Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Hellolasana.fi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Hellolasana.fi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Hellolasana.fi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Hellolasana.fi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Hellolasana.fi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Kiinteistölakimies kokemuksia

Asiakirjat ja reklamaatiot puutteellisia jo annettujen tietojen osalta, täydennyksestä velotetaan. Liikaa töitä, näkyy laadussa ja maksaa asiakkaalle ... Lue lisää

Mattotukku.fi kokemuksia

Olen puolen vuoden aikana ostanut kaksi mattoa Mattotukusta, ensin ison maton olohuoneeseen ja hieman myöhemmin pitkän käytävämaton. Molemmat hankinna... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Hellolasana.fi kokemuksellesi

Voit valita Hellolasana.fi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Kuinka monta tähteä Hellolasana.fi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Hellolasana.fi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Hellolasana.fi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Hellolasana.fi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Menevä taksi kokemuksia

Tilasin eilen taksin Karjaan Rautatie asemalta kotiin (matkaa 3,4 km) illalla. Tilausta tehdessäni kysyttiin jos haluan kiinteän hinnan 25 e vai mennä... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Jag beställde en vinterjacka 7.12.2021. Den skulle komma inom 14 dagar!!! Senaste uppdateringen är 10.12. 21 i Kina!!! Inget svar på alla mina 4 emil!... Lue lisää

Mielipiteesi Hellolasana.fi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Hellolasana.fi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Hellolasana.fi asiasta.

Hellolasana.fi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Hellolasana.fi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Hellolasana.fi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

72 kommenttia

 1. Pirjo Elijoki sanoo:

  Hellolasana.fi, tai Lasana.fi, yritys joka ilmoittaa lähettävänsä tuotteet ilman postimaksua. Lähettääkin tilauksesi kaikkine tietoineen Kiinaan, yritykselle, johon ei ole itsellä mahdollista vaikuttaa. Kyseinen yritys lähettää tavarat, ja joudut näin maksamaan EUn ulkopuolelta tulevista tuotteista tullauskulut ja alv, jos tuote on yli 20euroa. Tietoja Lasana.fi yrityksestä ei löydy mistään. Eikä sähköposteihin vastailla kovinkaan helposti.

  0
  0
 2. T.J.T sanoo:

  Tilaukseni ”on lähetetty” viisi viikkoa sitten… olisi kiva tietää minne… Kun lähettää emailia vastaus on Kiitos kärsivällisyydestäsi ja toivomme että pakettisi saapuu pian. Voimmeko olla muuten avuksi? En ikinä enää tilaa kyseisestä puljusta mitään ja näyttää siltä etten saa tätäkään tilaustani.

  0
  0
 3. Päivi Houni sanoo:

  Asiakaspalvelu on niin huonoa, että voi sanoa piip.. Olen yrittänyt saada tietoa mistä maasta tilattu tuote tulee ja tuleeko tullimaksuja. Aina sieltä tulee sama s.posti. Pahoittelemme, että tuote ei ole saapunut jne. On varma, että en enää koskaan tilaa sieltä mitään. Tuntuu kyllä siltä, että tilaamani tuote on käyttökelvoton. Sorruin mainokseen.

  0
  0
 4. HH sanoo:

  1kk kengät ollut tulossa, missä ? Ei tietoa
  Aina sama vastaus, kiitos kärsivällisyydestä jne… En koskaan tilaa täältä enää mitään..

  0
  0
 5. Marja sanoo:

  Eipä ole tilaamaani tuotetta saapunut. Klarnalla oli tarkoitus maksaa. Eräpäivä ihan juurikin. En tilaa tuolta kyllä toistamiseen mitään, ikinä.

  0
  0
 6. Marianne Malminen sanoo:

  Tuote tilattu reilu kuukausi sitten. Seurantamerkintä päivittynyt reilu kuukausi sitten yhden kerran. Tiedusteluihin vastaa Google-kääntäjä. Aina samalla viestillä. Ei ikinä enää

  0
  0
 7. Arja S sanoo:

  Mäkin oon tilannu sen vyötäröllä pyöritettävän laitteen, 30.11.21 tilaus lähtenyt.. Eipä näy, kyselin perään, että millä koodilla voin seurata lähetystä… No mitään vastausta en oo saanu..

  0
  0
 8. Terje sanoo:

  EI suositella tilamaan, olen odottanut tuotteita kuukauden.

  0
  0
 9. Johanna sanoo:

  Nolla tähteä tälle pajalle. Asiakaspalvelu aliarvoista eli viesteihin ei vastata kun kysyy maksamansa paketin perään joka ei ole saapunut. Lokakuussa tilattu…

  0
  0
 10. Johanna sanoo:

  Ei tule pakettia mut eipä asiakaspalveluakaan voi kehua…

  0
  0
 11. Helvi sanoo:

  En suosittele siskoni teki tilauksen mutta ei saanutkaan tilausvahvistusta kaksi kuukautta sitten ja klarnalta tuli maksu kehotus vaikka ei ollut saanut ensimmäistäkään laskua ja tuotteita ei ole tullut eikä vastata sähköposteihin kymmeniä lähetetty outo firma enkä saa mitään tietoa mistään onko koko tuotteita ollenkaan ja jos joudut palauttamaan niin saat maksaa palautus maksun ja sit on epä varmaa saatko rahoja takaisin kun ei ole varmaa miten palautat ja minne ne menevät kun ei vastata sähköposteihin eikä voi soittaakaan ja kysellä asiaa ja klarna kyllä perii vaikka palautatkin mutta on epävarmaa ilmoittaako firma klarnalle että on tuotteet palautettu siinäpä kysymys

  0
  0
 12. yx mummeli sanoo:

  Tilasin 21/11-20 laukun,mutta eipä ole vieläkään tullut.Oli viimeinen kerta kun tilaan sieltä mitään

  0
  0
 13. Carina sanoo:

  Tilasin pari puseroa 15.11. Olen saanut tosi monta sähköpostia, mutta ei yksikään puseroa. Tänään on 16.12. Olen lähettänyt 3 viestiä en ole saanut vastauksia… Olen tosi pettynyt. Saanko antaa nolla?

  0
  0
 14. Marza sanoo:

  6viikoa kesti saada kengät. Kaupan purku ei onnistunut. Kengät tulivat Kiinasta. Palautus Kiinaan 38euroa. Odotan nyt palautuslupaa Lasanalta. Äärimmäisen hankalaa ja monimutkaista. Ei koskaan enää Lasanaa.

  0
  0
 15. Patu sanoo:

  Älkää vaan missään nimessä tilatko lasana.fi kyseisestä puljusta mitään! Ei tule ja ei kukaan vastaa kyselyihin. Lasku kyllä tulee jo seuraavana päivänä. Miten tämmönen voi vieläkin toimia kun ihmiset jo parivuotta valittanu!

  0
  0
 16. Aino Södergren sanoo:

  Tilasin kyseiseltä firmalta Keshna -saappaat 16.11.2021. Olen lähettänyt monta viestiä ja muutamiin olen saanutkin vastauksen, juuri tuon samanlaisen, kuin ketjussa mainittu, eli tilaukseni on hyvässä vaiheessa !! Tilauksessani näkyy, että ennakkoilmoitus on lähetetty 16.11, mutta nyt, kun katsoin missä lähetys viipyy, niin lukikin, että ennakkoilmoitus on lähetetty 21.12.2021 ja on Honkongin lentoasemalla . Itse olin siinä uskossa, että saappaat tulevat Suomesta , koska toimitus aika oli 4-7pv . Olen maksanutkin luottokortilla, joten ehkä saan rahani takaisin. En enää kyllä ikinä tilaa LASANASTA mitään. Olisin jo voinut hankkia vastaavat ihan muualta .

  0
  0
 17. Pia sanoo:

  23.11.21 tilattu tuote ei ole tullut tänään 22.12.21. yhteenkään sähköpostiin 4 kpl ei vastattu. Nyt täytyy ottaa Klarna yhteys ja perua maksu. Ikinä enää täältä tilaa mitään. Ihan ihme hommaa. Enkä kyllä suosittele muillekaan.

  0
  0
 18. Reltsu sanoo:

  Yli kk odottanut jo pakettia. En jaksa uskoa että tulee ikinä. Saankohan peruttua tilausta, taikka luottoyhtiön kautta korvausta…? 🤔

  0
  0
 19. Benita Julin sanoo:

  Tässä kanssa taistelen tuon Lasanan kanssa. Ei ole tuotteita näkynyt eikä viesteihin vastata.

  0
  0
 20. Anne sanoo:

  Oletteko huomanneet että Lasanan kaikki nettisivut ovat hävinneet? itsekin odottelen housuja sieltä…. Klarnalla onneksi ostettu ja Klarnalle ilmoitettu että en voi maksaa laskua kun ei mitään tietoa enää koko puljusta…

  0
  0
 21. LS sanoo:

  Marraskuun lopussa tein tilauksen… Lasanasta tuli useampi sähköposti, jossa ”kaikki sujuu oikein hyvin”, mutta pakettia ei ole vielä joulukuun lopussa kuulunut. Tilausta ei pääse seuraamaan, nettisivut ei toimi. Onneksi en maksanut etukäteen. Ongelma raportoitu Klarnalle.
  En suosittele tilaamaan Lasanasta mitään.

