Rekisteri-ja-tietosuojaseloste

Päivitetty 26.6.2020

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

[email protected]

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään käyttäjän kommenttien julkaisemista varten ja asiakasviestintään. Annettuun sähköpostiin toimitetaan ohjeet, joilla henkilö voi osallistua arvontoihin tai muihin sivustolla mainittuihin palveluihin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Mikäli et halua saada meiltä viestejä, tai haluat poistaa julkaisemasi kommentit, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta sähköpostiin [email protected] Julkaistun kommentin muokkaamista tai poistamista varten sinun tulee ilmoittaa kommentin yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Tällä varotoimenpiteellä varmistamme, että olet kommentin luoja.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot kaikista käyttäjistä, jotka ovat jättäneet kommentin lomakkeella:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Käyttäjän antama kommentti

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut luekokemuksia.com sivuston kommenttilomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Tiedot rekisteröidään kotisivujen tietokantaan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään verkkosivuston avulla kerätyistä tiedoista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään tietojärjestelmissä, jotka ovat teknisin keinoin suojattuja. Henkilöillä joilla on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröity voi pyytää tietojensa tarkastusta ja/tai korjausta ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön rekisteriä koskevissa asioissa ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse ([email protected]).

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Tämä tietosuojalauseke on voimassa toistaiseksi 26.6.2020 lukien.

Evästeet ja niiden käyttö

Sivustollamme on käytössä evästeitä joita käytetään mainosten näyttämiseen ja sivuston kehittämiseen. Alla tarkemmat tiedot evästeistä:

EvästeDomainTyyppiKuvaus (ENG)Kuvaus (FIN)Kesto
test_cookie.doubleclick.netAdvertisementThis cookie is set by doubleclick.net. The purpose of the cookie is to determine if the user’s browser supports cookies.Tämän evästeen on asettanut doubleclick.net. Evästeen tarkoituksena on selvittää, tukeeko käyttäjän selain evästeitä.15 minutes
__gads.luekokemuksia.comAnalyticsThis cookie is set by Google and stored under the name dounleclick.com. This cookie is used to track how many times users see a particular advert which helps in measuring the success of the campaign and calculate the revenue generated by the campaign. These cookies can only be read from the domain that it is set on so it will not track any data while browsing through another sites.Tämän evästeen on asettanut Google ja se on tallennettu nimellä dounleclick.com. Tätä evästettä käytetään seuraamaan, kuinka monta kertaa käyttäjät näkevät tietyn ilmoituksen, joka auttaa mittaamaan kampanjan menestystä ja laskemaan kampanjan tuottamat tulot. Nämä evästeet voidaan lukea vain verkkotunnuksesta, johon se on asetettu, joten ne eivät seuraa mitään tietoja selatessaan muita sivustoja.1 year 24 days
__cf_bm.luekokemuksia.comFunctionalThis cookie is set by CloudFlare. The cookie is used to support Cloudflare Bot Management.Tämän evästeen on asettanut CloudFlare. Evästettä käytetään Cloudflare Bot Managementin tukemiseen.30 minutes
__cfduid.cloudflare.comNecessaryThe cookie is used by cdn services like CloudFlare to identify individual clients behind a shared IP address and apply security settings on a per-client basis. It does not correspond to any user ID in the web application and does not store any personally identifiable information.Cdn-palvelut, kuten CloudFlare, käyttävät evästettä yksittäisten asiakkaiden tunnistamiseen jaetun IP-osoitteen takana ja suojausasetusten soveltamiseksi asiakaskohtaisesti. Se ei vastaa mitään verkkosovelluksen käyttäjätunnusta, eikä se tallenna henkilökohtaisia tietoja.

Lisätietoja evästeistä: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan

Voit poistaa evästeitä ja muokata niiden hallintaa internetselaimen asetuksista. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Lisää tietoa evästeiden hallinnasta: http://www.aboutcookies.org/

Googlen mainosevästeet

Google käyttää evästeitä mainoksissa, joita se näyttää yhteistyökumppaniensa sivustoilla, kuten Google-mainoksia näyttävillä tai Googlen hyväksymiin mainosverkostoihin kuuluvilla sivustoilla. Kun käyttäjä vierailee Googlen kumppanin sivustolla, käyttäjän selaimeen voidaan tallentaa eväste.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, myös Google, käyttävät evästeitä. Niiden avulla ne näyttävät mainoksia sellaisten tietojen perusteella, jotka on saatu käyttäjän aiemmista vierailuista sivustollasi tai muilla sivustoilla.

Googlen mainosevästeiden avulla Google ja sen kumppanit voivat näyttää mainoksia käyttäjille niiden tietojen perusteella, jotka on saatu käyttäjien käynneistä sivustollamme ja/tai muilla sivustoilla.

Voit poistaa räätälöidyn mainonnan käytöstä Mainosasetuksissa.

Voit poistaa käytöstä räätälöityyn mainontaan liittyvät kolmannen osapuolen evästeet sivulla www.aboutads.info.