Grundfos scala2 kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Grundfos scala2 kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Grundfos scala2 kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Grundfos scala2 kokemuksesi

Grundfos scala2 kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Grundfos scala2 kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Grundfos scala2 kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Helen sähköyhtiöstä kokemuksia

8 tuntia yrittänyt tavoittaa asiakaspalvelua heidän eri numeroistaan, ei vastausta. Katkaisivat sähköt perjantaina ja nyt 4. Päivä ilman sähköjä ja ke... Lue lisää

Lämpöykkönen kokemuksia

Huoltopyyntö jätetty syyskuun lopussa, soitettu aspaan neljä kertaa, luvattu sieltä että ollaan yhteydessä, mutta mitään ei kuulu. Kohta jäätyy taloss... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Grundfos scala2 kokemuksellesi

Voit valita Grundfos scala2 kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Grundfos scala2 ansaitsee

Kuinka monta tähteä Grundfos scala2 mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Grundfos scala2 kokemuksesi autat muita

Jakamalla Grundfos scala2 kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Grundfos scala2 kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

17.2.2022 tilattu säky. oli kuulemma ruuhkaa ja lupasivat sängyn touko kesäkuun vaihteessa. soittelin heinä elokuun vaihteessa. sänky oli kuulemma jo ... Lue lisää

Virtanen Botique Helsinki kokemuksia

Yritys on valinnut nimen ovelasti: Virtanen Botique Helsinki, mutta sillä ei ole mitään tekemistä edes Suomen kanssa. Sivustojen omistaja on Torontoss... Lue lisää

Mielipiteesi Grundfos scala2 aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Grundfos scala2 on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Grundfos scala2 asiasta.

Grundfos scala2 kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Grundfos scala2 kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Grundfos scala2 kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Grundfos scala2 kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Jussi Toikka sanoo:

  Noin kolmen vuoden käytön jälkeen Scala2 vuotaa.
  Takuun pituudesta ei tietoa.
  Joku tiiviste pitäisi vaihtaa mutta mikä?
  Lienee yleinen vika.

  0
  0
 2. Reijo pajunen sanoo:

  5.7.2017 ostettu SCALA2 3-45 vesiautomaatti hajosi 27.5.2022, eikä korjaamon mukaan laitetta kannata korjata. Vian määrittäminen ei korjaamolla onnistunut, koska laitteen merkkivalo ei ilmoita mitään vikaa.
  Hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan, kun näin arvokas vesiautomaatti ei kestä viittä vuotta vaikka sitä on käytetty vain kesäkuukaudet.

  0
  0
 3. En suosittele! sanoo:

  Neljän vuoden sisään nyt kolmas pumppu hajalla. Ensimmäisessä järjestelmävika, toinen vuoti rungostaan ja aiheutti vesivahingon. Nyt uusi pumppu vuotaa taas rungostaan. Uusin nyt alle 2v vanha. Yhä vain samanlaista tarjoavat tilalle 😵

  0
  0
 4. Putkiasennus J. Leppäkoski sanoo:

  Kaksi kesää käytössä ollut. Pumpun rungossa pieni reikä ja kalvo puhki.
  Käytin tänään pumpun huoltoliikkeessä , sanoivat heitä roskiin.
  Ei kannata korjata!
  Putkiurakoitsijana en suosittele. Pumppu oli omalla mökilläni.

  0
  0
 5. Putki Juki Oy sanoo:

  Takuunalainen scala 2 vuoto rungossa. Ei sitten millään saanut uutta pumppua asiakkaalle, vaikka tukuissa olis ollut pumppuja. Kaksi kuukautta kesti saada uusi pumppu takuuseen.
  kohtuuton aika ja surkeaa asiakaspalvelua.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *