoniemi on blokannut muut kanavat asiakkaidensa käytöstä. Tähän on syynsä. Tyytyväisiä asiakkaita ei taida montaa olla.
  Monet jättävät myös liikkeen rauhaan heti kun saavat sänkynsä piiiiitkäään odotusajan jälkeen. Paljon jää siis kertomatta. Meillä toimitusaika venyi kohtuuttomaksi, yhteydenotto oli haastavaa enkä ole täysin varma vastaako sänky sitä, mitä mainostetaan. En suosittele kellekkään.

 33. J.O sanoo:

  Sänky tilattu lokakuu -21. Nyt 3.5 -22 ei sänkyä näy ei kuulu. Oltu yhteydessä myyjään, eikä toimitusajoista mitää tietoa. Kaupanpurku edessä kun vain saisi myyjään yhteyden, Resurs Bankiin oltu jo yhteydessä ja maksut jäädytetty toistaiseksi. Älkää tilatko sieltä mitään!! Nolla tähteä!!!

 34. Jorma sanoo:

  Voiko jättää pois myös tuon yhden tähden. Täysin luokaton Putka.

 35. vihainen asiakas sanoo:

  Soitin taas asiakaspalveluun ties monennenko kerran. Yleensä puheluihini ei vastata, eli mun numero lienee ns mustalla listalla. Voi sitä neitokaista, joka sieltä vastasi…. Kyllä hän ymmärtää että minua harmittaa, he on kovin pahoillaan tilanteesta. Luettelin tilinumeroni, pyysin toistamaan. Hän ei pysty nyt palauttamaan, kun Veera hoitaa näitä asioita. Mulle on yksi ja sama, kuka se palauttaja on, kunhan saan rahani takaisin..
  Kerroin saavani Askosta ensi viikolla sängyt, joten mä tarviin mun rahat hyvin pian ja mielellään jo eilen.
  KYLLÄ HEKIN VOI HUOMISELLE MUN SÄNGYN TOIMITTAA!! Ihanko tosi?? että nyt ihan huomiselle tulisi, mitä on 5.5 kk varrottu.( ps. ei muuten tullut, ja arvasin todellakin tämän) Saatoin hieman kiihtyä, kerroin etten huoli heiltä edes puupölkkyä!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.