  0
  0
 22. Hansu sanoo:

  Olen tilannut jo marraskuun alussa. Mitään ei kuulu, kukaan ei ota asiakaspalvelussa yhteyttä. ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN❗❗❗❗

  0
  0
 23. Riikka sanoo:

  Ei kannata tilata!! Mulla tuli osa tuotteista 2kk kuluttua tilauksesta. Laitoin myös kyselyjä perään, mutta ei mitään vastausta.. Ei mitään tietoa tuleeko lasten magneetti lelu ikinä, toivottavasti ei.. Tosi surkeeta laatua!!

  0
  0
 24. Hugo sanoo:

  Tilasin kanssa tuotteen, mutta ei ole kuulunu mitään ja posteihin ei vastata. Sivutkin on hävinnyt. Onneksi maksu Klarnan kautta.

  0
  0
 25. Tuire sanoo:

  Älkää sortuko lasanaan. Ovat nyt vaihtaneet nimen kun laitoin painavaa palautetta. Tuotteiden saapuminen kesti liki 2kk. Ja kaukana siitä mitä pitäisi tuotteen olla.

  0
  0
 26. Arja sanoo:

  Tilasin Lasanalta legginsit 26.11.2021 ja nyt olen yrittänyt ottaa yhteyttä kyseiseen yritykseen sähköpostitse, mutta tuloksetta. Ei vastauksia ja seuranta koodit ei tuota tulosta. Tästä yrityksestä ei kannata tilata mitään.
  Klarnalla maksettu saa nähdä saanko rahoja takaisin.

  0
  0
 27. Päivi sanoo:

  Tilaus tuli lähes 2 kk:n kuluttua (tilattu 5.11.21, tuli joulukuun viimeisellä viikolla), muttei vastannut luvattua: L-koon housut olivat Suomessa kokoa S.

  0
  0
 28. Pola sanoo:

  Tilaamani tuote luvattiin nopealla toimituksella. Kesti kuitenkin viikkoja. Viesteihin ei vastattu ja nettisivut hävinneet…
  Vihdoinkin tuote tuli ja oli rihkamaa…
  Haluan palauttaa tuotteen mutta ei hyväksy osoitetta joka oli paketin mukana. Outo juttu…

  0
  0
 29. Vera sanoo:

  Pitää tehdä ilmoitus Kuluttajasuoja asiamiehelle. Tilasin kengät 23.11.2021. Koko ajan tiedusteluihin satuiltiin …Kohta tulee, ei ole vielä tänään 3.1.2022 paketti saapunut. Peruutin tilaukseni sähköpostilla 17.12. Vastausta en saanut. Mun lähetyksellä piti olla NOPEA TOIMITUSTAPA.🤣😅.Soitin Klarnalle, eivät yllättyneet, eli joku muukin on soittanut…Nolla tähteä.

  0
  0
 30. mimmi sanoo:

  Samat kokemukset kuin Veralla. Tilasin nahkarepun 17.11.2021 viikon-kahden toimitusajalla. Ainoa tieto jonka sain tilausvahvistuksessa oli, että tuote on lähtenyt 18.11. , annettu rahtiseuranta ei toiminut. Ihan muutaman kerran muistutin ja ennen joulua jopa viimein sain vastauksen ja pahoittelut, ettei tilaus ole tullut. Olin onneksi laittanut Klarnan laskun odotustilaan. 02.01. sain postin ilmoituksen, paketti oli noudettavissa. Nahkainen reppuni oli yllättävästi muuttunut matkalla keinonahkaiseksi – reklamoin asiasta, vielä ei ole vastattu – Klarnaan tein selvityksen, enkä maksa laskua. Toinen vastaava jota kannattaa varoa Tuomo eu

  0
  0
 31. tu sanoo:

  Nettisivut kadonneet. Tilausta ei voi seurata.

  0
  0
 32. Vinette sanoo:

  Jag beställde en vinterjacka 7.12.2021. Den skulle komma inom 14 dagar!!! Senaste uppdateringen är 10.12. 21 i Kina!!! Inget svar på alla mina 4 emil!!! Fortfarande har jag inte fått mitt paket!! Senaste svaret var ett emil 22.12. Om att paketet var på väg!!! Dock har jag inte fått något paket!! Aldrig mer, att jag beställer något från detta företag!!!! Går inte att lita på vad dom säger!!! 😡
  (Suomennos: Tilasin talvitakin 7.12.2021. Sen pitäisi saapua 14 päivän kuluessa!!!! Viimeisin päivitys on 10.12. 21 Kiinassa!!!!! Ei vastausta kaikkiin minun 4 emil!!!! En ole vieläkään saanut pakettiani!!!! Viimeinen vastaus oli sähköpostiviesti 22.12., jossa todettiin, että paketti oli matkalla!!!!! En ole kuitenkaan saanut mitään pakettia!!! En koskaan enää tilaa mitään tältä yritykseltä!!!! Ei voi luottaa siihen, mitä he sanovat!!!! 😡)

  0
  0
 33. Minä itte sanoo:

  Sain lopultakin tilaamani laukun. Piti olla nahkainen…keino- sana unohtunut. Laukku kuitenkin hyvin tehty ja halpa. Klarnaan jouduin ilmoittamaan laskuun toimituksen viivästymisestä. Sitten vasta sain viestiä ko.firmasta.

  0
  0
 34. Aulikki sanoo:

  Ihmettelen, että miksi Klarna tekee yhä yhteistyötä tuon kadonneen puljun kanssa? Eivät ota siellä asioita todesta, vaikka sinne on moni soittanut. Täysi nolla OO.

  0
  0
 35. ei tullut paketti jouluksi sanoo:

  toivottavasti klarna ja muut luottoyhtiöt valvovat jatkossa paremmin millaisille yrityksille myöntävät luvan käyttää maksuvälityspalveluitaan ettei kuluttajat joutuisi tilaushuijausten kohteeksi jollaisesta lasanan kohdalla voinee puhua verkkosivujen häviäminen ja seurantakoodin häviäminen on mielestäni hyvin epäilyttävää toimintaa markkinoivat pinterest sivuillakin kun erehdyin tilaamaan

  0
  0
 36. Mia sanoo:

  Sama kokemus kuin kaikilla muilla, tilasin marraskuussa leggingsit, sain lasanalta viestin että coronan takia paketin lähettäminen voi vähän viivästyä. Luotin siihen ja maksoin klarnalaskun ajallaan. Pakettia ei ole näkynyt ja olen ilmoittanut klarnalle jonka asiakaspalvelu lupasi hoitaa asian eteenpäin.

  0
  0
 37. Tirjatta sanoo:

  Nolla pojoa koko firmalle. Tilasin tuotteita marraskuussa ja peruin tilaukseni seuraavana päivänä. Samanlaiset kokemukset kuin muillakin, sähköpostviesteihin ei vastata tai vastaukset ovat aivan puuta heinää.
  Klarnaan laskut tulivat ajoillaan, jolloin otin yhteyttä Klarnaan. Selitin tilanteen, perumiset, yhteydenotot Lasanaan, toimituksen saapumattomuus ym. Laskut laitettiin tauolle ja he aikoivat tutkia asiaa. Kummallista kyllä toimitukset saapuivat seuraavana päivänä postiin. Hain ne vasta viimeisenä säilytyspäivänä kuten, Klarnasta neuvottiin. No tuotteethan on koko luokkaa S, tilattu XL? Palautanko? Kustannukset ilmeisesti kohtuuttomat? Meni kyllä usko Klarnaankin. Tuota samaa ihmettelin minäkin, että miksi tehdä yhteistyötä firman kanssa josta, kenelläkään ei ole hyvää sanottavaa.

  0
  0
 38. Kuluttaja, joka tekee pienen voitavansa, jotta muita ei huijattaisi sanoo:

  Missään ei oikeita yritystietoja ALV/VAT tietoja. Myyvät usean kuukauden toimitusviiveellä Kiinalaista epäkuranttia tavaraa. Pyysin oikeaa laskua useita kertoja. joka kertoisi kenen taskuun rahat menevät ja mikä on arvonlisäveron kohtelu. Olen ilmoittanut myös verottajalle asiasta ja Klarna tutkitaan myös toivottavasti. Klarna pyytää asioimaan itse myyjän kanssa ja pesee kätensä tästä, myyjää ei ole missään tiedoissa, mutta jonnekin Klarna rahat tilittää ja karhuaa ne. Älkää muut erehtykö ostamaan mitään, Klarnan tulisi itse toimia, mutta jos ovat tässä osallisina, tekevät niin kauan kun joku ylempi taho reagoi.

  0
  0
 39. Anna sanoo:

  Nolla tähteä- tyhmä maksoin tuotteen etukäteen, tuote ei ole tullut yli kahden kuukauden kuluttua. Yritän reklamoida pankin kautta🤬

  0
  0
 40. Marjo sanoo:

  Kuten yllä Arjakin, tilasin legginsit, joita ei kuuden viikon aikana pystytty toimittamaan. Sähköposteihin ei vastattu, joten tein raklamaation. Nyt lasana.fi – nimisellä firmalla ei ole enää toimivia nettisivuja, sen sijaan hyvin samanlaiset löytyy nimellä Celestes.fi.
  Maksut onneksi luottokortilla, joten ne voi pankin kautta peruuttaa kun ei tuotettakaan ole saanut.

  0
  0
 41. Pirjo sanoo:

  Annan arvosanaksi nollan ( 0) Tilasin 21.12.2021 muotoilu kuivaajan. Tuotetta ei ole kuulunut, eikä näkynyt 🙁 Olen lähettänyt 3 sähköpostia , kyseiseen asiakaspalveluun, mutta vastausta en ole saanut yhteenkään 🙁 Onneksi tilasin laskun Klarnan kautta, ja he ystävällisesti laittoivat maksun odotus tilaan. Ikinä en tilaa kyseisestä firmasta mitään 🙁

  0
  0
 42. Seija Seppä sanoo:

  Tilaukseni tehty maras- joulukuu vaihteessa. Muuta ei ole tullut kuin lasku Klarnalta, pelkästään sitä en tilannut. Koetin päästä lasana.fi sivulle ei onnistu sen paremmin kuin tilauskaan. Klarna kehoitti sopimaan lasana.fi kanssa. Kovin on yksipuolista ei jatkoon!!

  0
  0
 43. Sinna sanoo:

  Tilasin alusvaatteita marraskuussa 2021. Sitten alkoi tippua s-postiin: Enni tässä hei, ole kärsivällinen tilauksesi on tulossa. Ei ole tullut vieläkään. Sähköpostiin ei vastata. Olin ottanut Klarnalta maksa myöhemmin -maksun. Sitten kuukausi täyttyi ja Klarna maksoi tuotteen, jota en saanut. Pankki ei voi tehdä mitään ei myöskään Klarna, aiakkaan itse hoidettava asia myyjän kanssa…miten kun kukaan ei vastaa!
  SIIS ÄLKÄÄ HAIRAHTUKO TILAAMAAN KO. LASANA -KAUPASTA!

  0
  0
 44. Turhaan uskoin sanoo:

  Hyvin samanlaiset kokemukset kuin muillakin. Tuote tilattu 6.12.2021, ei ole kuulunut mitään tähän päivään 23.1.2022 mennessä. Sähköposteihin ei vastata. Onneksi en maksanut tuotetta heti, Klarnan kautta lasku on odotustilassa. Eipä taida tarvita tuotetta odottaa.

  0
  0
 45. tarja sanoo:

  Ihan samat kokemukset. tilauksen tulo kesti pitkälle toista kuukautta. tuli kuitenkin lopulta. Ärsyttävintä ole kun sähköposteihin ei vastattu. laitoin laskun odotustilaan klarnalla, kunnes tuote tuli. oli kyllä viimeinen kerta kun sieltä mitään tilasin. EI YHTÄÄN TÄHTEÄ ANSAITSE TÄMÄ

  0
  0
 46. Arto Friman sanoo:

  Kyseinen firma mainosti Pinterestissä ja tilasin myös jonkin työkalun mikä ei ollut lähellekään mainoksen kaltainenja tuli n. 5 viikon päästä Kiinasta mut oli onnex niin halpa ettei tullut lisäkuluja. Mix Mix niminen firma joka myös mainosti Pinterestissä ei ikinä toimittanut tilaustani eikä vastannut mihinkään yhteydenotto pyyntöön. Onnex olin maksanut Visalla niin sain sieltä rahani takaisin.

  0
  0
 47. Sirkka sanoo:

  Lasana verkkokauppa on vaihtanut nimensä celestes.fi Lähetin ilmoituksen sähköpostitse että palautuu kengät samantien takaisin kun kesti jo kolme kuukautta eikä ollu tullu ja sit lopulta tuli mutta en lunastanut kun postissa sanottiin että älä lunasta niin ne lähtee takaisin viikon päästä se oli 3.1-22 ja klarnalta tuli lasku että pitää maksaa viikon aikana kun he ei ole saaneet tietoa että on menneet Kiinaan takaisin niin soitin postiin olivat lähteneet suomesta vasta 24.1-22 ja minulta klarna perii kengistä maksua viikko vain aikaa postissa sanottiin että ne kestää kauan mennä takaisin eikä klarna usko että on palautettu kun eivät ole saaneet mitään tietoja kyseisestä firmasta et olisivat palatuneet takaisin hullua hommaa.

  0
  0
 48. Aulikki sanoo:

  Ihmetyttää Klarnan toiminta. Vetäytyvät vastuusta. Asiakkaan pitäisi itse selvittää asiaa puljun kanssa, johon ei saa yhteyttä. Jos ei kohta rupea asia selviämään Klarnan suunnalta, niin rikosilmoitus on tehtävä. Mutta nyt olen ollut yhteydessä Kuluttajasuoja viranomaisiin. Katsotaan, miten asia etenee. Klarna poikottiin. NOLLIA 10000

  0
  0
 49. Marita sanoo:

  VAROKAA TILAAMASTA LASANALTA!!! Tilasin syyskuun 2021 alussa 3 rintaliivit. Niitä ei alkanut kuulua, lähetin monta kiirehtimistä ja lopulta monta peruutusta. Peruutusta ei otettu huomioon ja lopulta tuotteet saapuivat viime vuoden lopulla. Tällöin minulle vasta selvisi, että ne tulivat Kiinasta. Liivit olivat minikokoa, paketissa ei ollut palautusosoitetta. Klarna selvitteli palautusosoitetta useaan kertaan. Lopulta sen sain, mutta selvisi, että palautus on maksettava itse. Koska palauttaminen olisi ollut monimutkaista Kiinaan ja palautusmaksu korkea, päädyin maksamaan liivit!!! Eli ei kannata tilata yhtään mitään! Ilmoitin myös Klarnalle, ettei heidän kannata sotkeutua yhteistyöhön tämän firman kanssa!

  0
  0
 50. Kirsi S sanoo:

  Älkää ikinä tilatko tästä firmasta mitään tuotteita. Palautus Kiinaan maksaa paljon enemmän kuin tuotteet ja ne on todella mini mini kokoa. Firmaakaan ei löytynyt.👎

  0
  0
 51. Veijo sanoo:

  Marita.
  Ei sinun olisi tarvinnut maksaa niitä,koska olit perunut tilauksesi.
  Olin samasta asiasta yhteydessä kuluttajasuoja asiamieheen.
  Verkkokaupasta tilattaessa on oikeus peruuttaa tilaus.
  Näin mulle siellä sanottiin. Mulla vielä prosessi kesken puljun kanssa. En ottanut pakettia vastaan, koska olin perunut tilauksen. Syynä, että tilaamani kengät tuli n. 1,5 kk tilauksesta. Huolimatta, että olin peruuttanut tilauksen.
  ”Nopea toimitus” kesti n.puolitoista kuukautta.
  Enkä minäkään tietänyt olevani tekemisessä kiinalaisten kanssa.
  Klarna saanut ilm.tästä puljusta lukemattomia ilmoituksia, silti pitää yllä asiakassuhdetta??.
  Minä en anna periksi, teen vaikka rikosilmoituksen. Toki ensin vien asian Kuluttajasuoja lautakuntaan. Nolla tähteä.

  0
  0
 52. EiLasanalle sanoo:

  Tilaamani tuote ei tullut. Peruutin tilauksen 28.12.2021. Nyt helmikuussa vaaditaan maksua eikä tuotetta näy. Väittävät etten ole hakenut. Jokin Yun-niminen taho ilmoitti tammi-helmi vaihteessa paketista. En juokse sellaisten pakettien perässä, joiden lähettäjää en tunne.
  En enää tilaa ko yritykseltä. Hirveä soppa.

  0
  0
 53. Onneksi en itse tilannut sanoo:

  Lasana.fi ja hellolasana.fi on nykyisin Celestes.fi kaikille ihmetteleville. Eli ovat vaan vaihtaneet nimeään. Välttäkää kys. puljua, jos sieltä joskus jotain tulee niin se tulee Kiinasta asti.

  0
  0
 54. Pettynyt tilaaja sanoo:

  Eipä ole tilausta kuulunut vaikka tänään 22.2.2022 tilauksesta on jo lähes kuukausi. Erittäin epämääräistä toimintaa. Onneksi en maksanut tapojeni vastaisesti etukäteen. Lasku kyllä Klarnasta on tullut hyvissä ajoin. Vastausta antamaani palautteeseen ei myöskään ole tullut. Hyvältä vaikuttavat tuotteetkaan eivät taida olla totta.

  0
  0
 55. Klarnakin sanoo:

  Luettuani nämä kommentit ja yhden muunkin kokemukseni perusteella olen saanut oudon kuvan Klarnasta.

  0
  0
 56. Pettynyt tilaaja sanoo:

  Roskapostikansiossani on lukuisia epämääräisiä ilmoituksia lähetyksen saapumisesta. Pitäisi vielä maksaa 4,95€. Tuskin on kyse tilauksestani, jonka lähetyksen piti olla ilmainen. Näitä roskaposteja, joissa lähettäjänä on ’jakelukeskus’ on tullut lukuisia. Onko tuttua muillekin? Mikä lie tällainen ’jakelukeskus’. Liittyykö Lasanaan? Enkä huomaa, että tänne laitettuja kommenttejanikaan olisi julkaistu.

  0
  0
 57. Salla Riitamo sanoo:

  Mahtaakohan toi hellolasana olla sama kuin celestes? Itte tilasin jonku ihme rakkausranneketjun, ja roskapostiin oli tullu jotain ihan epämääräistä. Olin tänään klarnaan yhteydessä ja he väitti ettei tällästä oo ennen sattunut. Saas nähdä tuleeko tilaus perille. Ja pitääkö se Klarna maksu silti maksaa ?

  0
  0
 58. Jorma sanoo:

  Tilasin pari takkia 4pv ei ole kuulunut eikä näkynyt.Pistin tänään sähköpostia, että teen rikosilmoituksen koska takit on maksettu.

  0
  0
 59. Jorma sanoo:

  Kyllä kannatti sanoa, että teen rikosilmoituksen. Tuli uusi seuranta numero ja päivittyy päivittäin. Tavara lähti vasta 25pv helmikuuta.

  0
  0
 60. Petetty sanoo:

  Lähetin Klarnalle kopion postin lähettäjälle palauttamasta paketista. Posti ilmoitti siinä, että lähetys luovutettu. En siis lainkaan hakenut pakettia postista, koska olin ilmoittanut 9.12. että peruutan tilaukseni, koska toimitusehdot ei pitäneet paikkaansa. Kysyivät puljulta, ovatko saaneet palautuksen. Eivät kuulemma olleet!!!!
  Klarna uskoo vain yhteistyökumppaniaan, ei meitä muita. Eivät luota edes postin dokumentteihin.
  Lasku oli maksettava, vaikka tuote palautettu.
  Ja, kyseessä siis LASANA, sana, joka on mulle nyt kirosana. Ja KLARNA jatkaa valitsemallaan tiellä. Varokaa sitäkin, se on aina toimeksiantajansa puolella, ”sen lauluja laulat, jonka leipää syöt”!!!!!!!
  Tähtiä miinus miljoona🤣

  0
  0
 61. Angry bird sanoo:

  Nolla tähteä. 2 kk meni että leggingsit tulivat. Koko xl vastasi kokoa S, eikä materiaali vastannut odotuksia. Klarnalle ilmoituksen jälkeen siis vasta alkoi tapahtua. Kesken toimituksen sivut lakkasivat toimimasta. Älkää tilatko mitään. Nykyään pulju on Celestes. En edes yritä palauttaa.

  0
  0
 62. Maija Kangas sanoo:

  Moi,tilasin tammikuussa vartaloa muokkaavat hulavanteen ja tyhmä maksoin Visalla!! ,laivaus ilmoitus tullut,mitään muuta ei😵‍💫
  Missään tapauksessa ei kannata tilata mitään. Itse sain suht rahakkaan kokemuksen,miinus mielessä

  0
  0
 63. Ulpukka sanoo:

  Älkää ihmeessä tilatko täältä mitään. L-koon housut ovat XS-kokoisia. Palauttaminen mahdotonta. Kankkulankaivoon menee tuotteet.

  0
  0
 64. Päivi sanoo:

  Celestes. Älkää koskaan vahingossakaan tilatko tästä verkkokaupasta mitään. Menin lankaan, kun näin mainoksen Pinterestissä. Kokemukseni ovat aivan samanlaiset kuin kaikilla edellisillä. Oletin, että Klarna ottaa yhteistyökumppaneikseen vain luotettavia toimijoita, mutta ei näköjään pidä paikkaansa. 0 TÄHTEÄ, tai mieluummin MIINUSTÄHTIÄ !!!

  0
  0
 65. En suosittele ettei kukaan enää lankeaisi sanoo:

  Minullakin hyvin huonot kokemukset verkkokaupasta nimeltä Celestes.fi (ilmeisesti ent. Lasana.fi). Myyvät kiinalaista tavaraa, mutta eivät toimita! Samanlaiet kokemukset kuin kaikilla muillakin kirjoittajilla. En todellakaan suosittele. NOLLA TÄHTEÄ!!!

  PS. Olen tilannut muutaman kerran Aliexpressiltä. Pitkä toimitusaika, mutta aina tuotteet tulleet perille.

  0
  0
 66. Janne sanoo:

  Lähetys kun saapui, oli jotain muuta kuin mitä tilasin. Palautteeseen/reklamaatioon ei tule mitään vastausta heiltä. Oli 1 ja viimeinen kerta minulta kun ostan heiltä mitään ja onneksi ei ollut mitään kallista/arvokasta

  0
  0
 67. Laura sanoo:

  Pahin kokemus mitä minulla on ollut: Ostin lasana.fi:lta ja sain 2 laskua: Lasana.fi lta JA Celestès.fi lta koska kauppa muutti nimensä.
  Eli,Maksoin – Klarnan kautta -Lasanalle mutta ei Celestes.fille Eli… minun Piti maksaa tuplasti ja vielä enemmän koska maksu ei suoritettu ajoissa.
  Celestès kertoi että tilasin 2 kertaa samat tuotteet! Ja Klarna ei valittanut kun yritin selittää tilanetta. Ja pahin vielä oli: “ Made in China” tuote jonka arvo ei ole mitä maksoin. Iso pettymys.
  En luota enää Klarnaa eikä Online kaupat jotka eivät ole suomalaisia.

  0
  0
 68. Ritva Mäkelä sanoo:

  Jouduin maksamaan palauttamani kengät viivästysmaksun kera!
  Yleensä nettikaupoissa hyväksytään ilmainen palautus mutta ei täällä. Tämä on kummallinen kauppa kun ostosta ei voi palauttaa ilman monimutkaisia sääntöjä ja ostaja joutuu maksamaan tuotteesta myöhästymismaksun kera vaikka ei edes tuotetta saanut!
  Mielestäni tämä on kieroa peliä myyjän puolelta!
  Olen todella pettynyt enkä enää toiste mene halpaan!

  0
  0
 69. Pettynyt mainoksen uhri sanoo:

  ÄLÄ IKINÄ TILAA MITÄÄN TÄÄLTÄ VERKKOKAUPASTA!
  * Ala-arvoinen asiakaspalvelu
  * TODELLA pitkä toimitusaika, vaikka luvataan nopea toimitus
  * Sähköposteihin vastaa todennäköisesti jokin robotti / automaatti. Viestit on kirjoitettu todella huonolla suomen kielellä.
  EI MITÄÄN HYVÄÄ SANOTTAVAA! ANTAISIN NOLLA TÄHTEÄ, JOS MAHDOLLISTA!
  Jään edelleen odottamaan tilaustani saapuvaksi…..

  0
  0
 70. MeMa sanoo:

  Tilaus tehty 5.7.22 ja ei ole pakettia näkynyt. Olen pyytänyt seurantatunnusta kahdesti, ei vastausta. Aina tulee vaan viesti ”tilauksesi on matkalla” tai ”kaikki sujuu erittäin hyvin”. Ha Ha, tosi HAUSKAA!! Heidän sähköposteissa on seurantalinkki, joka ei yllättäen toimi. Ihmettelen, että Klarna tekee yhteistyötä tämän kaupan kanssa. Laskua en aio maksaa!!

  0
  0
 71. Mimosa sanoo:

  Samanlainen kokemus kesältä -22. Pakettia ei kuulu, seurantalinkki ei toimi mitään kautta, sähköposteihin ei vastata. Viimeisestä tuli ilmoitus, että viestiä ei voitu toimittaa! Track and Trace viestejä tulee päivittäin, mutta ne eivät aukea tai suojaus varoittaa avaamasta. Viestin tiedoissa ei näy mitään, mutta arvelen, että koskevat juuri tätä tilausta. Maksu menossa Klarnan kautta ja näitä juttuja luettuani huolestuttaa jo senkin toiminta!

  0
  0
 72. stoneman sanoo:

  Nopea toimitus on vitsi. En ole saanut tuotetta ja olen pyytänyt Visaa perumaan maksun. Palautus (jos edes tulee) on tehtävä Kiinaan omin kustannuksin.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *